Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ještě dodávám, že se mnou byl přítel také až ve 12. týdnu a né v tom sedmém kde ještě opravdu není nic vidět.
neli23 píše:ivuska.h píše:někdo se prostě cítí blbě.a manžel ani nechtěl jít na začátku těhotenství.
Manžel byl se mnou na všech vyšetřeních v obou těhotenstvích. Nevím, proč by mi mělo před ním vadit vag. vyšetření nebo ultrazvuk, protože inkriminované partie nejednou viděl (minimálně 1× při početí toho dítěte)
Tož to nechápu proč, no ![]()
já ho vzala s sebou hned.Poprvé asi v 6.týdnu čekal v čekárně,pak mi dr dělala vaginálně i ve 12.týdnu a přítel u toho byl a v pohodě.Nikomu to nebylo trapný,záleží na vás.
ja to beru tak že mě nahou asi už parkrát víděl, mimčo je práce nás obou a u porodu budu asi v mnohem choulostivějších pozicích
jestli tam chce tak bych ho vzala.
jen říkám že někdo se může cítit blbě když ti doktor vyšetřuje spodek nebo dělá utz přes spodek a má tam chlapa.nebo i ten chlap to nemusí vidět.ale na ten screening jsem chtěla at jde a vzala bych ho tam asi i kdyby dělal vnitřní.
Tak ja mela partnera vzdy pri sobe, uzival si strasne moc kazdy UTZ uz od 6 tt, kdyz videl srdicka byl dojaty, kdyz mimisek rostl a kopl, byl dojaty, kdyz se nam zacal tancovat salsu v brisku tak byl dojaty.
A nejlepsi perla byla, kdyz jsme sli na prvni UTZ tak si tak samolibe sedl naproti mym roztazenym noham a koukal, smala sem se s doktorokou a on chudacek nevedel proc, tak mu doktorka rekla, ze na miminko uvidi lip ze strany ![]()
.
Ja bych sla vzdy s partnerem, pro me je kazda chvile , kdy muzem mimi videt spolecne, krasna
. Takze ho vem sebou at kouka
![]()
Ja bych teda manzela nebrala, prvni UTZ dela doktor vaginalne a 7+1 jeste nemusi byt ani srdicko
pockala bych do toho 12tt kdy uz se dela klasicky pres bricho a i doktori jsou tomu vic nakloneni.
Me navic je neprijemny, kdyz se ve me hrabe cizi chlap a kouka na to manzel.
Weru píše:
Tak ja mela partnera vzdy pri sobe, uzival si strasne moc kazdy UTZ uz od 6 tt, kdyz videl srdicka byl dojaty, kdyz mimisek rostl a kopl, byl dojaty, kdyz se nam zacal tancovat salsu v brisku tak byl dojaty.
A nejlepsi perla byla, kdyz jsme sli na prvni UTZ tak si tak samolibe sedl naproti mym roztazenym noham a koukal, smala sem se s doktorokou a on chudacek nevedel proc, tak mu doktorka rekla, ze na miminko uvidi lip ze strany.
Ja bych sla vzdy s partnerem, pro me je kazda chvile , kdy muzem mimi videt spolecne, krasna. Takze ho vem sebou at kouka
![]()
doriang píše:
Ja bych teda manzela nebrala, prvni UTZ dela doktor vaginalne a 7+1 jeste nemusi byt ani srdickopockala bych do toho 12tt kdy uz se dela klasicky pres bricho a i doktori jsou tomu vic nakloneni.
Me navic je neprijemny, kdyz se ve me hrabe cizi chlap a kouka na to manzel.
Srdicko je uz od ca 6 tt v 7+1 tt bude videt stoprocentne
lucienne píše:Weru píše:
A nejlepsi perla byla, kdyz jsme sli na prvni UTZ tak si tak samolibe sedl naproti mym roztazenym noham a koukal, smala sem se s doktorokou a on chudacek nevedel proc, tak mu doktorka rekla, ze na miminko uvidi lip ze strany.
Ja bych sla vzdy s partnerem, pro me je kazda chvile , kdy muzem mimi videt spolecne, krasna. Takze ho vem sebou at kouka
![]()
taky to tak máme
aspon nejsme jediny sodomy gomory
![]()
ivuska.h píše:BohunkaP píše:No jo, to je další okolnost, že bych takto brzo k doktorovi vůbec nešla, neb to podle mě nemá smysl (až tak v 10. týdnu). Ale pokud už tam má zakladatelka potřebu jít, tak z toho manžel bude mít totéž, co ona, myslím, že mu udělá radost i „černý flek“Když Ti to nevadí, proč ne…
Mně by to vadilo, ale to je individuální.
Ale popravdě, nevím, co si představuje, že v sedmém týdnu uvidí - jako laik pravděpodobně jenom chaotickou změť a zrnění na obrazovce…
Můj muž byl poprvé v tom dvanáctém týdnu a stejně pak přiznal, že z toho nic neměl - až ten druhý a třetí si už „užil“…Manžel z toho rozhodně „to, co já“ neměl… Na obě naše děti se těšil (a je jim dnes skvělým tátou), ale těhotenství (a zvlášť jejich ranná stadia) prožíval úplně jinak než já a z pár fleků na obrazovce nebyl nijak vedle. Měl radost, že doktor shledal všechno v pořádku - ale bývalo by mu stejně posloužilo, kdyby si od doktora přečetl zprávu…
A ohledně studu máme každá hranice nastavené jinak - můj muž za dvanáct společných let ony partie také mnohokrát viděl
ale za úplně jiných okolností… Každá to cítíme jinak a není nic divného na žádném z těch pocitů.
chichi pěkně řečeno.
ja nad tim teda ani neuvažovala že bych ho tam nebrala. vždyt je to naše společná práce ne? proč mu to upírat
a radost měl vždycky i když tam byl jen flek ![]()
ivuska.h píše:BohunkaP píše:Ale pokud už tam má zakladatelka potřebu jít, tak z toho manžel bude mít totéž, co ona, myslím, že mu udělá radost i „černý flek“zaara píše:
Přítel by rád šel se mnou…jen nevím, jestli je to vhodné. Vyšetření bude vaginální…
Jak jste to měly vy?Když Ti to nevadí, proč ne…
Ale popravdě, nevím, co si představuje, že v sedmém týdnu uvidí - jako laik pravděpodobně jenom chaotickou změť a zrnění na obrazovce…
Můj muž byl poprvé v tom dvanáctém týdnu a stejně pak přiznal, že z toho nic neměl - až ten druhý a třetí si už „užil“…
Manžel z toho rozhodně „to, co já“ neměl… Na obě naše děti se těšil (a je jim dnes skvělým tátou), ale těhotenství (a zvlášť jejich ranná stadia) prožíval úplně jinak než já a z pár fleků na obrazovce nebyl nijak vedle. Měl radost, že doktor shledal všechno v pořádku - ale bývalo by mu stejně posloužilo, kdyby si od doktora přečetl zprávu… Až při dalších UTZ tam začal opravdu sám něco vidět a poznávat, líbilo se mu to moc, ale i přesto to vnímal trochu jako doják v televizi… Tohle je individuální a každý se musí rozhodnout podle vlastních pocitů.
A ohledně studu máme taky každá hranice nastavené jinak - můj muž za dvanáct společných let ony partie také mnohokrát viděl
ale za úplně jiných okolností… Každá to cítíme jinak a není nic divného na žádném z těch pocitů.
Příspěvek upraven 30.03.11 v 13:02
BohunkaP píše:ivuska.h píše:BohunkaP píše:No jo, to je další okolnost, že bych takto brzo k doktorovi vůbec nešla, neb to podle mě nemá smysl (až tak v 10. týdnu). Ale pokud už tam má zakladatelka potřebu jít, tak z toho manžel bude mít totéž, co ona, myslím, že mu udělá radost i „černý flek“Když Ti to nevadí, proč ne…
Můj muž byl poprvé v tom dvanáctém týdnu a stejně pak přiznal, že z toho nic neměl - až ten druhý a třetí si už „užil“…Manžel z toho rozhodně „to, co já“ neměl… Na obě naše děti se těšil (a je jim dnes skvělým tátou), ale těhotenství (a zvlášť jejich ranná stadia) prožíval úplně jinak než já a z pár fleků na obrazovce nebyl nijak vedle. Měl radost, že doktor shledal všechno v pořádku - ale bývalo by mu stejně posloužilo, kdyby si od doktora přečetl zprávu…
A ohledně studu máme každá hranice nastavené jinak - můj muž za dvanáct společných let ony partie také mnohokrát vidělale za úplně jiných okolností… Každá to cítíme jinak a není nic divného na žádném z těch pocitů.
No holt se to liší kus od kusu. Manžel obě těhotenství prožíval od začátku se mnou (i když teda asi bych se nezařadila mezi ty vyloženě „odvařené“, co u ultrazvuku brečí atd.) a prostě ho to celé zajímalo, i to, že měl možnost se dr. na něco zeptat ohledně mimina atd.
Příspěvek upraven 30.03.11 v 13:01
lucienne píše:
chichi pěkně řečeno.ja nad tim teda ani neuvažovala že bych ho tam nebrala. vždyt je to naše společná práce ne? proč mu to upírat
a radost měl vždycky i když tam byl jen flek
No prave me by to taky nenapadlo. My tam teda flek nemeli nikdy, my tam meli miminko , sice prtavy, ale i tak nadherny, jeho slova
.
A jeste si me musi pohlidat, ne?
![]()