Podivná poloha mimča v bříšku

298
30.3.11 09:37

Podivná poloha mimča v bříšku

Ahoj holky,
přicházím s trochu zvláštním tématem avšak vrtá mi to hlavou už přes týden a k dr jdu až za dlouho. Jsem v 15 tt a bříško mi moc neporostlo, tvrdší oblast ale dokážu nahmatat když ležím, ten problém je v tom, že už přes týden mám tu oblast naprosto nerovnoměrně od pupku svalenou do leva, myslela jsem si, že bříška v tak brzkém období jsou rovnoměrně zvětšené uprostřed. Pravá strana podbřiška je naprosto prázdá a dokážu do ní docela hluboko zmáčknout, na te levé je ale tvrdá oblast a vypadá to dost zvláštně. Přítel říká, že se mu prostě na levé straně víc líbí, já mám ale strach aby v tom nebylo něco jiného. Je to mé první těhotenství tak se bohužel až moc sleduju a pak mně všechno vyděsí. Pokud někdo na tohle bláznivé téma napíše tak moooc děkuji. Papapa :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
30.3.11 09:49

Mi se druhý prcek taky dlouho cpal jen do jedné půlky břicha ;) Tak držím pěsti ať je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
30.3.11 09:55

Já třeba mám přepážku v děloze a Vítek byl nacpaný v pravé půlce dělohy, takže když jsem si v těch prvních týdnech lehla na záda, tak jsem měla víc vypoulenou pravou stranu břicha.
Nicméně myslím, že je to zcela normální i u zdravé dělohy, že je mimčo nastahovaný v jedný části a bříško se srovná až povyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.3.11 10:03

Příspěvek upraven 17.05.16 v 00:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
30.3.11 10:03

Tak to jsem u prvního měla taky, akorát na pravé straně :D Byla tam nasáčkovaná celou dobu a doteď mám na pravé straně vytahanější břicho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
30.3.11 10:04
Přesně tak jako Jahudka, akorát já mám vytahanější levou stranu :lol:
Jahudka84 píše:
Tak to jsem u prvního měla taky, akorát na pravé straně :D Byla tam nasáčkovaná celou dobu a doteď mám na pravé straně vytahanější břicho :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
30.3.11 10:06
Laskecka píše:
Jahudka84 píše:
Tak to jsem u prvního měla taky, akorát na pravé straně :D Byla tam nasáčkovaná celou dobu a doteď mám na pravé straně vytahanější břicho :D

a mně se třeba na tý straně, co malý ležel mnohem líp zahojila jizva po císaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
30.3.11 10:13

Mě tedy nějak nenapadlo si dloubat v břiše :think: Když si to zpětně vybavím, taky jsem neměla v 1.půlce těhu v leže na zádech bříško úplně uprostřed, ale nenapadlo mě to řešit.

Příspěvek upraven 30.03.11 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
30.3.11 10:16
Tak mě se zase blbě hojí právě ta levá strana, ještě nemuzů spát na levém boku, jelikož to za chvilku začně šíleně palit a pravá už je ok. :palec: A jako najít polohu na spaní je opruz, na pravé straně a na zádech spím porád a na břichu ještě nemůžu. No a když konečně zaberu tak malej začně brečet :lol: :lol:
lleennttiillkkaa píše:
Laskecka píše:
Jahudka84 píše:
a mně se třeba na tý straně, co malý ležel mnohem líp zahojila jizva po císaři
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.3.11 11:28

napodobne, tiez som od zaciatku mala vacsiu pravu stranu brucha. netreba sa az tak prehnane sledovat, aj ked viem, ze to je niekedy riadne tazke :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
31.3.11 19:16

Děkuji všem za odpovědi :srdce:
Mám v práci infekční prostředí tak už měsíc sedím na marodce a hold někde se ta má psychika musela projevit, když nejsem extra náladová…Né že bych si dloubala do břicha :lol: ale tak nějak se mi z týdne na týden prcek v břichu zvětšil natolik, že už můžu pozorovat kde přesně v tom břichu je, škoda že ho ještě necítím ale jinak mě těhulkování docela baví :mrgreen:
Přeji všem těhulkám pohodičku a všem netěhulkám taky.Papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky