Těhotenské chutě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5130
10.10.12 18:44

Mandarinky.. a to po kilech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.10.12 21:07

Jsem v 9. týdnu a je sice pravda, že téměř vše co sním bohužel vyhodím :poblion: ale já bych prostě vraždila pro: zavináče, vánoční rybí polívku, řízek, paštiku… :jazyk: O zapečených šunkoflecích s krustičkou se mi i zdá :* Jenže sranda na tom je, že v normálním „ne-jiném“ stavu jsem vegetariánka :P (teď v těhu jsem si povolila mořské ryby) a stravuji se poměrně zdravě - až na sladké se kterým často hřeším, ale teď v těhu na něj absolutně nemám chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.10.12 21:38

Tak já na začátku prvního těhotenství měla strašnou chuť na samé kyselé ryby, okurky, tlačenka. Ještě teď si živě vzpomínám jak jsem přítele hnala v 8 večer do krámu pro zavináče Naopak sladké jsem nemohla ani vidět. Kdežto teď v osmém týdnu nejsem schopná pozřít vůbec nic, a když už přece ve chvilce to ze mně letí ven. Takže „paráda“. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.11.12 15:26

@valina1 Jó mandarinky, každý den jich spráskám snad metrák :mrgreen: O víkendu jsem si jich dala tolik, že se mi z toho osypala celá tlama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dara1210
26.11.13 12:36

Já jsem na začátku 12tt a chutě mám zatím jen na sladké a kakao, toho vypiju i litr na posezení 8) uvidíme, co ještě přijde, ale podle toho, co tu všechno píšete, tak se mám na co těšit :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
26.11.13 12:39

Těš se, já bydlela u staveniště a myslela jsem, že samou chutí vezmu misku a tu rozhrabanou hlínu si do ní naberu a se*eru jí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
376
26.11.13 12:39

:mrgreen: jooo mandarinkyyy :lol: a meloun v létě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.11.13 13:02

Tak já mám pravidelný režim - ráno zvládnu pozřít jen černý čaj, který do 10 min vy :poblion: pak dvě hodiny nic a pak to začne. Právě jsem poobědvala utopence s cibulí skoro bez chleba a čokopuding.
Mám strašnou chuť na zelňačku, ale přemýšlím, jestli ji uvařit nebo ne, protože to zelí se tááák špatně :poblion: jinak mandarinky valím taky, když nemám na nic chuť, ale musím něco sníst. Do neděle jsem ujížděla na hroznech a teď je mi z nich strašně zle. Už měsíc jsem neměla obyčejný rohlík, nemůžu je ani vidět. krásné období, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
26.11.13 13:13

Já chutě neměla a nemám, nedokážu si představit sníst samotný okurek, fuj :) Taky nechápu, jak někdo třeba může jíst nekombitovatelné apod. Jediný výstřelek, který jsem měla, že jsem ujížděla asi měsíc na mandarinkách, hrozně mi chutnaly, ale jen jeden druh - musely být bez pecek a hodně do kysela. Pak vyměnily v Lidlu mandarinky za novou várku a z těch se mi dělalo skoro zle, takže jsem skončila se svou mandarinkovou obsesí a opět jím normálně jak před těhot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
6.5.14 13:30

Holky, znovu otvírám tuhle debatu :) jsem v osmém týdnu, doteď mi bylo hrozně zle a na jídlo ani pomyšlení, ale včera to začalo…musela jsem mít krokety, pořád myslím na salám s octem a teď jsem si udělala fazole s párkem..já která nesnáším uzeniny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí