Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojík…jestli más strach,jed na pohotovost do nejbližší nemocnice…
Taky jsem špinila,ale u mě to dopadlo blbě–jsem po revizi ![]()
Oni ti udělají UTZ,zkontroljí prcka a ty budeš klidnější.....
Anonymní píše:
Ahojík…jestli más strach,jed na pohotovost do nejbližší nemocnice…
Taky jsem špinila,ale u mě to dopadlo blbě–jsem po revizi
Oni ti udělají UTZ,zkontroljí prcka a ty budeš klidnější.....
Tak tak.....zkus se dovolat…snad se ti to povede a dr.ti poradí.....
A neboj,za hysterku nebudeš určitě…jde o tvé dítě přece
to je nekonečný čekání, pořád nebere-pauza do jedné, bolesti zesilují, je tam i bodání
![]()
Ahoj Jarčo, můj začátek těhotenství měl podobný scénář. První prohlídku mi zkazilo zjištění, že mám cystu na vaječníku (4×5 cm). Taky jsem tady zpovídala holky na emiminu, všechny mě uklidňovaly, že cysta zmizí, že to je dost častý problém a měly pravdu. Pak v 7. týdnu jsem začala špinit, docela dost, tak jsem jela na pohotovost. Tam miminko zkontrolovali a bylo vše v pořádku, dokonce už jsem poprvé viděla srdeční akci. Našli v děloze malý hematom, asi 13 mm dlouhý, ten prej způsobil to špinění. Dostala jsem na necelé tři týdny Duphaston a bylo to dobré. Pak jsem ještě jednorázově zašpinila ve 12. týdnu, taky jsem utíkala k doktorce, ta zkontrolovala mimčo, vše v pořádku, prej jak rostlo, tak asi vytlačilo zbytek toho hematomu ven = špinění. Teď jsem ve 24. týdnu, mrňous kope jak vzteklý
. Běž určitě k doktorce, kdybys měla taky hematom, tak ti dají léky. A hlavně se pak šetři, žádná námaha! Nám zakázali na čas i sex
. Držím moc pěsti.
Neměla jsem sice cystu při těhu,ale měla jsem ji taky tak velkou přes celý vaječník,vzali mi ho i s vejcovodem.
tak jsem se právě vrátila od dr., zárodek na ultrazvuku není vůbec vidět, takže …
mám silné bolesti, snažím se teď myslet na pozitivní věci, ale moc to nejde, zítra jdu ještě na kontrolu…
Jarčo, drž se! Moc ti držím pěsti. Pěkně lež, pusť si nějaký hezký film, ať na chvíli přijdeš na jiné myšlenky.
Ahoj holky, je mi 26, jsem v 7.tt, minulý týden ve čtvrtek jsem byla na první prohlídce a mám cystu na levém vaječníku. Trochu mě to znepokojilo, ale většina z vás píše,že pak odešla sama, což je názor i mé dr. Před hodinou jsem ale začala špinit a mám lehčí bolesti jako při menses. Mám mít strach? Dr. se zatím nemůžu dovolat…