Těhotenství ihned po potratu ve 6tt (nutná revize)

604
29.3.11 13:48

Těhotenství ihned po potratu

Ahoj holky. Chtěla bych poprosit Ty, které si Tím prošly o radu. :( před 2 týdny jsem potratila v 6tt revize nebyla nutná.. Chtěla bych se zeptat jestli je tady někdo kdo otěhotněl hned po tom potratu? moc děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
604
29.3.11 13:48

Těhotenství ihned po potratu

Ahoj holky. Chtěla bych poprosit Ty, které si Tím prošly o radu. :( před 2 týdny jsem potratila v 6tt revize nebyla nutná.. Chtěla bych se zeptat jestli je tady někdo kdo otěhotněl hned po tom potratu? moc děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
29.3.11 13:53

Ja jsem cekala po sestinedeli, pak probehly dve menstruace a treti uz neprisla :).
Ja si myslim, ze stat se to muze, ale ja bych to teda asi neriskovala. Ja bych si na tu prvni MS pockala. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
29.3.11 14:04

Kdysi jsem takhle potratila 5tt a další měsíc jsem otěhotněla a dneska má holčička 6,5 roku. Pokud jsi nebyla na revizi, tak není nutné dodržet šestinedělí a hned se můžete snažit dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
29.3.11 14:06

Pokud nebyla revize, není nutné čekat vůbec, já tak otěhotněla hned následující cyklus, jenže to zase nedopadlo :-( ale s tím to nesouviselo, ono to nedopadlo víckrát i za zcela jiných okolností. Myslím, že se najde spousta holek, které po SP bez revize otěhotněly hned a dopadlo jim to dobře, neboj :-) Pokud chceš být úplně klidná, nechej proběhnout jednu MS.
Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
29.3.11 14:06

Já ne tak uplně docela.TP sem měla na únor 2007 v 10tt zaniklo s revizí a další zdravé mimi se mi narodilo 12 května 2007.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
29.3.11 14:08

ahojky , nemluvím o sobě ale o kamarádce ta šla na potrat , že chtěla a hned do toho za týden 2 vlítla zase a rozhodla se že si to nechá .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.11 14:10

Já jsem otěhotněla ne hned ten první cyklus po potratu (bylo to v 7.tt, taky bez revize), ale ten další už jo :)

• Citovat
  • Upravit
7631
29.3.11 14:20

Pokud nebyla revize, tak se můžete klidně snažit o miminko dál. Známa tak porodila chlapečka. Otěhotněla hned další cyklus po samovolném potratu. Přeju krásné těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
29.3.11 14:22

Holky děkuji Vám mnohokrát za podporu.. strašně jsmse se s manželem těšili.. takže to byla pro nás celkem rána.. jsou to teď 2 týdny a ja se už citi fit.. jen mi to mimi chybí.. tak doufám, že přijde ovulku.. no a nechvám tomu volný průběh.. ikdyž bych chtěla mooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
29.3.11 14:23

Holky děkuji Vám mnohokrát za podporu.. strašně jsmse se s manželem těšili.. takže to byla pro nás celkem rána.. jsou to teď 2 týdny a ja se už citi fit.. jen mi to mimi chybí.. tak doufám, že přijde ovulku.. no a nechvám tomu volný průběh.. ikdyž bych chtěla mooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.3.11 14:56

Mně se po spontánním potratu tak měsíc rovnal cyklus, hned další měsíc se zadařilo :-) Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
29.3.11 15:22

Ahojky, mám to taky za sebou a chápu teď Tvoji potřebu vyplnit prázdnotu. Nemusíš čekat, můžeš se posnažit hned. Kdybychom neměli těhu testy a UZ, ani bys nevěděla, že jsi byla těhulka, takže nečekej a nech tomu volné pole. Neboj se nic, brzy se zase zaraduješ!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.3.11 15:35

Ahoj, potrat 5+něco, bez revize, MS už se nedostavila :-) Brala jsem to jako opožděnou MS a navíc každej říkal, jak je to pohnojený a bylo. ale Dr mi doporučovala nechat proběhnout ještě jednu MS. neproběhla, ale vše probíhá v pořádku (ťuky ťuk) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.3.11 19:01

J8 byla na umělém ve 13+3 (oficiálně 12+0) a bylo mi řečeno 3 měsíce ne, pak po kontrole ano. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí