Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Chtěla bych poprosit Ty, které si Tím prošly o radu.
před 2 týdny jsem potratila v 6tt revize nebyla nutná.. Chtěla bych se zeptat jestli je tady někdo kdo otěhotněl hned po tom potratu? moc děkuji předem
Ahoj holky. Chtěla bych poprosit Ty, které si Tím prošly o radu.
před 2 týdny jsem potratila v 6tt revize nebyla nutná.. Chtěla bych se zeptat jestli je tady někdo kdo otěhotněl hned po tom potratu? moc děkuji předem
Ja jsem cekala po sestinedeli, pak probehly dve menstruace a treti uz neprisla
.
Ja si myslim, ze stat se to muze, ale ja bych to teda asi neriskovala. Ja bych si na tu prvni MS pockala. ![]()
Kdysi jsem takhle potratila 5tt a další měsíc jsem otěhotněla a dneska má holčička 6,5 roku. Pokud jsi nebyla na revizi, tak není nutné dodržet šestinedělí a hned se můžete snažit dál ![]()
Pokud nebyla revize, není nutné čekat vůbec, já tak otěhotněla hned následující cyklus, jenže to zase nedopadlo
ale s tím to nesouviselo, ono to nedopadlo víckrát i za zcela jiných okolností. Myslím, že se najde spousta holek, které po SP bez revize otěhotněly hned a dopadlo jim to dobře, neboj
Pokud chceš být úplně klidná, nechej proběhnout jednu MS.
Hodně štěstí!
Já ne tak uplně docela.TP sem měla na únor 2007 v 10tt zaniklo s revizí a další zdravé mimi se mi narodilo 12 května 2007.
ahojky , nemluvím o sobě ale o kamarádce ta šla na potrat , že chtěla a hned do toho za týden 2 vlítla zase a rozhodla se že si to nechá .
Já jsem otěhotněla ne hned ten první cyklus po potratu (bylo to v 7.tt, taky bez revize), ale ten další už jo ![]()
Pokud nebyla revize, tak se můžete klidně snažit o miminko dál. Známa tak porodila chlapečka. Otěhotněla hned další cyklus po samovolném potratu. Přeju krásné těhotenství…
Holky děkuji Vám mnohokrát za podporu.. strašně jsmse se s manželem těšili.. takže to byla pro nás celkem rána.. jsou to teď 2 týdny a ja se už citi fit.. jen mi to mimi chybí.. tak doufám, že přijde ovulku.. no a nechvám tomu volný průběh.. ikdyž bych chtěla mooc
Holky děkuji Vám mnohokrát za podporu.. strašně jsmse se s manželem těšili.. takže to byla pro nás celkem rána.. jsou to teď 2 týdny a ja se už citi fit.. jen mi to mimi chybí.. tak doufám, že přijde ovulku.. no a nechvám tomu volný průběh.. ikdyž bych chtěla mooc
Mně se po spontánním potratu tak měsíc rovnal cyklus, hned další měsíc se zadařilo
Držím palce!!
Ahojky, mám to taky za sebou a chápu teď Tvoji potřebu vyplnit prázdnotu. Nemusíš čekat, můžeš se posnažit hned. Kdybychom neměli těhu testy a UZ, ani bys nevěděla, že jsi byla těhulka, takže nečekej a nech tomu volné pole. Neboj se nic, brzy se zase zaraduješ!! ![]()
Ahoj, potrat 5+něco, bez revize, MS už se nedostavila
Brala jsem to jako opožděnou MS a navíc každej říkal, jak je to pohnojený a bylo. ale Dr mi doporučovala nechat proběhnout ještě jednu MS. neproběhla, ale vše probíhá v pořádku (ťuky ťuk) ![]()
J8 byla na umělém ve 13+3 (oficiálně 12+0) a bylo mi řečeno 3 měsíce ne, pak po kontrole ano. ![]()