Poradna duly
Jana Čurdová
Tady je ten náš příběh, naše Verunka, jestli chceš, přečti si to, Lucka ty stránky pěkně udělala. http://www.nenarozenemiminko.cz/…inky-Verunky
Jinak já měla také velkou výhodu v tom, že už jsem měla doma 2 děti a musela jsem jít dál, nemohla jsem se v tom utápět, musela jsem fungovat, ale už hned v začátku jsme věděla, že musím mít miminko. Dala jsme si místo fotky nožičky Verunky, co nám je obtiskli v Hradci, byli velmi vstřícní. Ale víš jak, člověk musí koukat dopředu a já nejsem tak silná, také brečím, také jsem se stále ptala"proč my?„, to bylo stále dokola, ale prostě je to život a každý má tu svou cestičku, ona nám sem poslala nějakého andílka zeshora, já to vím a v našich srdíčkách zůstane navždy. Každý tuto situaci cítí jinak, já si myslím, že nejlepší je přijít co nejdříve do jiného stavu, někdo potřebuje k tomu čas, ale já jsem od úterý, kdy jsem našla // jak debil, lidi okolo mě si musí myslet, že jsem nějaká divná, zfetovaná, či co, stále se přiblble usmívám. Jsem fakt hrozně ráda a dnes jak jsme se ještě dozvěděla, že miminko tam je a že je v děloze, tak tuplem
Píšu si také s holkama na stránkách "dítě mi po porodu zemřelo“, ale nechci už tam tolik lézt, aby sem na to zbytečně nemyslela. Jinak v tom odkazu je to, co se vlastně stalo a jak jsme to cítila já.
Káčulaa píše:
Tady je ten náš příběh, naše Verunka, jestli chceš, přečti si to, Lucka ty stránky pěkně udělala. http://www.nenarozenemiminko.cz/…inky-Verunky
Jinak já měla také velkou výhodu v tom, že už jsem měla doma 2 děti a musela jsem jít dál, nemohla jsem se v tom utápět, musela jsem fungovat, ale už hned v začátku jsme věděla, že musím mít miminko. Dala jsme si místo fotky nožičky Verunky, co nám je obtiskli v Hradci, byli velmi vstřícní. Ale víš jak, člověk musí koukat dopředu a já nejsem tak silná, také brečím, také jsem se stále ptala"proč my?„, to bylo stále dokola, ale prostě je to život a každý má tu svou cestičku, ona nám sem poslala nějakého andílka zeshora, já to vím a v našich srdíčkách zůstane navždy. Každý tuto situaci cítí jinak, já si myslím, že nejlepší je přijít co nejdříve do jiného stavu, někdo potřebuje k tomu čas, ale já jsem od úterý, kdy jsem našla // jak debil, lidi okolo mě si musí myslet, že jsem nějaká divná, zfetovaná, či co, stále se přiblble usmívám. Jsem fakt hrozně ráda a dnes jak jsme se ještě dozvěděla, že miminko tam je a že je v děloze, tak tuplem![]()
![]()
Píšu si také s holkama na stránkách "dítě mi po porodu zemřelo“, ale nechci už tam tolik lézt, aby sem na to zbytečně nemyslela. Jinak v tom odkazu je to, co se vlastně stalo a jak jsme to cítila já.
Ahoj Kacul
cetla jsem si tvuj pribeh a bulim tady jako koza
mas obrovske srdce, ze jsi to s tak hlubokym pochopenim prijala
je to opravdu tak, ze kazdy ma svou cestu a Verunka ji mela bohuzel tak kratkou, ale smysl mela urcite velky
Preji ti krasne tehulkovani, usmev na rtech si zachovej po celou dobu, tvoje miminko ho potrebuje a uzivej si ten nadherny stav
![]()
Káčul já přečetla celé ty stránky, co jsi tu dala odkaz a taky tu brečím, je to hrozné a tak nespravedlivé… Máš můj obdiv a taky ti ze srdce přeji, aby v tomhle těhotenství bylo už všechno v pořádku a narodilo se vám krásné zdravé miminko ![]()
Holky a jak vám je? Mi zatím dobře, jen mně vždycky k večeru pobolívá břicho, asi se roztahuje děloha.
Káčul, to, cos prožila, je moje noční můra. Stejně tak jako SIDS. Zjistili někdy, co Verunce bylo? (jestli neva, že se na to ptám) Vim, jak je těžké tohle všechno zvládnout a při dalším těhu nemyslet na špatné věci. Drž se a ať je vše v nejlepším pořádku
![]()
Julima, zatim je mi dobře, návaly horka už pominuly, pupínky a časté návštěvy wc jsou taky na ústupu a čekám na UZ, snad př.týden - mudra má teď dovolenou. Jsem zvědavá, jestli je tam jen jedno… ![]()
Pevně v to věřím, že všichni budeme mít krásné těhotenství s dobrým koncem, kde budeme ty drobečky držet v náručí a budeme mít kruhy pod očima, jak budeme nevyspalí, unavený, ale to nevadí, stačí jediný úsměv toho drobečka a .....všechna únava je pryč.
Mě je dobře, já při žádném těhotenství netrpěla ničím, jen teď v tom posledním jsem byla daleko více unavenější, otékaly mi i trochu nohy, holky, každý rok je strašně znát. Když jsem rodila Lucinku, tak mi bylo 24, když dandu, tak 28, ale s Verunkou již 34, bylo to fakt znát
Ale vše probíhalo dobře, tak to bylo fajn. Takže já tu popíjím caro, i když bych si dala kafe, těhu čaj, ale ten mi chutná a zase jím zeleninku, ovoce ![]()
Háta_x píše:
Káčul, to, cos prožila, je moje noční můra. Stejně tak jako SIDS. Zjistili někdy, co Verunce bylo? (jestli neva, že se na to ptám) Vim, jak je těžké tohle všechno zvládnout a při dalším těhu nemyslet na špatné věci. Drž se a ať je vše v nejlepším pořádku![]()
Julima, zatim je mi dobře, návaly horka už pominuly, pupínky a časté návštěvy wc jsou taky na ústupu a čekám na UZ, snad př.týden - mudra má teď dovolenou. Jsem zvědavá, jestli je tam jen jedno…
Hele my byli v pondělí ještě v Hradci a tam nám řekli, že se s tím za celou kariéru ještě nesetkali, tak fakt nevím, chtějí vzít DNA, tak jsem to svolila, ale beztak závěr bude nejspíš SIDS, i když toto se stává starším dětem, když jsem to četla na NETU, i ten doktor mi to potvrdil, takže vlastně je člověk takovej, že fakt neví. Ale zase lepší, než nějaká vrozená vada, toho jsme se bála, ale už mám 2 zdravé děti, takže je to těžké, víš, celkově ty děti tě drží nad vodou, pro ně tu dál žiješ a funguješ…i když s ehádají, ať se dohadují, alespoň člověk ví, že je má
![]()
vodaziva píše:Káčulaa píše:Ahoj Kacul
Jinak já měla také velkou výhodu v tom, že už jsem měla doma 2 děti a musela jsem jít dál, nemohla jsem se v tom utápět, musela jsem fungovat, ale už hned v začátku jsme věděla, že musím mít miminko. Dala jsme si místo fotky nožičky Verunky, co nám je obtiskli v Hradci, byli velmi vstřícní. Ale víš jak, člověk musí koukat dopředu a já nejsem tak silná, také brečím, také jsem se stále ptala"proč my?„, to bylo stále dokola, ale prostě je to život a každý má tu svou cestičku, ona nám sem poslala nějakého andílka zeshora, já to vím a v našich srdíčkách zůstane navždy. Každý tuto situaci cítí jinak, já si myslím, že nejlepší je přijít co nejdříve do jiného stavu, někdo potřebuje k tomu čas, ale já jsem od úterý, kdy jsem našla // jak debil, lidi okolo mě si musí myslet, že jsem nějaká divná, zfetovaná, či co, stále se přiblble usmívám. Jsem fakt hrozně ráda a dnes jak jsme se ještě dozvěděla, že miminko tam je a že je v děloze, tak tuplem![]()
![]()
cetla jsem si tvuj pribeh a bulim tady jako koza
mas obrovske srdce, ze jsi to s tak hlubokym pochopenim prijala
je to opravdu tak, ze kazdy ma svou cestu a Verunka ji mela bohuzel tak kratkou, ale smysl mela urcite velky
Preji ti krasne tehulkovani, usmev na rtech si zachovej po celou dobu, tvoje miminko ho potrebuje a uzivej si ten nadherny stav
![]()
![]()
Děkuju, to přeji všem maminkám
Háto čekáš, že to zase budou dvojčátka?
Kači teď už to bude všechno určitě dobré. Jen mně napadlo, ty jsi Verunku měla s jiným partnerem než ty ostatní dvě děti? Jestli třeba není tam nějaký problém
Ale to už se teď asi nedozvíte. Hlavně když bude všechno v pořádku v tomhle těhu. Moc ti to přeju.
Juli, obávám se toho
U dvojčat je vyšší hCG, mám druhou čárku hodně silnou a to jsem teprv 25DC
A první slabá druhá čárka se objevila dokonce už 21DCm. Stejně jsem to měla s cácorkou, taky tam byly původně dvě a test byl pozitivní brzo a sílil před očima.
Juli Verunka byla zdravá, prošli jsme testama, takže v tom, že je to s jiným partnerem byžádný problém být neměl ![]()
Háco máte v rodině dvojčátka? Vím, že jsi je už jednou měla, to je pak pořádnej humbuk, moje kamarádka má trojčátka, třeba tam máš taky 3, ne, neboj, nechci tě strašit
![]()
Háta tak to se asi obáváš správně, nebo se těšíš? ![]()
Holky tak jdu k doktorovi nakonec už v pondělí, od rána mně tam dole svědí, tak jsem raději volala a kdyby se to zhoršilo, mám raději jet o víkendu na pohotovost, jinak v to pondělí k mému dr. No tak snad se nic nezhorší ![]()
Juli já si to pamatuju, jakoby to bylo včera. Měla jsem nějakou kvasinkovou infekci a do toho jsme zjistila, že jsem těhu, tak jsem také raději jela k doktorovi, ty léky se neslučovaly s těhotenstvím a on mi říkal, že mám chodit co nejvíc bez spodního prádla, aby to luftovalo, tak nos doma třeba jen šaty a neber si kalhotky, já to měla tenkrát poprvé a byla jsem z toho úplně mimo, netušila jsem, co to je, ael prý je to dost běžné, myslela jsem, že s euškrábu, děsný to bylo ![]()
Kači díky, to je dobrý nápad chodit bez kalhotek, fakt je to nepříjemné, já na to často trpívala před prvním těhu, pak se to zlepšilo, no a zrovna teď, když se to nejmíň hodí se zase objeví ![]()
Nenapadá mě nic jiného, co by to mohlo být a když pojedeš na pohotovost, stejně ti nepomůžou, protože ty růžné mastičky a ostatní, co se k tomu dává, tak se neslučuje s těhotenstvím. Vím, že mě doktor říkal toto a je pěkně, zima není, tak to není problém a pak taky říkat nemýt se mýdlem, jen vodou a pokud to jde, tak po každé toaletě, já vím, že jsem s echodila sprchovat často. Ne teda po každém čůrání, ale často a pomohlo to rychle, tak s edrž, je to hrozně nepříjemný, éééé ![]()
Ahoj holky, tak jsem tu taky, teda jen na chvíli pozdravit. Přišla jsem před chvílí z práce. A jinak mě je fajn, u prvního těhu kdyby mi nerostlo břicho tak ani nevím že jsem těhu, a teď to vypadá podobně, akorát mám pocit že mám nafouklé břicho ale jinak pohoda. Když to tak půjde dál tak budu jěště chvíli jezdit i když bych neměla.
Tak za hodinku a kousek pojedem pro prcka a povezem ho k babičce protože zítra jdem do práce oba. Prcek se těší na babičku a já do té práce, už si jí dlouho neužiju, max dva měsíce a dost asik.