Poradna duly
Jana Čurdová
vikoušek píše:
už jsem zažadala o vstup
super, Kačka(Wild)tě přijme ![]()
ja jsem vlezla asi do jiných dubňatek
![]()
Kačulaa tebe tam nevidim ![]()
spletla jsem si duben 2012 s dubňatkami ted už snad jsem žadadala na spravne adrese
jsem blboun ![]()
vikoušek píše:
spletla jsem si duben 2012 s dubňatkami ted už snad jsem žadadala na spravne adresejsem blboun
v pohodě, jsou 2 skupiny dubnových maminek, jistě jsou obě super, naše teda jo
![]()
Pokud jsi zažádal,a tk tě Kačka přijme, včera k nám přišla další nová maminka
vikoušek píše:
ted jsem v dubňatkach 2012 je to ona skupina??![]()
vydrž, já toho mám otevřeného více, tak mrknu, zd ajsi u nás ![]()
no tak už jsi přijmutá, já je jdu tam holky jedny dočíst, ale už tam jsi mezi členama
tak nám něco o sobě napiš, zd ajsi tak ještě neudělala
Holma píše:
Já jsem taky dubnová… 19.4.2012
jsme v uzavřené skupině dubňátka, pak jsou tu ještě asi 2 skupiny, tak zažádej, kde chceš, my tě určitě vezmem ![]()
vikoušek píše:
spletla jsem si duben 2012 s dubňatkami ted už snad jsem žadadala na spravne adresejsem blboun
Ahojk yhokly a jak můžu zažádat o vstup:-))prosím o radu:-)
Hewe píše:
Ahoj holky, dnes jsem byla u paní doktorky a vypočítala mi termín na 3.4.2012, jsem teprve ve 4+1tt, ale hormony už pracují naplno
ty máš termín 3.4. a jsi 4+1tt?jak je to možné já jsme 17+1 tt a termín porodu na 20.4. to je fakt divné:-))
Holma píše:
Já jsem taky dubnová… 19.4.2012
Ahojky to máme jen 1 den od sebe:-))
Ahojky, jsem tu poprvé, tyto stránky si teprve prohlížím,ale přidávám se k těm budoucím maminám na duben.Přesný termín je 24.Utíká to docela pomalu,protože se už nemůžu dočkat ![]()
verushka píše:
Ahojky, jsem tu poprvé, tyto stránky si teprve prohlížím,ale přidávám se k těm budoucím maminám na duben.Přesný termín je 24.Utíká to docela pomalu,protože se už nemůžu dočkat
to se ti jen zdá určitě čekáš 1 miminko vid?to je jasný to mi taky neutíkalo už jsme se staršně těšila na porod ted čekám druhé a jak mám co dělat kolem mojí prvorozené drcerky tak se mi to ani pomalé nezdá:-)))