Cysta a špinění 7tt

JarcaT
29.3.11 12:11

cysta a špinění

Ahoj holky, je mi 26, jsem v 7.tt, minulý týden ve čtvrtek jsem byla na první prohlídce a mám cystu na levém vaječníku. Trochu mě to znepokojilo, ale většina z vás píše,že pak odešla sama, což je názor i mé dr. Před hodinou jsem ale začala špinit a mám lehčí bolesti jako při menses. Mám mít strach? Dr. se zatím nemůžu dovolat…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.3.11 12:42

Ahojík…jestli más strach,jed na pohotovost do nejbližší nemocnice…
Taky jsem špinila,ale u mě to dopadlo blbě–jsem po revizi :cry:
Oni ti udělají UTZ,zkontroljí prcka a ty budeš klidnější.....

• Citovat
  • Upravit
JarcaT
29.3.11 12:47
ahoj moc děkuju za odpověď, po polední přestávce ještě zkusím zavolat dr, nechci být za histerku, ale mám docela bolesti i když srovnatelné s menses. Achjo, snad to bude v pořádku… :cry:
Anonymní píše:
Ahojík…jestli más strach,jed na pohotovost do nejbližší nemocnice…
Taky jsem špinila,ale u mě to dopadlo blbě–jsem po revizi :cry:
Oni ti udělají UTZ,zkontroljí prcka a ty budeš klidnější.....
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.11 12:50

Tak tak.....zkus se dovolat…snad se ti to povede a dr.ti poradí.....
A neboj,za hysterku nebudeš určitě…jde o tvé dítě přece

• Citovat
  • Upravit
JarcaT
29.3.11 12:55

to je nekonečný čekání, pořád nebere-pauza do jedné, bolesti zesilují, je tam i bodání :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.11 12:59

Napsala jsem ti soukr,zprávu
P.

• Citovat
  • Upravit
5372
29.3.11 13:06

Ahoj Jarčo, můj začátek těhotenství měl podobný scénář. První prohlídku mi zkazilo zjištění, že mám cystu na vaječníku (4×5 cm). Taky jsem tady zpovídala holky na emiminu, všechny mě uklidňovaly, že cysta zmizí, že to je dost častý problém a měly pravdu. Pak v 7. týdnu jsem začala špinit, docela dost, tak jsem jela na pohotovost. Tam miminko zkontrolovali a bylo vše v pořádku, dokonce už jsem poprvé viděla srdeční akci. Našli v děloze malý hematom, asi 13 mm dlouhý, ten prej způsobil to špinění. Dostala jsem na necelé tři týdny Duphaston a bylo to dobré. Pak jsem ještě jednorázově zašpinila ve 12. týdnu, taky jsem utíkala k doktorce, ta zkontrolovala mimčo, vše v pořádku, prej jak rostlo, tak asi vytlačilo zbytek toho hematomu ven = špinění. Teď jsem ve 24. týdnu, mrňous kope jak vzteklý :palec: . Běž určitě k doktorce, kdybys měla taky hematom, tak ti dají léky. A hlavně se pak šetři, žádná námaha! Nám zakázali na čas i sex :wink: . Držím moc pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
29.3.11 13:39

Neměla jsem sice cystu při těhu,ale měla jsem ji taky tak velkou přes celý vaječník,vzali mi ho i s vejcovodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JarcaT
29.3.11 15:31

tak jsem se právě vrátila od dr., zárodek na ultrazvuku není vůbec vidět, takže … :cry: :cry: :cry: :cry: mám silné bolesti, snažím se teď myslet na pozitivní věci, ale moc to nejde, zítra jdu ještě na kontrolu…

• Citovat
  • Upravit
5372
30.3.11 11:31

Jarčo, drž se! Moc ti držím pěsti. Pěkně lež, pusť si nějaký hezký film, ať na chvíli přijdeš na jiné myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí