Dubňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1993
12.12.11 21:14
Agusa píše:
Ahoj holky, jsem tu poprvé, čekala jsem na povolení vstupu. Termín mám 17.4. a čekáme chlapečka. Je to naše druhé mimi. To první byla holčička Agátka a 15.12. jí bude šest. Jsem z Ostrova u Karlových Varů, je tu někdo poblíž? Jinak se mějte krásně a pěkně tloustněte. Bára :mavam:

Kdyžtak pojdˇdo jiné diskuze,tam to víc žije:Dubínci 2012 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.12.11 05:04

AHoj děkuju, jdu tam. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
15.12.11 11:43

Zdravim vsechny maminky dubnatek 2012 Omlouvam se, ze vas rusim, chtela bych se jen zeptat. Mam holcicku dubnatek 2011 a chtela bych se zbavit veci, ktere uz nepouzivame. Nabizim nejake veci na Mimibazaru: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?
A hlavne mam hromadu krasneho obleceni na holcicku doma, ktere jeste neni nafocene, od tricek, boticek Hello Kitty, bundicku, overalky, proste hormada opravdu krasnych a neposkozenych veci. Kdybyste nektera mela zajem, napiste mi vzkazik, nafotila bych treba vic veci najednou a nemusela bych to pridavat na mimibazar. Cenu si dohodneme. Jde o veci od narozeni po 6 mesicu. V podstate az na drobnosti jako jsou body, kterych neni nikdy dost, byste nemusely na tu dobu nic kupovat

Pokud by mel nekdo zajem jak o obleceni tak o nejakou vec z Mimibazaru, tak jasne ze dam slevu. Cim vic tim lip

Pekny den vsem :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.12 16:52

ahojky,
taky čekám mimi v dubnu:-))už se nám to krátí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.12 20:38

AHOJ VŠEM, rada se pridavam do Vaší diskuse. Jsem prvorodicka, mám termín porodu 27.4. Nějak to letí a bříško začíná zlobit, hlavně to občas řeže v podbříšku, co Vás? A břicho? Už si prakticky nezavážu tkaničky nebo s velkým přemáháním. Napište jak se cítíte :-) já jsem moc zvědavá, jak bude malá vypadat, jak bude malinká (snad to nebude uplný obřík, je o týden těžší než by měla být). Byli jsme na 3D, tak jsem taky zvědavá nakolik bude podobná s fotkou z ultrazvuku :mavam:
Máte už nachystanou tašku? Já na tom mákla tenhle týden, tak mám většinu připravenou, ale trochu se bojim, aby me do porodky pustili s moji pomerne velkou taskou…nemaj toho tolik vyzadovat :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
29.3.12 20:48
@MácaBrouzdalka píše:
AHOJ VŠEM, rada se pridavam do Vaší diskuse. Jsem prvorodicka, mám termín porodu 27.4. Nějak to letí a bříško začíná zlobit, hlavně to občas řeže v podbříšku, co Vás? A břicho? Už si prakticky nezavážu tkaničky nebo s velkým přemáháním. Napište jak se cítíte :-) já jsem moc zvědavá, jak bude malá vypadat, jak bude malinká (snad to nebude uplný obřík, je o týden těžší než by měla být). Byli jsme na 3D, tak jsem taky zvědavá nakolik bude podobná s fotkou z ultrazvuku :mavam:
Máte už nachystanou tašku? Já na tom mákla tenhle týden, tak mám většinu připravenou, ale trochu se bojim, aby me do porodky pustili s moji pomerne velkou taskou…nemaj toho tolik vyzadovat :-)))

ahoj! uz se nam to krati no :mrgreen: pojd do ,,soukrome,, skupiny Rodíme v dubnu :) tam je nas plno cekatelek, ale uz i par miminek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.12 20:52

OK, JDU TAM MRKNOUT, DEKUJI!

@liiida píše:
ahoj! uz se nam to krati no :mrgreen: pojd do ,,soukrome,, skupiny Rodíme v dubnu :) tam je nas plno cekatelek, ale uz i par miminek 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
29.3.12 20:56
@MácaBrouzdalka píše:
OK, JDU TAM MRKNOUT, DEKUJI!

neni zac :palec: pak tam muzes napsat na uvod naky info o sobe - krestni jmeno, vek, odkud jsi, co a kdy cekate aby te pak nase spravkyne mohla dat do tabulky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.12 21:02

ahojky, mohla bys prosim poslat odkaz, nenasla jsem to. diky!!!

@liiida píše:
neni zac :palec: pak tam muzes napsat na uvod naky info o sobe - krestni jmeno, vek, odkud jsi, co a kdy cekate aby te pak nase spravkyne mohla dat do tabulky 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
29.3.12 21:20

@MácaBrouzdalka už jsem tě schválila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.12 19:41

Děkuji!

@julima píše:
@MácaBrouzdalka už jsem tě schválila :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.12 20:43

já se tady navyznám :-( nějak nevím jak se zapojit do debaty :-( hledám někoho z Modřan,kdo by si rád povídal :-))) mam týden do porodu a nemam nikoho s kým bych se dělila o zážitky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
3.4.12 20:46
@sluníčko88 píše:
já se tady navyznám :-( nějak nevím jak se zapojit do debaty :-( hledám někoho z Modřan,kdo by si rád povídal :-))) mam týden do porodu a nemam nikoho s kým bych se dělila o zážitky :-(

jsme v uzavreny skupine Rodime v dubnu :) tak se muzes pridat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.12 22:07

a jak prosím tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
3.4.12 22:09
@sluníčko88 píše:
a jak prosím tě?

normalne si das kde jsi hledala tyhle skupiny a o zalozku vedle jsou uzavreny skupiny a tam to najdes.pak napises adminovi o pridani, nejaky info o sobe atd :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí