Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
19.7.11 20:24

No, podle poslední menstruace(12.6) bych měla mít termín 18.3 :palec:

kacudka píše:
Ahojky,
tak jsem byla dnes u dr,potvrdil mi těhotenství a jesem asi 5tt,podle poslední menstruace bych měla mít termín porodu 15.3 a na příští kontrolu jdu za 3 týdny,jo a v pondělí jdu na krev.Xtina - gratuluju ke kontrole,tak jsme na tom fakt stejně.Kdy si měla poslední menstruaci?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
19.7.11 21:14

Ahoj holky, Xtino gratuluji k potvrzení a snad dopadne i ta holčinka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !
Mě bylo dnes fakt divně, jezdím celé dny autem a dnes mi to vážně nesedlo a bylo mi zle.
Jinak únava je příšerná věc - jsem jak šípková růženka…jen s tím rozdílem, že nepotřebuji trn k tomu abych usnula, ale stačí vidět postel/pohovku/křesílko… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.7.11 22:47

Tak to já jsem unavená pořád a ani nemusím být poblíž postele :) a delší jízda autem mi teda vážně nedělá dobře :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.7.11 10:03

Zdravím, jdu se připojit, ted jsme zjistila, že jsem těhotná, termín porodu bych měla, podle výpočtu na netu, mít 25.3…Vy už jste byli u doktorky? Mne to zatim prijde temer zbytecne tam chodit, ze mi stejne rekne, že je moc brzy…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
20.7.11 10:32
Tezzka píše:
Zdravím, jdu se připojit, ted jsme zjistila, že jsem těhotná, termín porodu bych měla, podle výpočtu na netu, mít 25.3…Vy už jste byli u doktorky? Mne to zatim prijde temer zbytecne tam chodit, ze mi stejne rekne, že je moc brzy…???

Tezzko, vítej! :wink: Pokud nemáš žádný problém, tak jít k dr. takhle brzy je asi vážně zbytečné. Počkej tak 14 dní. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
20.7.11 11:17

Tezzka vítej :kytka: A gratuluju :hug: Určitě běž až za 14 dní, dřív to opravdu nemá cenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.7.11 13:54

Ahojky těhulky - jak se dnes máte? U nás strašně prší, hrozně mě tohle počasí uspává :mrgreen: Nejradši bych si šla lehnout - jenže za chvilku se vzbudí syn a já ještě musím vyžehlit snad tunu prádla - takže nemám šanci :lol: Ráno jsem zase zvracela :-x Tohle z minulého těhu neznám, to bylo naprosto bezproblémové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
20.7.11 17:41

Holky, hlásím se na značce. Byla jsem na UTZ v CARu a potvrzeno jedno miminko a hlavně - bijící srdíčko. :srdce: :dance: Za 14 dní jdu na další UTZ v CARu a pak mě pošlou už k mému gyndr. a vyřadí z evidence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.7.11 18:06

Holky gratuluju všem k potvrzeným miminkům i srdíčkům. Já jdu na kontrolu 26.7. a tajně doufám, že to srdíčko už vidět bude… ale docela to čekání na doktora utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
20.7.11 18:23

Zerezmijka gratuluju k :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
20.7.11 19:38

Zerezmijko, gratuluju!! Dneska jsou ty nevolnosti snad z počasí…! Myslíte, že ještě bude nějaké léto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.7.11 11:50

zerezmijka: gratuluji!!! :srdce:

Tatranka1: Tak to máš doma šikovného chlapa, když si dokáže vyžehlit :palec: Takového bych občas doma taky potřebovala :mrgreen:

Bzzzum: U nás bylo včera 14stupnů a celý den pršelo - no a dnes od rána svítí sluníčko a je už 24stupňů :roll: Počasí se zbláznilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.7.11 19:49

Tatranko, gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
21.7.11 21:46

Tatranko, paráda. Jen tak dál. :wink: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
22.7.11 08:22

Holky, chci se zeptat na vaše zkušenosti, mě to tiž zatím žádné příznaky nepostihly..měla bych být v 5.týdnu a k doktoru jdu příští čtvrtek.. ale jediné co mě trápí je bolest břicha-tahání a píchání jako před MS a od včerejška slaboulinké narůžovělé špinění.. :-? nevíte jestli je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí