Dubňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
15.11.11 14:25
Ilík001 píše:
verushka píše:
Ahojky, jsem tu poprvé, tyto stránky si teprve prohlížím,ale přidávám se k těm budoucím maminám na duben.Přesný termín je 24.Utíká to docela pomalu,protože se už nemůžu dočkat :roll:
to se ti jen zdá určitě čekáš 1 miminko vid?to je jasný to mi taky neutíkalo už jsme se staršně těšila na porod ted čekám druhé a jak mám co dělat kolem mojí prvorozené drcerky tak se mi to ani pomalé nezdá:-)))

No jo, jsem mladá koza,která do toho vlítla takhle po hlavě, je první, tak zatím nevím co mě čeká… :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.11.11 15:03

Tak se stručně představím-moje jméno je Verča, čekám své první miminko. Jsem z Pardubic a je mi 20. :mavam: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
15.11.11 15:29
verushka píše:
Tak se stručně představím-moje jméno je Verča, čekám své první miminko. Jsem z Pardubic a je mi 20. :mavam: :roll:

holky pojdte k nám do uzavřené skupiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
16.11.11 15:43

https://www.emimino.cz/…nkovani/359/ Holky, pokud budete některá chtít, tak se můžete přidat i k nám, jsme tam dobrá parta a další těhulky jsou vítány. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
16.11.11 17:46
julima píše:
https://www.emimino.cz/…nkovani/359/ Holky, pokud budete některá chtít, tak se můžete přidat i k nám, jsme tam dobrá parta a další těhulky jsou vítány. :wink:

ahoj Juli, jak ti je? Jak se máš? Ani jsi nepísla a prchla od nás, bála jsem se, že se nšco stalo, jsemmoc ráda, že jsi v pořádku :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
16.11.11 17:57

No jde to :mrgreen: problila jsem se do dalšího trimestru a teď mám pro změnu problémy se zádama, tvrdnutí břicha a nízko placentu, užívám si to plnými doušky. A jak ty?

Promiň, ale já se v té druhé skupině necítila moc dobře. Já jsem dost cíťa a ty potraty a mrtvá miminka mi nedělala dobře, ale nechtěla jsem se vás nějak dotknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.11.11 08:01

Ahoj

Ahoj no neboj ono to dobře dopadne :-) Já sem na tom podobně tvrdnutí břicha a hrozí ruptura dělohy takže jen ležim a stoho mě taky bolí záda :-( .Zatim jse v dubnátkach ale budem rádi když to doklepem do března :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
18.11.11 08:34

No taky si říkám, že březen bude asi reálnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.11.11 12:53

jj

A to dopadnem fakt dobře když tam malej vydržíí do března.Jinak mam termín 15.4 ale to nejni vubec realný.A ty maš tedy taky rizikovy ne?A už vít co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
19.11.11 10:48

nechceš jít k nám do skupiny? Poslala jsem ti pozvánku, jsme tam samé těhulky s termínem v dubnu :wink: Koukni na svůj profil a jen potvrď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.11.11 16:56

ahoj. čekám svoje první miminko a termín mám v dubnu. Dneska jsem začala 17tt, tak jen doufám, že všechno bude probíhat v pořádku. Mám pořád bolesti - pícháníí v podbřišku. Tak mám docela strach. minulé pondělí jsem byla v poradně a paní doktorka řekla, že vše vypadá v pořádku, že srdíčko miminku bije, tak od té doby na to musím myslet, aby se něco nepokazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
28.11.11 21:52
verushka píše:
Tak se stručně představím-moje jméno je Verča, čekám své první miminko. Jsem z Pardubic a je mi 20. :mavam: :roll:

Vítej mezi námi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
2.12.11 08:41

Ahoj holky, moc gratuluju všem, ať se vám daří a miminka jsou zdravá :kytka: . Jenom nakukuju, mám dubňátko 2010 :-)))). Užívejte si to, strašně rychle to letí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
2.12.11 08:51
evcav píše:
Ahoj holky, moc gratuluju všem, ať se vám daří a miminka jsou zdravá :kytka: . Jenom nakukuju, mám dubňátko 2010 :-)))). Užívejte si to, strašně rychle to letí :kytka:

Díky,díky :* máš pěkný miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.12.11 21:01

Ahoj holky, jsem tu poprvé, čekala jsem na povolení vstupu. Termín mám 17.4. a čekáme chlapečka. Je to naše druhé mimi. To první byla holčička Agátka a 15.12. jí bude šest. Jsem z Ostrova u Karlových Varů, je tu někdo poblíž? Jinak se mějte krásně a pěkně tloustněte. Bára :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí