Dubňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22242
28.7.11 21:24

Tady je ten náš příběh, naše Verunka, jestli chceš, přečti si to, Lucka ty stránky pěkně udělala. http://www.nenarozenemiminko.cz/…inky-Verunky
Jinak já měla také velkou výhodu v tom, že už jsem měla doma 2 děti a musela jsem jít dál, nemohla jsem se v tom utápět, musela jsem fungovat, ale už hned v začátku jsme věděla, že musím mít miminko. Dala jsme si místo fotky nožičky Verunky, co nám je obtiskli v Hradci, byli velmi vstřícní. Ale víš jak, člověk musí koukat dopředu a já nejsem tak silná, také brečím, také jsem se stále ptala"proč my?„, to bylo stále dokola, ale prostě je to život a každý má tu svou cestičku, ona nám sem poslala nějakého andílka zeshora, já to vím a v našich srdíčkách zůstane navždy. Každý tuto situaci cítí jinak, já si myslím, že nejlepší je přijít co nejdříve do jiného stavu, někdo potřebuje k tomu čas, ale já jsem od úterý, kdy jsem našla // jak debil, lidi okolo mě si musí myslet, že jsem nějaká divná, zfetovaná, či co, stále se přiblble usmívám. Jsem fakt hrozně ráda a dnes jak jsme se ještě dozvěděla, že miminko tam je a že je v děloze, tak tuplem :srdce: :srdce: :srdce: Píšu si také s holkama na stránkách "dítě mi po porodu zemřelo“, ale nechci už tam tolik lézt, aby sem na to zbytečně nemyslela. Jinak v tom odkazu je to, co se vlastně stalo a jak jsme to cítila já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.7.11 22:29
Káčulaa píše:
Tady je ten náš příběh, naše Verunka, jestli chceš, přečti si to, Lucka ty stránky pěkně udělala. http://www.nenarozenemiminko.cz/…inky-Verunky
Jinak já měla také velkou výhodu v tom, že už jsem měla doma 2 děti a musela jsem jít dál, nemohla jsem se v tom utápět, musela jsem fungovat, ale už hned v začátku jsme věděla, že musím mít miminko. Dala jsme si místo fotky nožičky Verunky, co nám je obtiskli v Hradci, byli velmi vstřícní. Ale víš jak, člověk musí koukat dopředu a já nejsem tak silná, také brečím, také jsem se stále ptala"proč my?„, to bylo stále dokola, ale prostě je to život a každý má tu svou cestičku, ona nám sem poslala nějakého andílka zeshora, já to vím a v našich srdíčkách zůstane navždy. Každý tuto situaci cítí jinak, já si myslím, že nejlepší je přijít co nejdříve do jiného stavu, někdo potřebuje k tomu čas, ale já jsem od úterý, kdy jsem našla // jak debil, lidi okolo mě si musí myslet, že jsem nějaká divná, zfetovaná, či co, stále se přiblble usmívám. Jsem fakt hrozně ráda a dnes jak jsme se ještě dozvěděla, že miminko tam je a že je v děloze, tak tuplem :srdce: :srdce: :srdce: Píšu si také s holkama na stránkách "dítě mi po porodu zemřelo“, ale nechci už tam tolik lézt, aby sem na to zbytečně nemyslela. Jinak v tom odkazu je to, co se vlastně stalo a jak jsme to cítila já.

Ahoj Kacul :mavam: cetla jsem si tvuj pribeh a bulim tady jako koza :lol: mas obrovske srdce, ze jsi to s tak hlubokym pochopenim prijala :srdce: je to opravdu tak, ze kazdy ma svou cestu a Verunka ji mela bohuzel tak kratkou, ale smysl mela urcite velky :andel: Preji ti krasne tehulkovani, usmev na rtech si zachovej po celou dobu, tvoje miminko ho potrebuje a uzivej si ten nadherny stav :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
29.7.11 07:30

Káčul já přečetla celé ty stránky, co jsi tu dala odkaz a taky tu brečím, je to hrozné a tak nespravedlivé… Máš můj obdiv a taky ti ze srdce přeji, aby v tomhle těhotenství bylo už všechno v pořádku a narodilo se vám krásné zdravé miminko :hug:

Holky a jak vám je? Mi zatím dobře, jen mně vždycky k večeru pobolívá břicho, asi se roztahuje děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
29.7.11 09:24

Káčul, to, cos prožila, je moje noční můra. Stejně tak jako SIDS. Zjistili někdy, co Verunce bylo? (jestli neva, že se na to ptám) Vim, jak je těžké tohle všechno zvládnout a při dalším těhu nemyslet na špatné věci. Drž se a ať je vše v nejlepším pořádku :hug: :huban:

Julima, zatim je mi dobře, návaly horka už pominuly, pupínky a časté návštěvy wc jsou taky na ústupu a čekám na UZ, snad př.týden - mudra má teď dovolenou. Jsem zvědavá, jestli je tam jen jedno… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
29.7.11 09:27

Pevně v to věřím, že všichni budeme mít krásné těhotenství s dobrým koncem, kde budeme ty drobečky držet v náručí a budeme mít kruhy pod očima, jak budeme nevyspalí, unavený, ale to nevadí, stačí jediný úsměv toho drobečka a .....všechna únava je pryč.
Mě je dobře, já při žádném těhotenství netrpěla ničím, jen teď v tom posledním jsem byla daleko více unavenější, otékaly mi i trochu nohy, holky, každý rok je strašně znát. Když jsem rodila Lucinku, tak mi bylo 24, když dandu, tak 28, ale s Verunkou již 34, bylo to fakt znát :mrgreen: Ale vše probíhalo dobře, tak to bylo fajn. Takže já tu popíjím caro, i když bych si dala kafe, těhu čaj, ale ten mi chutná a zase jím zeleninku, ovoce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
29.7.11 09:35
Háta_x píše:
Káčul, to, cos prožila, je moje noční můra. Stejně tak jako SIDS. Zjistili někdy, co Verunce bylo? (jestli neva, že se na to ptám) Vim, jak je těžké tohle všechno zvládnout a při dalším těhu nemyslet na špatné věci. Drž se a ať je vše v nejlepším pořádku :hug: :huban:Julima, zatim je mi dobře, návaly horka už pominuly, pupínky a časté návštěvy wc jsou taky na ústupu a čekám na UZ, snad př.týden - mudra má teď dovolenou. Jsem zvědavá, jestli je tam jen jedno… :lol:

Hele my byli v pondělí ještě v Hradci a tam nám řekli, že se s tím za celou kariéru ještě nesetkali, tak fakt nevím, chtějí vzít DNA, tak jsem to svolila, ale beztak závěr bude nejspíš SIDS, i když toto se stává starším dětem, když jsem to četla na NETU, i ten doktor mi to potvrdil, takže vlastně je člověk takovej, že fakt neví. Ale zase lepší, než nějaká vrozená vada, toho jsme se bála, ale už mám 2 zdravé děti, takže je to těžké, víš, celkově ty děti tě drží nad vodou, pro ně tu dál žiješ a funguješ…i když s ehádají, ať se dohadují, alespoň člověk ví, že je má :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
29.7.11 09:42
vodaziva píše:
Káčulaa píše:
Jinak já měla také velkou výhodu v tom, že už jsem měla doma 2 děti a musela jsem jít dál, nemohla jsem se v tom utápět, musela jsem fungovat, ale už hned v začátku jsme věděla, že musím mít miminko. Dala jsme si místo fotky nožičky Verunky, co nám je obtiskli v Hradci, byli velmi vstřícní. Ale víš jak, člověk musí koukat dopředu a já nejsem tak silná, také brečím, také jsem se stále ptala"proč my?„, to bylo stále dokola, ale prostě je to život a každý má tu svou cestičku, ona nám sem poslala nějakého andílka zeshora, já to vím a v našich srdíčkách zůstane navždy. Každý tuto situaci cítí jinak, já si myslím, že nejlepší je přijít co nejdříve do jiného stavu, někdo potřebuje k tomu čas, ale já jsem od úterý, kdy jsem našla // jak debil, lidi okolo mě si musí myslet, že jsem nějaká divná, zfetovaná, či co, stále se přiblble usmívám. Jsem fakt hrozně ráda a dnes jak jsme se ještě dozvěděla, že miminko tam je a že je v děloze, tak tuplem :srdce: :srdce: :srdce: Píšu si také s holkama na stránkách "dítě mi po porodu zemřelo“, ale nechci už tam tolik lézt, aby sem na to zbytečně nemyslela. Jinak v tom odkazu je to, co se vlastně stalo a jak jsme to cítila já.
Ahoj Kacul :mavam: cetla jsem si tvuj pribeh a bulim tady jako koza :lol: mas obrovske srdce, ze jsi to s tak hlubokym pochopenim prijala :srdce: je to opravdu tak, ze kazdy ma svou cestu a Verunka ji mela bohuzel tak kratkou, ale smysl mela urcite velky :andel: Preji ti krasne tehulkovani, usmev na rtech si zachovej po celou dobu, tvoje miminko ho potrebuje a uzivej si ten nadherny stav :hug: :kytka: :mavam:

Děkuju, to přeji všem maminkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
29.7.11 10:31

Háto čekáš, že to zase budou dvojčátka?

Kači teď už to bude všechno určitě dobré. Jen mně napadlo, ty jsi Verunku měla s jiným partnerem než ty ostatní dvě děti? Jestli třeba není tam nějaký problém :think: Ale to už se teď asi nedozvíte. Hlavně když bude všechno v pořádku v tomhle těhu. Moc ti to přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
29.7.11 10:52

Juli, obávám se toho :mrgreen: U dvojčat je vyšší hCG, mám druhou čárku hodně silnou a to jsem teprv 25DC :think: A první slabá druhá čárka se objevila dokonce už 21DCm. Stejně jsem to měla s cácorkou, taky tam byly původně dvě a test byl pozitivní brzo a sílil před očima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
29.7.11 11:20

Juli Verunka byla zdravá, prošli jsme testama, takže v tom, že je to s jiným partnerem byžádný problém být neměl :srdce:
Háco máte v rodině dvojčátka? Vím, že jsi je už jednou měla, to je pak pořádnej humbuk, moje kamarádka má trojčátka, třeba tam máš taky 3, ne, neboj, nechci tě strašit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
29.7.11 12:28

Háta tak to se asi obáváš správně, nebo se těšíš?  :mrgreen:

Holky tak jdu k doktorovi nakonec už v pondělí, od rána mně tam dole svědí, tak jsem raději volala a kdyby se to zhoršilo, mám raději jet o víkendu na pohotovost, jinak v to pondělí k mému dr. No tak snad se nic nezhorší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
29.7.11 12:53

Juli já si to pamatuju, jakoby to bylo včera. Měla jsem nějakou kvasinkovou infekci a do toho jsme zjistila, že jsem těhu, tak jsem také raději jela k doktorovi, ty léky se neslučovaly s těhotenstvím a on mi říkal, že mám chodit co nejvíc bez spodního prádla, aby to luftovalo, tak nos doma třeba jen šaty a neber si kalhotky, já to měla tenkrát poprvé a byla jsem z toho úplně mimo, netušila jsem, co to je, ael prý je to dost běžné, myslela jsem, že s euškrábu, děsný to bylo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
29.7.11 13:59

Kači díky, to je dobrý nápad chodit bez kalhotek, fakt je to nepříjemné, já na to často trpívala před prvním těhu, pak se to zlepšilo, no a zrovna teď, když se to nejmíň hodí se zase objeví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
29.7.11 14:19

Nenapadá mě nic jiného, co by to mohlo být a když pojedeš na pohotovost, stejně ti nepomůžou, protože ty růžné mastičky a ostatní, co se k tomu dává, tak se neslučuje s těhotenstvím. Vím, že mě doktor říkal toto a je pěkně, zima není, tak to není problém a pak taky říkat nemýt se mýdlem, jen vodou a pokud to jde, tak po každé toaletě, já vím, že jsem s echodila sprchovat často. Ne teda po každém čůrání, ale často a pomohlo to rychle, tak s edrž, je to hrozně nepříjemný, éééé :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.7.11 15:07

Ahoj holky, tak jsem tu taky, teda jen na chvíli pozdravit. Přišla jsem před chvílí z práce. A jinak mě je fajn, u prvního těhu kdyby mi nerostlo břicho tak ani nevím že jsem těhu, a teď to vypadá podobně, akorát mám pocit že mám nafouklé břicho ale jinak pohoda. Když to tak půjde dál tak budu jěště chvíli jezdit i když bych neměla.

Tak za hodinku a kousek pojedem pro prcka a povezem ho k babičce protože zítra jdem do práce oba. Prcek se těší na babičku a já do té práce, už si jí dlouho neužiju, max dva měsíce a dost asik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí