Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
už mám, příští čtvrtek se půjdu zaregistrovat. vybrala jsem si porodnici u Apolináře na Praze 2, rodila jsem tam už před deseti lety a byla jsem moc spokojená ![]()
janna, tak jestli máš termín 4.10., tak jsi začala 16-tý týden.
Jé tak to je pěkné, to máme blízko u sebe termín.
Nějaké nové příznaky zpoznáváte holky? A co UTZ, fotečky máte? Už jste byli na screeningu? Já už mám odběry za sebou a 22.4. (den před svatbou
) jdu na UTZ. Tak držte palečky.
Ahoj, já mám termín 25. 10. 2011, čekám na výsledky z odběrů. na velký UZ mě pozvou po výsledcích?
Já vím, taky mi to přišlo divné ale co je napsáno v průkazce tím se řídím. ![]()
Jinak první test mám za sebou a byl v pořádku. Ve středu jdu na triple testy a pak na UTZ ve 20. týdnu do porodnice. Snad i tohle bude v poho. ![]()
Ahojky,ja mam termin teda o mesic pozdeji..tedka 8tt..nevolnosti od ranka do vecera,ale jinak parada:)
Jsem z Jihlavy..Anet
ahoj, já mám termín 3.10., jsem ze Zlínska. Jak se holky máte?
že by se to tady trošku rozjelo?
Já jsem dneska po kontrole, příště jdu 17.5. a bude mi dělat i velký UTZ
, tak už se teď těším.
AHOJKY HOLKY.Já mám termín 28.října a zítra jdu na ult.ve 13.TT.Mám docela strach.Raní nevolnosti mě už trošku přecházejí ale zas mě pěkně bolí nohy. ![]()
Ahoj Holky,muj prvni chlapeček tomašek se narodil 28.10.2008
ted čekame druhe mimi a termin je 2.11.2011-stejne to bylo i u Tomika..
No ale čeka me odber plodove vody,miminko v 10+3 nemelo ješte srostly pupik…
ja pořad doufam,že to bylo ješte brzo..a při ko ultr.se ukaže,že je vše v pořadku-a když tak jenom malinkata kila…
jsem z Km
Jee, ja mam taky TP 21/10 ![]()
Pristi tyden se chystam na registraci do Motola.
Janina10 píše:
Jé tak to je pěkné, to máme blízko u sebe termín.Nějaké nové příznaky zpoznáváte holky? A co UTZ, fotečky máte? Už jste byli na screeningu? Já už mám odběry za sebou a 22.4. (den před svatbou
) jdu na UTZ. Tak držte palečky.
Ahoj, tak, jak dopadl UZ?
Prikladam nasi pozovaci fotecku
z UZ screeningu, presne tyden starou. ![]()
Ahoj holky, tak jsem se tu dlouho neukázala. V sobotu se ze mě stala paní Sýkorová, tak nebyl nějak čas. Vše proběhlo báječně i počasí na nás ještě počkalo. Svatba úžo i manžel. Na screeningovém UZ jsme byli v pátek. Tatínek prvně viděl mimi. Bylo to úžo. Tak všechny výsledky mluví jasně: čekáme krásnou, zdravou Lucinku
Tatínek je max spokojen. Včera mě bolelo bříško - asi jsem se přeplácala a z juchání na svatbě. Ale dnes ok. Jen únava. Tak zas brzy pa holčiny.