1. ultrazvuk s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
30.3.11 12:36

Ještě dodávám, že se mnou byl přítel také až ve 12. týdnu a né v tom sedmém kde ještě opravdu není nic vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
neli23 píše:
ivuska.h píše:
Manžel byl se mnou na všech vyšetřeních v obou těhotenstvích. Nevím, proč by mi mělo před ním vadit vag. vyšetření nebo ultrazvuk, protože inkriminované partie nejednou viděl (minimálně 1× při početí toho dítěte) :mrgreen:
někdo se prostě cítí blbě.a manžel ani nechtěl jít na začátku těhotenství.

Tož to nechápu proč, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032

já ho vzala s sebou hned.Poprvé asi v 6.týdnu čekal v čekárně,pak mi dr dělala vaginálně i ve 12.týdnu a přítel u toho byl a v pohodě.Nikomu to nebylo trapný,záleží na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
30.3.11 12:37

ja to beru tak že mě nahou asi už parkrát víděl, mimčo je práce nás obou a u porodu budu asi v mnohem choulostivějších pozicích :lol: jestli tam chce tak bych ho vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
30.3.11 12:39

jen říkám že někdo se může cítit blbě když ti doktor vyšetřuje spodek nebo dělá utz přes spodek a má tam chlapa.nebo i ten chlap to nemusí vidět.ale na ten screening jsem chtěla at jde a vzala bych ho tam asi i kdyby dělal vnitřní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.3.11 12:45

Tak ja mela partnera vzdy pri sobe, uzival si strasne moc kazdy UTZ uz od 6 tt, kdyz videl srdicka byl dojaty, kdyz mimisek rostl a kopl, byl dojaty, kdyz se nam zacal tancovat salsu v brisku tak byl dojaty.
A nejlepsi perla byla, kdyz jsme sli na prvni UTZ tak si tak samolibe sedl naproti mym roztazenym noham a koukal, smala sem se s doktorokou a on chudacek nevedel proc, tak mu doktorka rekla, ze na miminko uvidi lip ze strany :D:D.
Ja bych sla vzdy s partnerem, pro me je kazda chvile , kdy muzem mimi videt spolecne, krasna :). Takze ho vem sebou at kouka :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
30.3.11 12:51

Ja bych teda manzela nebrala, prvni UTZ dela doktor vaginalne a 7+1 jeste nemusi byt ani srdicko :think: pockala bych do toho 12tt kdy uz se dela klasicky pres bricho a i doktori jsou tomu vic nakloneni.
Me navic je neprijemny, kdyz se ve me hrabe cizi chlap a kouka na to manzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
30.3.11 12:53
Weru píše:
Tak ja mela partnera vzdy pri sobe, uzival si strasne moc kazdy UTZ uz od 6 tt, kdyz videl srdicka byl dojaty, kdyz mimisek rostl a kopl, byl dojaty, kdyz se nam zacal tancovat salsu v brisku tak byl dojaty.
A nejlepsi perla byla, kdyz jsme sli na prvni UTZ tak si tak samolibe sedl naproti mym roztazenym noham a koukal, smala sem se s doktorokou a on chudacek nevedel proc, tak mu doktorka rekla, ze na miminko uvidi lip ze strany :D:D.
Ja bych sla vzdy s partnerem, pro me je kazda chvile , kdy muzem mimi videt spolecne, krasna :). Takze ho vem sebou at kouka :) :hug:
:potlesk: taky to tak máme :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.3.11 12:55
doriang píše:
Ja bych teda manzela nebrala, prvni UTZ dela doktor vaginalne a 7+1 jeste nemusi byt ani srdicko :think: pockala bych do toho 12tt kdy uz se dela klasicky pres bricho a i doktori jsou tomu vic nakloneni.
Me navic je neprijemny, kdyz se ve me hrabe cizi chlap a kouka na to manzel.

Srdicko je uz od ca 6 tt v 7+1 tt bude videt stoprocentne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.3.11 12:56
lucienne píše:
Weru píše:
Ja bych sla vzdy s partnerem, pro me je kazda chvile , kdy muzem mimi videt spolecne, krasna :). Takze ho vem sebou at kouka :) :hug:
:potlesk: taky to tak máme :)

:dance: :dance: aspon nejsme jediny sodomy gomory :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
30.3.11 12:57
ivuska.h píše:
BohunkaP píše:

Když Ti to nevadí, proč ne… :nevim: Mně by to vadilo, ale to je individuální.

Ale popravdě, nevím, co si představuje, že v sedmém týdnu uvidí - jako laik pravděpodobně jenom chaotickou změť a zrnění na obrazovce… :mrgreen:

Můj muž byl poprvé v tom dvanáctém týdnu a stejně pak přiznal, že z toho nic neměl - až ten druhý a třetí si už „užil“…
No jo, to je další okolnost, že bych takto brzo k doktorovi vůbec nešla, neb to podle mě nemá smysl (až tak v 10. týdnu). Ale pokud už tam má zakladatelka potřebu jít, tak z toho manžel bude mít totéž, co ona, myslím, že mu udělá radost i „černý flek“ :nevim:

Manžel z toho rozhodně „to, co já“ neměl… Na obě naše děti se těšil (a je jim dnes skvělým tátou), ale těhotenství (a zvlášť jejich ranná stadia) prožíval úplně jinak než já a z pár fleků na obrazovce nebyl nijak vedle. Měl radost, že doktor shledal všechno v pořádku - ale bývalo by mu stejně posloužilo, kdyby si od doktora přečetl zprávu…

A ohledně studu máme každá hranice nastavené jinak - můj muž za dvanáct společných let ony partie také mnohokrát viděl :mrgreen: ale za úplně jiných okolností… Každá to cítíme jinak a není nic divného na žádném z těch pocitů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
30.3.11 12:57

chichi pěkně řečeno. :) ja nad tim teda ani neuvažovala že bych ho tam nebrala. vždyt je to naše společná práce ne? proč mu to upírat :lol: a radost měl vždycky i když tam byl jen flek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
30.3.11 12:58
ivuska.h píše:
BohunkaP píše:
zaara píše:
Přítel by rád šel se mnou…jen nevím, jestli je to vhodné. Vyšetření bude vaginální…
Jak jste to měly vy?

Ale popravdě, nevím, co si představuje, že v sedmém týdnu uvidí - jako laik pravděpodobně jenom chaotickou změť a zrnění na obrazovce… :mrgreen:

Můj muž byl poprvé v tom dvanáctém týdnu a stejně pak přiznal, že z toho nic neměl - až ten druhý a třetí si už „užil“…
Ale pokud už tam má zakladatelka potřebu jít, tak z toho manžel bude mít totéž, co ona, myslím, že mu udělá radost i „černý flek“ :nevim:

Manžel z toho rozhodně „to, co já“ neměl… Na obě naše děti se těšil (a je jim dnes skvělým tátou), ale těhotenství (a zvlášť jejich ranná stadia) prožíval úplně jinak než já a z pár fleků na obrazovce nebyl nijak vedle. Měl radost, že doktor shledal všechno v pořádku - ale bývalo by mu stejně posloužilo, kdyby si od doktora přečetl zprávu… Až při dalších UTZ tam začal opravdu sám něco vidět a poznávat, líbilo se mu to moc, ale i přesto to vnímal trochu jako doják v televizi… Tohle je individuální a každý se musí rozhodnout podle vlastních pocitů.

A ohledně studu máme taky každá hranice nastavené jinak - můj muž za dvanáct společných let ony partie také mnohokrát viděl :mrgreen: ale za úplně jiných okolností… Každá to cítíme jinak a není nic divného na žádném z těch pocitů.

Příspěvek upraven 30.03.11 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.11 13:01
BohunkaP píše:
ivuska.h píše:
BohunkaP píše:

No jo, to je další okolnost, že bych takto brzo k doktorovi vůbec nešla, neb to podle mě nemá smysl (až tak v 10. týdnu). Ale pokud už tam má zakladatelka potřebu jít, tak z toho manžel bude mít totéž, co ona, myslím, že mu udělá radost i „černý flek“ :nevim:

Manžel z toho rozhodně „to, co já“ neměl… Na obě naše děti se těšil (a je jim dnes skvělým tátou), ale těhotenství (a zvlášť jejich ranná stadia) prožíval úplně jinak než já a z pár fleků na obrazovce nebyl nijak vedle. Měl radost, že doktor shledal všechno v pořádku - ale bývalo by mu stejně posloužilo, kdyby si od doktora přečetl zprávu…

A ohledně studu máme každá hranice nastavené jinak - můj muž za dvanáct společných let ony partie také mnohokrát viděl :mrgreen: ale za úplně jiných okolností… Každá to cítíme jinak a není nic divného na žádném z těch pocitů.

No holt se to liší kus od kusu. Manžel obě těhotenství prožíval od začátku se mnou (i když teda asi bych se nezařadila mezi ty vyloženě „odvařené“, co u ultrazvuku brečí atd.) a prostě ho to celé zajímalo, i to, že měl možnost se dr. na něco zeptat ohledně mimina atd.

Příspěvek upraven 30.03.11 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.3.11 13:01
lucienne píše:
chichi pěkně řečeno. :) ja nad tim teda ani neuvažovala že bych ho tam nebrala. vždyt je to naše společná práce ne? proč mu to upírat :lol: a radost měl vždycky i když tam byl jen flek :mrgreen:

No prave me by to taky nenapadlo. My tam teda flek nemeli nikdy, my tam meli miminko , sice prtavy, ale i tak nadherny, jeho slova :mrgreen: .
A jeste si me musi pohlidat, ne? :DD :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky