Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9358
1.8.11 16:11

Hezká jména. :palec: David je krásné. Moje ségra má Davídka, takže toho už nemůžeme.
My máme prvního Šimona. Pro chlapečka se nám líbí Matouš a pro holčičku Adélka, Barborka… :think: Zatím jsme to neprobírali příliš, jenom jsme tak každý vyslovili svoje návrhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
1.8.11 16:13

Barborka se moc líbí mě, ale zavrhli jsme to, protože i v příjmení máme hodně R, a to by jsme se jí chudince pomstili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.8.11 16:15

Tatranko,když jsem čekala kluky,tak jsme chtěli taky Karolínku,ale teď ji mají 2 kamarádky,tak hledáme jiné jméno.Líbí se mi třeba Viktorka,Valérie,Deniska,Bára,Veronika,no je jich dost.
Klučí bude horší,v tom se asi neshodneme,mě se líbí Denis a přítel má z toho osypky :mrgreen: David se mi taky líbí,ale to je můj brácha a přítelovi se stejně nelíbí.Asi by chtěl po sobě,no nevím.Jako Marek je hezké jméno,ale nějak se mi příčí dát jméno po tatínkovi.Tatranko nic proti tobě. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
1.8.11 16:16

Kacud, Marek je krásné jméno! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.8.11 16:31

tak já už mám vybráno… :) holčička Dariena, kluk Oliver. Taky bych nedávala po nás jména. Je to strašné… moje babička je Hana, máma je Hana a já taky.. takže tohle už opravdu ne! :) Přítelovi se pro kluka líbí Oktavián, holčička Rozálie.. tak uvidíme, co nakonec vyberem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.8.11 16:40

mám arabské kořeny, tak bych chtěla jméno pro holčičku perského či arabského původu, je to vlastně obdoba jména Daria.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.8.11 16:53

Po tátovi by to šlo, Pavel, mě se to jméno líbí.. ale už asi z principu ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.8.11 16:53

je možné abych v 5+4tt měla už tak velké břicho ? asi jo, když neustále jím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
1.8.11 17:00

asi to bude tim :-D me se zda, ze kdyz rano vstanu, tak nemam az tak velke brisko, ale kdyz si dam snidani, obed, veceri a kolem toho jeste nejaky mnamky, tak uz mi do vecera dost naroste, takze podle me je to i tim jak se plni zaludek nebo streva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.8.11 17:01

no tak to ze mě bude asi dobrá koule :D už ted mám 3 kg nahoře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.8.11 17:10

já bříško mažu normálně tělovým mlíkem, po každé koupeli či sprše :)ale jinak žádný speciální krém na strie nepoužívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
1.8.11 17:19

ja jsem se zacala mazat jeste pred tehotenstvim. nejake strie uz mam z puberty na hyzdich a bocich. neni to nic strasneho, da se s tim zit. jedna moje kamoska, ktere se nedavno narodil chlapecek, mi doporucovala rano se mazat hydratacnim kremem a vecer mandlovym olejem.

dosud jsme se mazala ruznymi oleji, ted mi konci eucerin proti striim (docela dobry), pak mam jeste treba kokosovy olej, ten se muze i jist, mesickovy olej od welledy. zkusila jsem i babylove od dm, hipp. mam pocit, ze je to vsechno stejne a hlavne je treba se necim mazat, na znacce az tak nezalezi. urcite bych uprednostnila bio kvalitu, ale taky mi doporucovaly mazat se treba obycejnym olivovym olejem, co se dava do salatu. mam doma i krem mamastriea, ale ten mi smrdi.

tak vidite, jsem vsemi mastmi mazana :lol: a vy? jake s tim mate zkusenosti? treba ty co uz mely mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
1.8.11 17:21

Ahojte holky,
tak jsem zpet z KO.
Vse je vporadku, :srdce: krasne bilo :dance: :dance:
potvrzeno 6+1 i termin 25.3., takze se kalkulacka na netu trefila. Mimis je veliky 4mm. :dance:
Pristi KO je za 2 tydny.
Dostala jsem vitaminy Omnibionta Pronatal,( Metafolin+DHA) jsou to vitaminy + mineraly + Omega 3.

Tak jsem se informacne vycerpala :lol:
Porad mam na tvari ten pritroubly usmev…ted, kdyz je to potvrzene, je to parada. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
1.8.11 17:35
Mihaicka píše:
Ahojte holky,
tak jsem zpet z KO.
potvrzeno 6+1 i termin 25.3., takze se kalkulacka na netu trefila. Mimis je veliky 4mm. :dance:
Pristi KO je za 2 tydny.
Dostala jsem vitaminy Omnibionta Pronatal,( Metafolin+DHA) jsou to vitaminy + mineraly + Omega 3.Tak jsem se informacne vycerpala :lol:
Porad mam na tvari ten pritroubly usmev…ted, kdyz je to potvrzene, je to parada. :dance:

Gratuluji k :srdce: ! ty vitaminy neznam. divala jsem se na internetu, ze jsou asi hodne dobry, ale jejich ceske stranky jsem nenasla. ja beru femibion, taky je tam ten metafolin, ale DHA az po 12 tydnu. taky jeste beru vapnik, magnesium, zinek a D3 - vsechno je to v jedne tablete od walmarku.taky mam doma mamavit, ale pripada mi to jak kamen, cely den jsem to pak citila na zaludku, tak jsem to prestala brat.

jake vitaminy uzivate vy ostatni?

Příspěvek upraven 01.08.11 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
1.8.11 18:03
Mihaicka píše:
Ahojte holky,
tak jsem zpet z KO.
Pristi KO je za 2 tydny.
Dostala jsem vitaminy Omnibionta Pronatal,( Metafolin+DHA) jsou to vitaminy + mineraly + Omega 3.Tak jsem se informacne vycerpala :lol:
Porad mam na tvari ten pritroubly usmev…ted, kdyz je to potvrzene, je to parada. :dance:

ahojky, moc gratuluju! jinak já beru femibion 800

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital