1. ultrazvuk s přítelem

224
30.3.11 11:59

1. ultrazvuk s přítelem

Ahoj holky, chci se jen zeptat na Vaše zkušenosti.

Jsem poprvé těhotná, na 1. ultrazvuk jdu příští týden, to bych měla být 7+1. Jde vůbec o první kontrolu v těhu, do téhle doby mám jen těhotenské testy.

Přítel by rád šel se mnou…jen nevím, jestli je to vhodné. Vyšetření bude vaginální…
Jak jste to měly vy?

Díky a pěkný den z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16136
30.3.11 12:01

ja ho brala na všechny. prvnímu doktorovi se to nelibilo, tak sem ho změnila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.3.11 12:03

Přítel se mnou šel na UTZ později, takže už to bylo přes bříško, doktorka mi taky nejdřív dělala vaginální vyšetření, to přítel čekal v čekárně, sestřička ho pak jen zavolala, když už jsem něla nohy u sebe :mrgreen: Myslím, že jeho přítomnost ti nikdo zakázat nemůže, jsou chlapi, co chodí na každé vyšetření s partnerkou :wink: To záleží na tobě i na něm, jak se tam bude cítit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
30.3.11 12:04

lepší bude když ho vemeš až na screening který se dělá kolem 12-13týdne to by měl být větší ultrazvuk.já jsem manžela vzala až na tento a pak na 3D v 22.týdnu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.3.11 12:05

Příspěvek upraven 17.05.16 v 00:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
30.3.11 12:07

Se mnou na první ultrazvuk šel při screeningu v 1. trimestru, to byl u mě první, který mně dělali jen přes bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.3.11 12:09

ja by som sa hanbila pri vaginalnom utz pred manzelom, myslim, ze ani jemu by to nebolo prijemne. a okrem toho v tom 8tt nic moc na utz nie je vidno, radsej by som pockala do 12tt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.3.11 12:14

Ahoj, já jsem šla na 1. ultrazvuk s přítelem, taky mi ho dělali vaginálně. Přítel i já jsme sice byli z toho trochu v rozpacích a měl strach aby mi doktor nějak neublížil, ale jak uviděl na monitoru malého, tak to rázem vše přešlo. Držel mě za ruku a hladil. Byl rád že tam se mnou byl, na vše se ptal, takže pokud vám to oboum nevadí, tak at klidně jde, pokud s tebou půjde i k porodu, tak tohle je proti tomu úplná prkotina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
30.3.11 12:19

přítel semnou šel až na ten velký ultrazvuk a stejně stoho nic neměl . pak ten 3 D a tam už konečně něco viděl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22030
30.3.11 12:23
zaara píše:
Přítel by rád šel se mnou…jen nevím, jestli je to vhodné. Vyšetření bude vaginální…
Jak jste to měly vy?

Když Ti to nevadí, proč ne… :nevim: Mně by to vadilo, ale to je individuální.

Ale popravdě, nevím, co si představuje, že v sedmém týdnu uvidí - jako laik pravděpodobně jenom chaotickou změť a zrnění na obrazovce… :mrgreen:

Můj muž byl poprvé v tom dvanáctém týdnu a stejně pak přiznal, že z toho nic neměl - až ten druhý a třetí si už „užil“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
30.3.11 12:32

Podle mě to vhodné není, když pominu intimní stránku věci, tak stejně uvidí jen černý flek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
30.3.11 12:33

hodně taky záleží jaký má doktor ultrazvuk.já byla ve 13.týdnu u doktora a bylo vše krásně vidět.(teda až na pohlaví)ale fakt super,občas to i přepl na chvíli do 3D takže manželovi se to líbilo.pokud má doktor horší ultrazvuk tak i v tom 13.týdnu může vidět ho..o :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.11 12:34

Manžel byl se mnou na všech vyšetřeních v obou těhotenstvích. Nevím, proč by mi mělo před ním vadit vag. vyšetření nebo ultrazvuk, protože inkriminované partie nejednou viděl (minimálně 1× při početí toho dítěte) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
30.3.11 12:35
ivuska.h píše:
Manžel byl se mnou na všech vyšetřeních v obou těhotenstvích. Nevím, proč by mi mělo před ním vadit vag. vyšetření nebo ultrazvuk, protože inkriminované partie nejednou viděl (minimálně 1× při početí toho dítěte) :mrgreen:

někdo se prostě cítí blbě.a manžel ani nechtěl jít na začátku těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.11 12:35
BohunkaP píše:
zaara píše:
Jak jste to měly vy?

Když Ti to nevadí, proč ne… :nevim: Mně by to vadilo, ale to je individuální.

Ale popravdě, nevím, co si představuje, že v sedmém týdnu uvidí - jako laik pravděpodobně jenom chaotickou změť a zrnění na obrazovce… :mrgreen:

Můj muž byl poprvé v tom dvanáctém týdnu a stejně pak přiznal, že z toho nic neměl - až ten druhý a třetí si už „užil“…

No jo, to je další okolnost, že bych takto brzo k doktorovi vůbec nešla, neb to podle mě nemá smysl (až tak v 10. týdnu). Ale pokud už tam má zakladatelka potřebu jít, tak z toho manžel bude mít totéž, co ona, myslím, že mu udělá radost i „černý flek“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí