Poradna duly
Jana Čurdová
Juli, žádost jsem poslala a nic…
julima píše:
Kači tady můžeš sama poslat žádost
Kam?
V rodíme v dubnu nikoho, krom Juli, nevidím…
Káčulaa píše:
Háto pojď k nám, sííím
Klikni na to „tady“a dostaneš se tam, zkus to!!!! Já jsem to tak taky udělala, Juli mě navedla, že mám na to kliknout ![]()
Klikni na to „tady“a dostaneš se tam, zkus to!!!! Já jsem to tak taky udělala, Juli mě navedla, že mám na to kliknout ![]()
Háto, poslala jsem ti teĎ pozvánku, snad by to mělobýt ok. Já teda netuším, co se stalo. ![]()
Ahoj holky,
mohla bych se k Vám přidat?
Dnes večer jsem objevila dvě krásně viditelné čárky, což vysvětluje i to, že mi je už týden tak mizerně a taky proč jsem dnes ráno po probuzení měla strašnou chuť na guláš ![]()
Termín mi vychází podle ms na 6.4. ![]()
Ahoj těhulko, tyto stránky nepoužíváme, běž směrem nahoru a je tam odkaz na slovo „tady“, klikni na to a dostaneš se k nám do skupiny, ju???
Čuzz holky!!!! Tak i já jsem objevila včera na TT dvě krásné čárky
Jsem z toho úplně přešťastná … Můžu taky k vám do skupiny??? TP mi vychází na 5.4.2012 ![]()
Ahoj, já to budu mít taky mimčo v dubnu, můžu se k Vám přidat?
S.
Ahoj holky, muzu se pridat? V pondeli mi vysel pozitivni test. Vychazi mi termin na 14.4. Strasne se z toho tesim, jen stale trosilinku spinim
Ale podle me je to jeste z MS. Tak jako tak, dnes jsem byla u doktorky a dala mi duphaston a prvni snnimek miminka
Snad vse dobre dopadne.
Jariinka - ahoj,gratuluji k pozitivnímu testíku, pojď k nám do dubňátek 2012, je to uzavřená skupina