Dubňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22242
1.8.11 14:16

Jinak ještě jak tu Háta a Farli zmiňovaly chování v nemocnicích, doktorů a tak, tak to mám vážně perličky :srdce:
Když jsem přišla do jiného stavu s Lucinkou, před 13i lety, tak mi do toho začala umírat maminka, byla jsem na ní totálně závislá, děsné, umírala mi celé těhotenství a zemřela mi, když jsem byla s Luckou v 8ém měsíci. Celé těhotenství jsem maminku nosila, zvedala, když padala, prostě děs, umírala mi na leukémii, takže ze svých 120kg šla na nějakých 60. Ale Lucinak se fakt držela, prostě byla dobrá, také mi hrozili nemocnicí, já to odmítla a jejich kecy jsem nevnímala. Pak jsem chtěla jít do nemocnice ležet s maminkou, zaplatila jsem pokoj, abych se o ní mohla postarat a primář jen řekl"hm, je vidět, že má mladá paní dost peněz" Normálně bych mu jednu ťala. Debil. Lucinku jsem porodila přesně na termín, ale holky, to byla teda komedie. Přišla jsme do porodnice, že s emi něco nezdá, jestli to náhodou není voda, no oni mě tam zatáhly a už nepustili. Doklady jsem sebou ani neměla, šli jsme tak nějak procházkou, bydleli jsme kousek od nemocnice. pak teda řekli, že to bude k porodu. Manžel byl u porodu, já ležela na nějaké posteli připásaná a měla napojené monitory, nesměla jsme pít, tak mě manžel nenápadně alespoň kapesníkem vlhčil rty, oni vždy jen přišly, koukli se a řekly"no tyhle prvorodičky máme nejraději" přitom já byla tiše jako myš, akorát jsem si dovolila přijít rodit večer, holky já ani nepípla, oni na mě řvaly, jak blbě tlačím, že děsné, vždy šly pryč, tak já si tak v klidu tlačila, ta jedna si tam pleta a druhá četla a najednou manžel řekl, že vidí hlavičku. Já byla v tu chvíli absolutně mimo, nevěděla jsme , zda mám tlačit dál, nebo ne, co mám dělat, najednou tam bylo spousty doktorů a všichni mě chválili, jak jsme šikovná, no opravdu zážitek s asistentkami. Tak to byl první porod.
Můj druhý porod, to bylo také pohoda, také jsem se jen přišla zeptat, zda to už nebude, nebo jak to vypadá a oni mi řekli, že jo, že to bude, tak šel manžel dát Lucinku k sousedům a šel zpět, málem to nestihl, ani Yal mi nedali, já si připadala děsně, že budu mít pokaděný miminko, no ale tam byl zase bomba doktor. Já měla stahy, samozřejmě, že to bolí, že to člověk cítí, ale já byla jeho druhá rodička, tak byl totálně vyklepanej, tak furt chodil okolo a ptal se mě, zda je vše v pořádku, zda mě to nebolí, já jsem jen říkala, že dobrý a nakonec jsem mu řekla, že už asi fakt rodím, tak mi Dana chytil. Jo a ještě, jak jsme se dozvěděla, že čekám Danečka, tak mi zemřel táta, u nás to vážně nějak funguje, život za život. :cry:
S Verunkou už jsem k tomu přistupovala daleko jinak, více zodpovědněji, asi tím věkem, měla jsme i porodní přání a jezdili jsme do Prahy na předporodní kurzy Ivany Königsmarkové. Bylo to fakt zajímavé. Porod opět jako malina, nikdy jsme nebyla nastřižená, nikdy jsem neměla žádný steh. Akorát nás Verunka potěšila jen na tak krátkou dobu, pak nám odlétla a já věřím, že nám sem právě ona poslala někoho, kdo u nás bude šťastnej :andel: Nějakého andílka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.8.11 14:22

Testy

Holky ještě přidávám fotku z testů, ten slabej je z 26.7. a ten silnej z dnešního rána 1.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
1.8.11 14:26

Káčulo, teda ty by jsi mohla psát romány. Ale je to krásný, že Vám Verunka posílá nějaký další život, určitě to tak má být. :hug: .
Jinak ať žijí pohodové porody. Já teda neměla, mám špatnou zkušenost, ale snad teď to bude lepší. No…Uvidím.
JEn tak pro zajímavost. Já teda nevím. Kačulo, ty si děláš ty testy nějak často, ne? To proč? Já si ho dělala jen jednou.
A gratuluji ke kontrole. Kdy je tam vůbec vidět srdíčko a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.8.11 14:32

Je to ještě brzy, nic tam není vidět, jen prostě malá fazole, tak proto mám přijít toho 29.7. už rovnou na srdíčko, aby bylo vidět vše a taky ta těhu průkazka. Co testů s etýče, já si je dělala hodně často, protože jsem nevěděla, zda mi měsíčky nejdou z toho důvodu, že bych byla těhotná, nebo z důvodu, že prostě yt měsíčky ještě nepřijdou, nikdy jsme s tím po šestinedělí neměla zkušenosti, kojila jsem. Tak proto a pak toho 26.8. jsem si udělala test, byl pozitivní, tak jsem si pak odpolko udělala ještě jeden, co kdyby náhodou to bylo blbě. Jsem prdlá, no a pak dneska, to jsem si měla udělat, to mi říkala sestřička, protože mi dávala tu injekci na vyvolání měsíčků a zbyl mi tam jeden, tak jsme si ho udělala. Ale už dělat nebudu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
1.8.11 14:40
Káčulaa píše:
Je to ještě brzy, nic tam není vidět, jen prostě malá fazole, tak proto mám přijít toho 29.7. už rovnou na srdíčko, aby bylo vidět vše a taky ta těhu průkazka. Co testů s etýče, já si je dělala hodně často, protože jsem nevěděla, zda mi měsíčky nejdou z toho důvodu, že bych byla těhotná, nebo z důvodu, že prostě yt měsíčky ještě nepřijdou, nikdy jsme s tím po šestinedělí neměla zkušenosti, kojila jsem. Tak proto a pak toho 26.8. jsem si udělala test, byl pozitivní, tak jsem si pak odpolko udělala ještě jeden, co kdyby náhodou to bylo blbě. Jsem prdlá, no a pak dneska, to jsem si měla udělat, to mi říkala sestřička, protože mi dávala tu injekci na vyvolání měsíčků a zbyl mi tam jeden, tak jsme si ho udělala. Ale už dělat nebudu :hug:

No, tak to já jsem testařka… udělala jsem si jich už alespoň 8 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
1.8.11 14:47

Holky tak jsem už taky tady, doktor samo ještě nic moc říct nemohl, ale prý předběžně gratuluje, byla zvětšená sliznice a malá černá tečka uprostřed :mrgreen: Za dva týdny se mám přijít ukázat, ať to může potvrdit na sto pro. Na výtok mi dal mastičku.

Holky já měla porod úplně super, na personál si nemůžu v nejmenším ztěžovat, doufám jenom, že i ten druhý porod bude takhle krásný. Já na něj fakt vzpomínám s úsměvem a ráda.

Háti tak super, že je to už lepší. Jsem teda zvědavá, co ti poví v ten čtvrtek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.8.11 14:52
Angie-shy píše:
Káčulaa píše:
Je to ještě brzy, nic tam není vidět, jen prostě malá fazole, tak proto mám přijít toho 29.7. už rovnou na srdíčko, aby bylo vidět vše a taky ta těhu průkazka. Co testů s etýče, já si je dělala hodně často, protože jsem nevěděla, zda mi měsíčky nejdou z toho důvodu, že bych byla těhotná, nebo z důvodu, že prostě yt měsíčky ještě nepřijdou, nikdy jsme s tím po šestinedělí neměla zkušenosti, kojila jsem. Tak proto a pak toho 26.8. jsem si udělala test, byl pozitivní, tak jsem si pak odpolko udělala ještě jeden, co kdyby náhodou to bylo blbě. Jsem prdlá, no a pak dneska, to jsem si měla udělat, to mi říkala sestřička, protože mi dávala tu injekci na vyvolání měsíčků a zbyl mi tam jeden, tak jsme si ho udělala. Ale už dělat nebudu :hug:
No, tak to já jsem testařka… udělala jsem si jich už alespoň 8 :-D
:andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
1.8.11 14:52

Zdravím všechny těhulinky :hug: Jsem přilítla z práce. :wink:

Háta - To je supér :dance: Mám z tebe radost. Bude to OK. Tělo jenom trochu plašilo, nastartovalo se na MS a pak si uvědomilo že dělá pitomost a zase přestalo. :wink: :kytka:

Příspěvek upraven 01.08.11 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.8.11 14:53

Tak Juli to gratuluju, já mám přijít za 4 týdny, chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.8.11 14:53
wildcat píše:
Zdravím všechny těhulinky :hug: Jsem přilítla z práce. :wink:

Háta - To je supér :dance: Mám z tebe radost. Bude to OK. Tělo jenom trochu plašilo, nastartovalo se na MS a pak si uvědomilo že dělá pitomost a zase přestalo. :wink: :kytka:

Příspěvek upraven 01.08.11 v 14:53

Lítej pomalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
1.8.11 14:55

Kači díky, no i ty dva týdny budou nekonečné :think:

wildcat tak teď hoď nožky na stůl a odpočívej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.8.11 14:57

Za 2 týdny by už mělo být vidět srdíčko možná, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
1.8.11 15:01

Julima - Ty alespoň víš že tam je, já tam jdu až 16.8. poprvé. :wink: Ale díky tobě vím aspoň že teď by bylo fakt zbytečné tam letět.

A nožky nahoru je krásná představa, ale nikdo se tu za mě s horou prádla k vyžehlení prát nebude, takže si dám kakao (místo kafe) a půjdu makat na směnu č.2

Káčul - Však já lítám pomalu, ono se s tramvají po praze ani rychle nedá :lol: a autem v tuto dobu taky ne a já se jinak nepřesunuju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.8.11 15:08

Prosímtě kolik roků je tomu tvému Dominikovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.8.11 15:09

Nedokážu si představit vstávat někdy ve 3h a přijít domů ted někdy, děsné a pak nastává školka, Domča, domácnost…no, smekám před tebou
Já mám své pubiše v Praze, jsou dnes v aquaparku, tak jsme zvědavá, až budou volat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí