Těhotenské chutě

1065
29.3.11 15:58

Těhotenské chutě

a nechutě. Ahoj holky. Jsem v 8+3TT což není moc, těhotná jsem podruhé, porvé to nedapadlo a příznaky jsem tenkrát neměla prakticky žádné. To tentokrát je to jiné, celý den mně pronásleduje lehká nevolnost, nezvracím, ale strašně pracně nacházím něco co bych s chutí snědla. Když už to náhodou najdu tak se tím nacpu a pak je mi samozřejmě zase těžko. Navíc mám chuť na absolutně nezdravé věci. Dnes například nebylo nic co bych mohla pozřít, až mně napadl řízek…ňam. Máte to někdo podobně a hned takhle od začátku? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.3.11 16:08

V prvním těhu jsem ani nemohla projít kolem ledničky. Moc jsem nejedla, bylo mi blbě a dlouho jsem pracovala.
U druhého jsem měla hroznou chuť na ovoce, takže léto mi příjemně nahrávalo a jáse denně cpala melounem a mangem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
29.3.11 16:08

Ahoj ja to mám uplne stejne.. ja zitra zacinam 25tt ale moje nej strava je mekac a cola :-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
29.3.11 16:11

Kromě toho, že jsem první dva měsíce baštila asi hlavně cherry rajčátka a lízátka, občas zpestřené trochou brambůrků, tak zatím žádné zvláštní chuť… až do posledka, kdy jsem začala vstávat pravidelně v půl sedmý, vždycky se nacpu rohlíkem s marmeládou, jogurtem a nějakým ovocem a jdu zase spát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
29.3.11 16:13

Do pátého měsíce to bylo dobrý, ale pak jsem zůstala doma a přestala chodit do práce a už to začalo - sladký tyčinky, oplatečky, buchtičky a hlavně brambůrky, že…prostě to co jsem dřív v zájmu linie nejedla, ale když už jsem měla břicho, tak co dám si kousek a už ty kila jen letí… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.3.11 16:14

v 1.trimestru me vedly kysely okurky a toasty.. ve druhem - kiwi, jahody a sopsky salat, a ted ve tretim trimestru jsem blazen do vysociny :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.3.11 16:16

Příspěvek upraven 04.11.18 v 00:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
29.3.11 16:19
gabi.design píše:
Jojo, měla. Od začátku jsem jela v kyselým ve velkým. Zavináče, utopence, kyselý zelí, rajčata s octem … prostě jsem denně musela něco mít. Pak mě to nějak s II. trimesestrem opustilo a začala jsem jíst tak nějak všechno a normálně bez toho, že bych musela mít kyselo a teď už v tom zase jedu - okurky a rajčata s octovou zálivkou jsou pro mě největší pochutina a v lednici máme kýbl utopenců. :mrgreen: Ale vždycky jsem jedla tak nějak vyváženě a tohle je jen „na dochucení“ :mrgreen: . Sladký mi nejede vůbec, to opravdu jen vyjímečně, ale já sladký nejedla ani před těhu.

Našla jsem ve svém PC nějaké materiály z mediny a mj. je tam zmíněno, že ty chutě na kyselé jsou díky úbytku žaludečních kyselin v počátku těhu - tělo prostě chce dodat to chybějící „kyselé“ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
29.3.11 16:20

okurky

Je pravda, že okurky mně také berou a ač mi to přijde nechutný tak první co se z áhve ztrácí je lák. Můj manžílek šílí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.3.11 16:20
strelish píše:
gabi.design píše:
Jojo, měla. Od začátku jsem jela v kyselým ve velkým. Zavináče, utopence, kyselý zelí, rajčata s octem … prostě jsem denně musela něco mít. Pak mě to nějak s II. trimesestrem opustilo a začala jsem jíst tak nějak všechno a normálně bez toho, že bych musela mít kyselo a teď už v tom zase jedu - okurky a rajčata s octovou zálivkou jsou pro mě největší pochutina a v lednici máme kýbl utopenců. :mrgreen: Ale vždycky jsem jedla tak nějak vyváženě a tohle je jen „na dochucení“ :mrgreen: . Sladký mi nejede vůbec, to opravdu jen vyjímečně, ale já sladký nejedla ani před těhu.
Našla jsem ve svém PC nějaké materiály z mediny a mj. je tam zmíněno, že ty chutě na kyselé jsou díky úbytku žaludečních kyselin v počátku těhu - tělo prostě chce dodat to chybějící „kyselé“ :jazyk:

nn, kdyz se ji kysele, tak se ceka kluk :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
29.3.11 16:26

No a to se právě bojím, jsem doma hned od začátku a jím tak podivně, že mám strach, že budeme muset za pár měsíců vybourávat dveře. Tak doufám, že se to trochu srovná. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.3.11 16:29

Příspěvek upraven 04.11.18 v 00:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
29.3.11 16:30

ja mela prvni trmiestr,ze jsem musela mit nekolikrat denne okurky a nebo zeli,takze kysane a nebo zelnacka,pak zas obdobi kdy jsem jedla kazdy den ostry burtgulas a u bramburek senza wasabi jsem mela „orgasmus“…

ted ve druhem mi prijde,ze jsem se nejak normalizovala a jim od kazdeho neco…nadavno jsem se probudila v noci a snedla okurky a zapila podmaslim a spokojene usla…takze takova mesni vyjimka,jinak normal,ale samozrejme nevim co jeste prijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.3.11 16:30

Příspěvek upraven 04.11.18 v 00:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.3.11 16:35

Já než sem měla potvrzené těhu, jsem začla jíst vše co mi předtím nejelo. Ostrá jídla, paštiky atd. Pak mi najednou začlo být špatně i když jsem nezvracela, ale přestala sem skoro jíst maso a vývary, nemohla sem cítit ten děsný zápach. Za to jsem začla mít chut na sladký a taky kyselý. Ve druhým trimestru už se mi chutě vrátily do normálu a jím tak jako dřív. Měla sem strach že mi bude chybět kafe, ale od tý doby co jsem těhotná tak ho nepiju a vůbec mi to nechybí, když sem ho jednou vyzkoušela, přišlo mi to jako když piju špinavou vodu, za to mi hodně chyběly bublinkový nápoje a cola, ikdyž jsem to předtím moc nepila, tak jsem nemohla někdy odolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí