Poradna duly
Jana Čurdová
Agusa píše:
Ahoj holky, jsem tu poprvé, čekala jsem na povolení vstupu. Termín mám 17.4. a čekáme chlapečka. Je to naše druhé mimi. To první byla holčička Agátka a 15.12. jí bude šest. Jsem z Ostrova u Karlových Varů, je tu někdo poblíž? Jinak se mějte krásně a pěkně tloustněte. Bára
Kdyžtak pojdˇdo jiné diskuze,tam to víc žije:Dubínci 2012 ![]()
Zdravim vsechny maminky dubnatek 2012 Omlouvam se, ze vas rusim, chtela bych se jen zeptat. Mam holcicku dubnatek 2011 a chtela bych se zbavit veci, ktere uz nepouzivame. Nabizim nejake veci na Mimibazaru: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
A hlavne mam hromadu krasneho obleceni na holcicku doma, ktere jeste neni nafocene, od tricek, boticek Hello Kitty, bundicku, overalky, proste hormada opravdu krasnych a neposkozenych veci. Kdybyste nektera mela zajem, napiste mi vzkazik, nafotila bych treba vic veci najednou a nemusela bych to pridavat na mimibazar. Cenu si dohodneme. Jde o veci od narozeni po 6 mesicu. V podstate az na drobnosti jako jsou body, kterych neni nikdy dost, byste nemusely na tu dobu nic kupovat
Pokud by mel nekdo zajem jak o obleceni tak o nejakou vec z Mimibazaru, tak jasne ze dam slevu. Cim vic tim lip
Pekny den vsem
![]()
AHOJ VŠEM, rada se pridavam do Vaší diskuse. Jsem prvorodicka, mám termín porodu 27.4. Nějak to letí a bříško začíná zlobit, hlavně to občas řeže v podbříšku, co Vás? A břicho? Už si prakticky nezavážu tkaničky nebo s velkým přemáháním. Napište jak se cítíte
já jsem moc zvědavá, jak bude malá vypadat, jak bude malinká (snad to nebude uplný obřík, je o týden těžší než by měla být). Byli jsme na 3D, tak jsem taky zvědavá nakolik bude podobná s fotkou z ultrazvuku ![]()
Máte už nachystanou tašku? Já na tom mákla tenhle týden, tak mám většinu připravenou, ale trochu se bojim, aby me do porodky pustili s moji pomerne velkou taskou…nemaj toho tolik vyzadovat ![]()
@MácaBrouzdalka píše:
AHOJ VŠEM, rada se pridavam do Vaší diskuse. Jsem prvorodicka, mám termín porodu 27.4. Nějak to letí a bříško začíná zlobit, hlavně to občas řeže v podbříšku, co Vás? A břicho? Už si prakticky nezavážu tkaničky nebo s velkým přemáháním. Napište jak se cítítejá jsem moc zvědavá, jak bude malá vypadat, jak bude malinká (snad to nebude uplný obřík, je o týden těžší než by měla být). Byli jsme na 3D, tak jsem taky zvědavá nakolik bude podobná s fotkou z ultrazvuku
Máte už nachystanou tašku? Já na tom mákla tenhle týden, tak mám většinu připravenou, ale trochu se bojim, aby me do porodky pustili s moji pomerne velkou taskou…nemaj toho tolik vyzadovat
ahoj! uz se nam to krati no
pojd do ,,soukrome,, skupiny Rodíme v dubnu
tam je nas plno cekatelek, ale uz i par miminek ![]()
OK, JDU TAM MRKNOUT, DEKUJI!
@liiida píše:
ahoj! uz se nam to krati nopojd do ,,soukrome,, skupiny Rodíme v dubnu
tam je nas plno cekatelek, ale uz i par miminek
@MácaBrouzdalka píše:
OK, JDU TAM MRKNOUT, DEKUJI!
neni zac
pak tam muzes napsat na uvod naky info o sobe - krestni jmeno, vek, odkud jsi, co a kdy cekate aby te pak nase spravkyne mohla dat do tabulky ![]()
ahojky, mohla bys prosim poslat odkaz, nenasla jsem to. diky!!!
@liiida píše:
neni zacpak tam muzes napsat na uvod naky info o sobe - krestni jmeno, vek, odkud jsi, co a kdy cekate aby te pak nase spravkyne mohla dat do tabulky
já se tady navyznám
nějak nevím jak se zapojit do debaty
hledám někoho z Modřan,kdo by si rád povídal
mam týden do porodu a nemam nikoho s kým bych se dělila o zážitky ![]()
@sluníčko88 píše:
já se tady navyznámnějak nevím jak se zapojit do debaty
hledám někoho z Modřan,kdo by si rád povídal
mam týden do porodu a nemam nikoho s kým bych se dělila o zážitky
jsme v uzavreny skupine Rodime v dubnu
tak se muzes pridat ![]()
@sluníčko88 píše:
a jak prosím tě?
normalne si das kde jsi hledala tyhle skupiny a o zalozku vedle jsou uzavreny skupiny a tam to najdes.pak napises adminovi o pridani, nejaky info o sobe atd
![]()