Poradna duly
Jana Čurdová
No, podle poslední menstruace(12.6) bych měla mít termín 18.3 ![]()
kacudka píše:
Ahojky,
tak jsem byla dnes u dr,potvrdil mi těhotenství a jesem asi 5tt,podle poslední menstruace bych měla mít termín porodu 15.3 a na příští kontrolu jdu za 3 týdny,jo a v pondělí jdu na krev.Xtina - gratuluju ke kontrole,tak jsme na tom fakt stejně.Kdy si měla poslední menstruaci?
Ahoj holky, Xtino gratuluji k potvrzení a snad dopadne i ta holčinka
!
Mě bylo dnes fakt divně, jezdím celé dny autem a dnes mi to vážně nesedlo a bylo mi zle.
Jinak únava je příšerná věc - jsem jak šípková růženka…jen s tím rozdílem, že nepotřebuji trn k tomu abych usnula, ale stačí vidět postel/pohovku/křesílko… ![]()
Tak to já jsem unavená pořád a ani nemusím být poblíž postele
a delší jízda autem mi teda vážně nedělá dobře :/
Zdravím, jdu se připojit, ted jsme zjistila, že jsem těhotná, termín porodu bych měla, podle výpočtu na netu, mít 25.3…Vy už jste byli u doktorky? Mne to zatim prijde temer zbytecne tam chodit, ze mi stejne rekne, že je moc brzy…???
Tezzka píše:
Zdravím, jdu se připojit, ted jsme zjistila, že jsem těhotná, termín porodu bych měla, podle výpočtu na netu, mít 25.3…Vy už jste byli u doktorky? Mne to zatim prijde temer zbytecne tam chodit, ze mi stejne rekne, že je moc brzy…???
Tezzko, vítej!
Pokud nemáš žádný problém, tak jít k dr. takhle brzy je asi vážně zbytečné. Počkej tak 14 dní. ![]()
Tezzka vítej
A gratuluju
Určitě běž až za 14 dní, dřív to opravdu nemá cenu ![]()
Ahojky těhulky - jak se dnes máte? U nás strašně prší, hrozně mě tohle počasí uspává
Nejradši bych si šla lehnout - jenže za chvilku se vzbudí syn a já ještě musím vyžehlit snad tunu prádla - takže nemám šanci
Ráno jsem zase zvracela
Tohle z minulého těhu neznám, to bylo naprosto bezproblémové.
Holky, hlásím se na značce. Byla jsem na UTZ v CARu a potvrzeno jedno miminko a hlavně - bijící srdíčko.
Za 14 dní jdu na další UTZ v CARu a pak mě pošlou už k mému gyndr. a vyřadí z evidence.
Holky gratuluju všem k potvrzeným miminkům i srdíčkům. Já jdu na kontrolu 26.7. a tajně doufám, že to srdíčko už vidět bude… ale docela to čekání na doktora utíká.
Zerezmijko, gratuluju!! Dneska jsou ty nevolnosti snad z počasí…! Myslíte, že ještě bude nějaké léto?
zerezmijka: gratuluji!!! ![]()
Tatranka1: Tak to máš doma šikovného chlapa, když si dokáže vyžehlit
Takového bych občas doma taky potřebovala ![]()
Bzzzum: U nás bylo včera 14stupnů a celý den pršelo - no a dnes od rána svítí sluníčko a je už 24stupňů
Počasí se zbláznilo.
Holky, chci se zeptat na vaše zkušenosti, mě to tiž zatím žádné příznaky nepostihly..měla bych být v 5.týdnu a k doktoru jdu příští čtvrtek.. ale jediné co mě trápí je bolest břicha-tahání a píchání jako před MS a od včerejška slaboulinké narůžovělé špinění..
nevíte jestli je to normální?