Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, kdo má tento termín schválně. Kolik nás tu je a odkudpak jste? Nebo termín kolem tohodle data? ![]()
ahoj, já mám termín 30.10
jsem z Prahy…6+2tt, včera po kontrole, mimi pěkne povyrostlo, ale ještě nemáme srdíčko, tak zas ted týden nervák do příštího týdne,ale snad to bude ok. A co ty?
Ahojda, no já jsem z Pardubic a jsem v 10+4tt.
Na kontrolu jdu za týden. Srdíčko máme v pořádku, ale jsme maličký.
A co jména, už máte? Já se za týden budu objednávat na to velké vyšetření na skryté vady. Tuším, že Screening, ale asi to píšu špatně. ![]()
Ahoj, já mám TP 4.10. , teď jsem 13+2.
Tak buď neumím počítat nebo nerozumím tomu, proč máš termín 30.10. a jsi 6+2? ![]()
Tak buď neumím počítat nebo nerozumím tomu, proč máš termín 30.10. a jsi 6+2?
Já mám termín kolem 26.10., doktor to ještě bude upřesňovat a na screening jsem objednaná na 13.4. do Prenatalu v Brně. Těším se!!
To mi dr spočítal dle poslední menstruace ( 9+1), ale dle utz jsem 6+2, mám totiž dlouhé cykly a asi i opožděnou ovulaci. Na papíře mám napsáno, že termín mám 30.října, ale pravděpodobně se to posune na listopad.
Toto letí, minulý rok jsme touto dobou zakládali skupinu 2010. Můj syn se narodil 6.10.2010, přesně v termínu.
Tak vám všem držím palce a hodně zdraví
![]()
Nechcete do nasi skupiny, jsme tam holky co maji rijnatka, je uzavrena, tak kdyby jste chtely tak tady je odkaz ![]()
https://www.emimino.cz/…ky-2-3-2011/
Jinak ja mam TP 12.10. a jsem 12+0 tt ![]()
Čekatelko, jestli ještě nakoukneš… v Prenatalu jsem na screeningu NT+ byla minulý týden ![]()
Ahojky. Já mám termín porodu 3.10-5.10 názory doktorů se totiž po prohlídkách mění. Teď jsem ve 14. týdnu. ![]()
LUCI píše: Čekatelko, jestli ještě nakoukneš… v Prenatalu jsem na screeningu NT+ byla minulý týden
Zdravím všechny, koukám, je nás tu poměrně málo. No něco nového jinak? U mě nic. Moc se těším na příští úterý, na kontrolu. Snad mi řekne doktor víc a ukáže UTZ. Zatím jsem tam vždy viděla jen „váček“ ![]()
já mám zatím (podle PM) termín porodu 20.10.2011 a jsem z Prahy ![]()
Ahoj tak jámám TP 21.10.2011 a jsem dnes 12+1 a jsem taky z prahy. Alisee můžu se zeptat,máš už vybranou porodnici?