Dubňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5126
28.7.11 12:03

ahoj, já myslím, že je to jasné, gratuluju :potlesk:
Máme to od sebe jen jeden den :-)
Taky ještě čekám, než na gyndu zavolám, stejně mně dřív nevezmou.

Jinak je mi zatím dobře, tak čekám, kdy to příjde, u prvního těhu mi bylo neskutečně zle asi tak od 5tt, tak už se předem hrozím, jak to bude teď. A jak je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 12:08
julima píše:
Ahoj, včera jsem našla na testu //, ms (ne)mám dostat zítra, tak myslím, že už nepříjde. Na dnešním testíku je druhá čárka silnější než na tom včerejším.

Ahoj, také jsem si dělala test 26.7., snad již osmý a 26.7. v úterý jsem tam měla také už 2 čárky, jsem tak šťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.7.11 12:13

Julima - Mě je dobře, ale já u prvního těhu kdyby mi nerostlo břicho ani nevěděla že jsem těhotná, nějaké nevolnosti, nálapdy nebo cokoli jiného neznám, chvíli mi bylo blbě v autě a to jsem vyřešila tím že jsem si vlezla za volant a bylo to v pohodě. :wink: Tak přeju aby to tentokráte nepřišlo. I když, asi tě nepotěším, kámoška čeká třetí, a potřetí jí je od začátku zle a zle a zle. A jinak si taky myslím že mě vezmou na té gyndě až tak kolem 6. tt. I když, tím že mi odtamtud asi utekl doktor tak tam asi zavolám hned abych věděla jak na tom jsem.

Káčuláá - Tak taky gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 12:19

Holky já všem moc gratuluju a děkuju také za gratulaci, nedokážete si představit to štěstí, že můžeme být matkami, jsem ráda, že jsem našla tyto stránky, já dosud psala na stránkách „dítě mi po porodu zemřelo“, tady je to veselé, ale tam je to také život, takže nám všem jen přeji narození zdravých miminek, to je to nejdůležitější. Jinak, já když jsme si to počítala, tak mi to vychází asi na 4.4., ale stejně v pondělí zajdu za svým gynekologem, beztak jsem to nevydržela a už mě jeden viděl, byla to malinká tečička, ale vyloučilo s emimoděložní, prostě je drobeček tam, kde má být :-) Jsem tak šťastná, to si nedovede žádná z vás představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.7.11 12:29

Káčula - Ale dovedem si to představit, neboj. :) Tak jěště jednou gratulace.

No já jsem teď volala do gyncentra, tak můj doktor už fakt zdrhnul a má soukromou praxi, ale zase nevím jak vybavenou, tohle centrum je vybavené dokonale takže se mi odtamtud nechce a asi jsem otěhotněla blbě, všichni doktoři mají dovolenou, teda všichni samo ne, ale spousta takže jsem objednaná až na 16.8. no tak snad to bude v pohodě všechno. ;) jestli dobře počítám tak to už budu 6+4tt táááám prostě uvidíme, ale já věřím že je vše v pohodě. :wink: Já si prostě nic jiného nepřipouštím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 12:38

Nic jiného si nepřipouštěj, to by se člověk z toho zbláznil, kdyby si měl něco připouštět. Já tedy jsem taková vyhoukaná, také má můj gynekolog dovču, ale bude v pondělí, tak to tam hned naklušu. Mé je toto 4. těhotenství, mám doma 2 puberťáky, 12 a 8 let, no a 12.5. 2011 jsem porodila nádhernou holčičku v termínu, absolutně zdravou, v pohodě, nádhernou…po hodině a půl nám ji odnesly, nezdála se jim barva, jela okamžitě do Hradce a druhý den nám řekli, že umírá a umřela nám. Teď v pondělí říkali, že náhlé úmrtí novorozence, ale že se s tímto ještě nesetkali, měla samé 10 při narození a vážila 3550g. Já kdybych hned neotěhotněla, tak s ezblázním. Někdo musí fakt čekat tak dlouho a stále to nejde, já mám v tomto kliku, ale prostě si nesmím už nic připouštět, jak jsme teď od května jen četla o těch negativech, tak jsem tak hrozně šťastná, že už se tam klube malinký človíček, to je nádhera. Jinak, já všechny těhotenství naprosto ukázkové a nikdy mi nebylo blbě, nic takového neznám. Teď je mi také dobře. Hele a když tvůj gyndař je zrušenej, tak ti doporučej jiného, nebo spíš asi se zeptej kamarádek, kde jsou spokojený, s kým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 12:42

Nebo jestli jsi s tím doktorem byla spokojená, tak běž k němu do soukroma, hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.7.11 12:49

Káčula - tak to mě mrzí co máš za sebou, to je příšerný, nevím jestli se z tohodle člověk vůbec může vzpamatovat. Asi jo, nic jiného ti nezbývá co? No tak ať teď už to je v phodě.

A právě že já jsem z Prahy, a to gyncentrum mi bylo kdysi doporučený že je super a já jsem tam strašně spokojená se všema službama i s celým fungováním jako s komplexem, ale mám smůlu protože to už je druhej doktor co odešel na soukromou praxi co jsem k němu chodila. První zmizel v půlce mého prvního těhu a přeřadili mě k tomuhle, to se mě ani neptali na jinou variantu, teď se mě teda zeptali jestli nechci k němu, ale já ani nechci, jsem spokojená s tím centrem a věřím že mi přiřaděj dobrého doktora. :wink: Je to celej komplex, jen porodní sály tam nemaj. www.gyncentrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.7.11 12:51

Maj tam všechno, za celé první těhu jsem byla jinde jen na glukozovým testu a pak porodit. čekací doba 5 - 15 minut, pohoda i na monitor. Holky co choděj kolikrát na soukromou praxi a pak na monitor k Apolináři tam prej i 4 hodiny čekaly, to by mě jeblo takhle tam čekat, kor když mi první těhu finišovalo když bylo venku 30°C ve stínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.7.11 12:52

Holky, odkud jste a co děláte? Já Praha 3 žižkov a jsem řidička tramvaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 12:56

Víš co, život jde dál a nemá smysl koukat dozadu, i když není den, kdy bych na Verunku nemyslela. Vždy bude součást naší rodiny, i když nás přišla potěšit jen na tak krátkou dobu.
To centrum vypadá pěkně, teď jen abys natrefila na nějakého šikovného gynekologa. Já jsem z Pardubic a na gynekologa si stěžovat nemůžu, je skvělej. Přece jen s ním těď budeš dost v kontaktu :potlesk: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.7.11 12:59

Určitě natrefím. Jsou tam všichni moc milí a ochotní, jak doktorři tak na recepci nebo sestřičky, prostě za těch asi 8 let co tam chodím si nemůžu stěžovat na jedinou věc, takže věřím že to bude super i dál.

Verunka, pěkné jméno, i když já mám špatnou zkušenost jeho nositelkami. Ale jméno moc pěkné. A je jasné že na ni nikdy nezapomeneš, ale časem to přestane bolet. čas všechno zahojí. A mimčo ti s tím teď pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
28.7.11 13:08

Káčul tak to taky moc gratuluju, klidně se raduj, však je proč. :dance: To s dcerkou je mi moc líto, je to strašné, ještě když je plná nemocnice doktorů :hug:

wildcat já počítám, že mně taky dřív neobjednají, možná bude lepší, když to bude později a rovnou už se srdíčkem. :think:
Já chodím taky do takového centra, akorát že v Ostravě, všechno mají v ordinaci, jen taky tu cukrovku a porod jsem měla jinde :lol: I když mi můj doktor nabízel, že mně odrodí, když budu chtít. Ale já nejsem z Ostravy a rodit jsem tam nechtěla, tak jsem jeho nabídku nevyužila.

No tak já jsem z Opavy a na MD s prvním dítkem. Jsou mu dva a jmenuje se Matěj. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 13:09

Já jsem z Pardubic a dělala jsme na poště v kanclu jako „referent majetku“, prostě faktury, účto, a tak. No ale pak se propouštělo a já byla těhu, tak jsem byla chráněná, jenže tam byl děsnej stres a dostal by padáka můj výbornej kámoš, tak jsem podepsala výpoveď dohodou, no a byla jsme na nemocenské, pak jsme začala pobírat mateřskou, no ale na tu jsme měla nárok 3 měsíce, to je když ti miminko zemře, nebo když porodíš mrtvé miminko, máš nárok na 3 měsíce mateřské, pak už nic, takže jsme museli zařídit kremaci, no ale to je také děs, nikdo ti nic neřekne, takže kdybych se náhodou nezeptala, zda není nárok na pohřebné, které rušily, tak bysme nic nedostali, ale v těchto případech nárok je, tak jsme jen čekali na rodný list a vzápětí na úmrtní list, no a to s epodrž, o pohřebné s ežádá na úřadu práce, to je taky neskutečné.....no děs, ale na to nemyslet, no ale tak jsme sháněla práci a bylo to dost na palici, všude měli strach, že budu chtít mít dítě…, no a teď jsem asi týden na úřadě práce, ale chodím stále po pohovorech, takže takto já. Vlastně stačilo napsat Pardubice, úřad práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 13:11
julima píše:
Káčul tak to taky moc gratuluju, klidně se raduj, však je proč. :dance: To s dcerkou je mi moc líto, je to strašné, ještě když je plná nemocnice doktorů :hug:

wildcat já počítám, že mně taky dřív neobjednají, možná bude lepší, když to bude později a rovnou už se srdíčkem. :think:
Já chodím taky do takového centra, akorát že v Ostravě, všechno mají v ordinaci, jen taky tu cukrovku a porod jsem měla jinde :lol: I když mi můj doktor nabízel, že mně odrodí, když budu chtít. Ale já nejsem z Ostravy a rodit jsem tam nechtěla, tak jsem jeho nabídku nevyužila.

No tak já jsem z Opavy a na MD s prvním dítkem. Jsou mu dva a jmenuje se Matěj. :srdce:

Matěj se mi také moc líbí - jako jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital