Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky ![]()
taky bych se ráda přidala, na UTZ jdu až 29, což je tak hroooozně moc daleko
xtina píše:
jinak u nás to zatím ví jen kamarádka, rodině to chceme říct až déle
Taky jsme to měli v plánu neříkat alespoň do první fotky, ale přítel se chtěl pochlubit mamce a moje mamka to na mě poznala a pak už to jelo… ![]()
Bzzzum píše:xtina píše:Taky jsme to měli v plánu neříkat alespoň do první fotky, ale přítel se chtěl pochlubit mamce a moje mamka to na mě poznala a pak už to jelo…
jinak u nás to zatím ví jen kamarádka, rodině to chceme říct až déle
Sdílená radost je ještě větší radost. ![]()
Cicmud, vítej.
Do 29. vydrž! A těš se! ![]()
zerezmijka píše:Bzzzum, když já jsem to musela v práci říct, protože jsem každý týden jezdila do centra asistované reprodukce, takže na propustce bylo razítko. Ale musím uznat, že vedení to vzalo velmi pozitivně. Bylo fajn mít podporu i v práci a né se stresovat o místo.
To je ale správně…člověk má dost stresu s tím co podstupuje a ještě se stresovat o místo…no jak píšeš…
Když sem byla těhotná poprvé, tak to taky všichni věděli hned - a protože jsem z vesnice, tak to tam každý věděl už večer
Takže teď si dáme na čas a počkáme aspoň až dostanu průkazku
Ale manžel by už to nejradši všem běžel vyžvanit ![]()
Jsem objednaná na 2.8. do první poradny, takže chápu jak daleko se ti 29. zdá. Ale určitě to uteče.
No a holky, jak nevolnosti a těhotenské příznaky vůbec? Trápí vás něco?
taky že se těším
jen je to daleko
U mě to ví zatím jen pár kamarádek a šéfová v práci, ostatním to řeknem až po první kontrole, v březnu totiž těhu nedopadlo, tak to chcem chvíli udržet v tajnosti
ale moc mi to nejde ![]()
Ahoj holky můžu k vám ? Já jdu jako Cicmud 29.7. na UTZ, tak snad bude vše o.k.
Jinak nevolnosti mě netrápí, teď mě začal bolet podbřišek a jsem hrozně unavená ![]()
Tak to si, holky, ještě pár dní počkáte. Ale nebojte, dočkáte se.
Já jsem na ten můj středeční UTZ zvědavá hlavně taky proto, že jsem si nechala zavést 2 embryjka, takže jestli se chytly obě dvě a budou z toho dvojky.
![]()
Mně je zatím fajn. Jsem nafouklá
a věčně ospalá.
jé dvojčátka, tak to budu do středy teď napnutá s tebou ![]()
já jsem taky nafouklá jak balon, občas mě v noci trápí žáha, pořád běhám čůrat a je mi blbě od žaludku, ale nezvracím, vždy když něco spapám tak je to lepší, zachvíli budu jak velryba ![]()
Únava(ale to asi bude spíš z běhání kolem prcka, než z těhu
), dnes jsem už i zvracela.
Bzzzum píše:
Jsem objednaná na 2.8. do první poradny, takže chápu jak daleko se ti 29. zdá. Ale určitě to uteče.
No a holky, jak nevolnosti a těhotenské příznaky vůbec? Trápí vás něco?
Tak to jsem zvědavá s Tebou Zerezmijko…dvojitá starost, ale čtyřnásobná radost - tak to říká kamarádka, co má dvojčátka ![]()
ahojky,
taky se přidávám.Vyšlo nám to hned napoprvé a zítra jdu poprvé na gyndu. ![]()
Jé tak to gratuluju - nám to taky vyšlo na poprvé a zítra jdu také poprvé k doktorovi
![]()
Tak jsem zvědavá co nám doktor řekne…
kacudka píše:
ahojky,
taky se přidávám.Vyšlo nám to hned napoprvé a zítra jdu poprvé na gyndu.