Dubňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22242
28.7.11 15:27
Háta_x píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Dneska mi test potvrdil // :dance: Máme doma 16měs holčičku a chtěli bysme zas culíčky :lol:

Tak to budou děti 2 roky od sebe, to bedete mít doma veselo :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
28.7.11 15:28

wildcat: my taky chtěli překvapení, pak jsem byla na UZ v nemocnici a při kontrole nám to doktorka vykecala :roll: Tak jsem zvědavá, jak to bude teď :-D
Jen okolí nemohlo pochopit, že to vědět nechceme. Všichni pořád říkali: „Vy to určitě víte a nechcete nám to říct“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
28.7.11 15:29

Jj, chtěli jsme to tak :palec: I když to asi bude chvílema mazec :mrgreen: Mám i rodičák daný jen do dvou let.

Káčulaa píše:
Háta_x píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Dneska mi test potvrdil // :dance: Máme doma 16měs holčičku a chtěli bysme zas culíčky :lol:
Tak to budou děti 2 roky od sebe, to bedete mít doma veselo :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 15:49

Já si to u prvního nechala říci, u druhého nenechala a u třetího nechala a teď si to také necháme říci, ale je fakt, že jak jsme byla teď těhotná, tak při každé návštěvě se mě doktor ptal, zda víme, co to bude, zda to vědět chceme, aby se neprokecl, asi se to v tom mumraji maminek stává častěji, že to prokecnou. Tak uvidíš, protože ten andílek, co si vás nahoře vybral ví, kam jde, kdo je pro něj ta nejlepší rodina, my všichni se budeme už jen těšit ať z holčičky, nebo z klučíka, hlavně, když bude miminko zdravé :hug: :hug: a to bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.7.11 15:52

Míša přišel domů, lehl si tu na kanape a usnul, tak já budu muset asi pro dítě do školky, a to to většinou nedělá toto, tak nic tak zatím páčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.7.11 16:00

Tak nic, tak se probral jak jsem se zvedla, má strašně lehký spaní. Tak pro něj dojede on. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
28.7.11 16:03

Káčul :palec: za to jediné se modlim, ať je vše ok. Culíčky by byly bonus :lol: Mám za sebou více těhotenství a zatím „jen“ jedno dítko. Tak snad to v pořádku bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 17:15
Háta_x píše:
Káčul :palec: za to jediné se modlim, ať je vše ok. Culíčky by byly bonus :lol: Mám za sebou více těhotenství a zatím „jen“ jedno dítko. Tak snad to v pořádku bude.

Kolik máš za sebou těhotenství? Já tento týden četla na jednom serveru mé kamarádky, co se tam přihlásila holčina a ta měla 4× potrat, vlastně jednou už to byl porod, protože byla v 25tt. To bych nedala. Já jsem jen věděla, že musím otěhotnět co nejdřív to půjde a měla jsem kliku :srdce: I když prý náhody neexistují :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
28.7.11 17:58

Ahoj holky :)

Já jsem taky Dubňátko 1981 :)))))
11.4. takže se vám narodí Ty nejlepší děti na světě :)

Držím moc palečky ať je vás tu hodně a ať vám všechno dobře dopadne. Já už mám naštěstí to čekání v 1.trimestru za sebou a už si těhu jen užívám :)

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
28.7.11 18:09

Háto vítej :mavam: to se nám to začíná hezky rozrůstat. :dance: Teda koukám, že sis taky užila svoje, určitě už teď bude všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
28.7.11 18:27

Káčul, kdybys musela, zvládla bys všechno :huban: Mám za sebou 3 těhu se 4 dětmi, jedno jsem nepotratila, ale porodila mrtvé v 7.měs a jedno těhotenství byla dvojčátka, z nich zůstalo jedno a to je naše cácorka :hug:

Káčulaa píše:
Kolik máš za sebou těhotenství? Já tento týden četla na jednom serveru mé kamarádky, co se tam přihlásila holčina a ta měla 4× potrat, vlastně jednou už to byl porod, protože byla v 25tt. To bych nedala. Já jsem jen věděla, že musím otěhotnět co nejdřív to půjde a měla jsem kliku :srdce: I když prý náhody neexistují :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 19:03
Háta_x píše:
Káčul, kdybys musela, zvládla bys všechno :huban: Mám za sebou 3 těhu se 4 dětmi, jedno jsem nepotratila, ale porodila mrtvé v 7.měs a jedno těhotenství byla dvojčátka, z nich zůstalo jedno a to je naše cácorka :hug:
Káčulaa píše:
Kolik máš za sebou těhotenství? Já tento týden četla na jednom serveru mé kamarádky, co se tam přihlásila holčina a ta měla 4× potrat, vlastně jednou už to byl porod, protože byla v 25tt. To bych nedala. Já jsem jen věděla, že musím otěhotnět co nejdřív to půjde a měla jsem kliku :srdce: I když prý náhody neexistují :huban:

Tak asi chápeš, o čem píšu. Je to bolest, která nezmizí, už navždy bude s vámi. Já po porodu a smrti Verunky jsem se uchýlila na stránky tady, al ena jiné a pak na „nenarozené miminko“, je těch maminek spousty. Ale jak říkám, tady se těším na samé pozitivní zprávy z UTZ, jak nám dětičky rostou a jak nás kopou a jak je vše v pořádku. Už se těším, až to řeknu dětem, byly z toho úplně vyřízený, budou mít hroznou radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.7.11 20:09

Jinak s tím překvapením, já ho původně chtěla i u Dominika, jenže u velkého UTZ jsem na to celé koukala a já to tam prostě viděla a ani mi to nemusela doktorka říkat. Tentorkát jim řeknu a´t se kouknou kam potřebujou a já že oči otevřu až bude u hlavy. :wink: Míša chce taky překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 20:34
wildcat píše:
Jinak s tím překvapením, já ho původně chtěla i u Dominika, jenže u velkého UTZ jsem na to celé koukala a já to tam prostě viděla a ani mi to nemusela doktorka říkat. Tentorkát jim řeknu a´t se kouknou kam potřebujou a já že oči otevřu až bude u hlavy. :wink: Míša chce taky překvapení.

To jo, to tak udělej, já když měla velký UTZ, tak s emě také doktor ptal, zda chceme vědět pohlaví, či ne, aby tam prý zbytečně nenajel, že bych to pak viděla, kdybych nechtěla. Když já tam stejně nikdy nic moc neviděla. :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
28.7.11 20:53

Káčul, myslim, že jsem měla oproti tobě „výhodu“ - když pominu ty potraty, tak svého syna jsem nikdy neviděla a neměl jméno. Už je to dlouho a bolest už ohladila svoje hrany. Jen někdy to bodne…třeba v září ten rok, kdy by šel do první třídy zase ukápla slza :hug: Dej vědět, jak bouřlivé byly reakce :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí