Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
18.7.11 19:30
xtina píše:
Jé tak to gratuluju - nám to taky vyšlo na poprvé a zítra jdu také poprvé k doktorovi :lol: :lol: :mrgreen:
Tak jsem zvědavá co nám doktor řekne…
kacudka píše:
ahojky,
taky se přidávám.Vyšlo nám to hned napoprvé a zítra jdu poprvé na gyndu. :wink:

tak to jsme se dobře sešly :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.7.11 19:33

:-)))

No, to jo :palec: Docela mě to zaskočilo, že to vyšlo takhle rychle :mrgreen: Na synovi jsme ,,pracovali,, skoro rok a teď taková rychlovka..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
18.7.11 19:36

My jsme na prvním pracovali 10 měsíců,druhej se nám podařil,když bylo prvnímu 7 měsíců,nestihla jsem si dojít pro antiko :mrgreen: no a teď čekáme třetí a to bylo na první pokus. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
18.7.11 19:46
tatranka1 píše:
Ahoj,můžu k vám?Mně čeká ve Čt druhý ultrazvuk.

Ahoj, Tatranko, vítej! :wink:
Koukám, že jsi těhotná taky po IVF. Gratuluji! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
18.7.11 19:51

Kacudka a Xtina, držím Vám palečky ať zítra vše dobře dopadne a dejte vědět :kytka:

Tatranko vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
18.7.11 19:59

Všechny nově příchozí vítám a přeji nám všem úspěšné absolvování prohlídek a UZků. Zítra se budeme těšit na první reference… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
18.7.11 20:09
tatranka1 píše:
Zerez,to vypadá na dvojčátka,co?

Tatranko, na krvi jsem byla 17 dní po ET. Hodnota asi vyšší, ale uvidíme na UTZ ve středu. Sice už jedno dítko máme, ale dvojčátka bychom brali. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
18.7.11 20:16
tatranka1 píše:
zerezmijka píše:
tatranka1 píše:
Zerez,to vypadá na dvojčátka,co?
Tatranko, na krvi jsem byla 17 dní po ET. Hodnota asi vyšší, ale uvidíme na UTZ ve středu. Sice už jedno dítko máme, ale dvojčátka bychom brali. :wink:
Dvojčata jsou super :-) ,my máme v rodině.brácha,přirozeně :palec: a taky už doma měli jednoho rošťáka,tak teď mají tři.budu ve středu držet palce,těšíš se ,co?

Tatranko, těším se strašně. Však mi rozumíš. :mrgreen: Pojedeme do CARu s chlapem a synem všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.7.11 08:58

Ahoj holky - přeju všem krásný den :mrgreen: večer napíšu co se dělo u doktora :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
19.7.11 09:07
xtina píše:
Ahoj holky - přeju všem krásný den :mrgreen: večer napíšu co se dělo u doktora :srdce:

Dobré ráno. :wink:
Xtino, tfuj, tfuj, hodně štěstí k dr. :wink: A budeme čekat jenom dobré zprávičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
19.7.11 09:31

Držím palečky, ať je vše o.k. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
19.7.11 10:16

Ahoj všem :mavam:
kdo má dnes kontrolky držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
19.7.11 12:52

Ahojky holky, ráda bych se k vám přidala.. taky se nám po 7měsících zadařilo :dance: a k doktoru se chystám 28. :-) Jinak zatím krom píchání a tahá v podbřišku žádné další příznaky… Tak ať nám to všem dobře dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
19.7.11 13:21

Nancyk vítej :kytka: Já taky nemám žádné příznaky, jen mě občas píchne v podbřišku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.7.11 17:11
  1. ahoj :-) my už udoktora byli :-) asi kolem 12 července an UZ byla vidět jen černá tečka ale bylo to tam a byli jsme v 5 tt na další kontrolu jdeme 26 července :-) Tak jsem zvědavá a moc se těším :-) Snad bude vše v pořádku :-) a třeba už pujde vidět srdíčko :-)Tak pištš holky jaks e cítíte a držím moc palečky všem aby vše bylo ok :-) :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí