Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky jsem ve 22tt těhu a ráda bych si popovídala a vyměnila zažitky od doktorů a tak probrat různé věci (výběr oblečení, naše váha, pohlaví miminka atd…). My sme se min. týden dozvěli že budeme mít chlapečka byla to nádhera a je to uplně úžasný pocit vědět že ten prcek v mém bříšku který tam tak vyvádí bude chlapeček
![]()
A jak vy prožíváte těhu? ![]()
tady je uzavřená skupina https://www.emimino.cz/…-o-clenstvi/?… ![]()
Ahoj, jsme na tom stejně, jen toho kluka nemáme jistýho, protože na utz minulý týden se nechtěl ukázat ![]()
To nám se ukázal krásně první co jsem vyděla byl malý pindík a doktor hned prohlasil že chlapeček má erekci
![]()
tak to je hezké.. nám se neukázal vůbec, dr. si teda myslí že něco viděl, že to ten kluk bude, ale že se pod to ještě nebude podepisovat, aby si pak náhodou tu holčičku nemusel nechat
Asi se to naše mimi stydí, protože neukázal ani obličej ![]()
Tak to bude asi peknej stydlivka
Tak přeju aby se vám brzy ukázal ![]()
Vzhledem k tomu že na další utz půjdu až tak za dva měsíce, tak už mi to asi bude skoro jedno ![]()
Tak to bych asi nevydržela čekat tak dlouho já chodím po 4 týdnech a i tak se nemůžu vždycky dočkat ![]()
Já do poradny chodím taky po 4 týdnech, ale utz mi pokaždé nedělá.
Mě teda dělá pokaždé i vždycky dostanu fotku. Ale tak každý dr to má jinak…
Mě dělá jen na začátku a pak ty základní, ani si nemyslím že by bylo víc třeba. Srdíčko poslouchá na kontrolách dopplerem.
Můj dr srdíčko poslech jen na začátku jinak ne ale v pondělí jdu k dětskému kardiologovi aby se malýmu podíval pořádně na srdíčko tak snad bude vše v pořadku. Dr říkal že se mu vše zdá ok ale že tam posílá každou maminku tak uvidíme ![]()