Poradna duly
Jana Čurdová
Ilík001 píše:verushka píše:to se ti jen zdá určitě čekáš 1 miminko vid?to je jasný to mi taky neutíkalo už jsme se staršně těšila na porod ted čekám druhé a jak mám co dělat kolem mojí prvorozené drcerky tak se mi to ani pomalé nezdá:-)))
Ahojky, jsem tu poprvé, tyto stránky si teprve prohlížím,ale přidávám se k těm budoucím maminám na duben.Přesný termín je 24.Utíká to docela pomalu,protože se už nemůžu dočkat
No jo, jsem mladá koza,která do toho vlítla takhle po hlavě, je první, tak zatím nevím co mě čeká…
![]()
Tak se stručně představím-moje jméno je Verča, čekám své první miminko. Jsem z Pardubic a je mi 20.
![]()
verushka píše:
Tak se stručně představím-moje jméno je Verča, čekám své první miminko. Jsem z Pardubic a je mi 20.![]()
holky pojdte k nám do uzavřené skupiny ![]()
https://www.emimino.cz/…nkovani/359/ Holky, pokud budete některá chtít, tak se můžete přidat i k nám, jsme tam dobrá parta a další těhulky jsou vítány. ![]()
julima píše:
https://www.emimino.cz/…nkovani/359/ Holky, pokud budete některá chtít, tak se můžete přidat i k nám, jsme tam dobrá parta a další těhulky jsou vítány.
ahoj Juli, jak ti je? Jak se máš? Ani jsi nepísla a prchla od nás, bála jsem se, že se nšco stalo, jsemmoc ráda, že jsi v pořádku
![]()
No jde to
problila jsem se do dalšího trimestru a teď mám pro změnu problémy se zádama, tvrdnutí břicha a nízko placentu, užívám si to plnými doušky. A jak ty?
Promiň, ale já se v té druhé skupině necítila moc dobře. Já jsem dost cíťa a ty potraty a mrtvá miminka mi nedělala dobře, ale nechtěla jsem se vás nějak dotknout.
Ahoj no neboj ono to dobře dopadne
Já sem na tom podobně tvrdnutí břicha a hrozí ruptura dělohy takže jen ležim a stoho mě taky bolí záda
.Zatim jse v dubnátkach ale budem rádi když to doklepem do března ![]()
A to dopadnem fakt dobře když tam malej vydržíí do března.Jinak mam termín 15.4 ale to nejni vubec realný.A ty maš tedy taky rizikovy ne?A už vít co to bude?
nechceš jít k nám do skupiny? Poslala jsem ti pozvánku, jsme tam samé těhulky s termínem v dubnu
Koukni na svůj profil a jen potvrď.
ahoj. čekám svoje první miminko a termín mám v dubnu. Dneska jsem začala 17tt, tak jen doufám, že všechno bude probíhat v pořádku. Mám pořád bolesti - pícháníí v podbřišku. Tak mám docela strach. minulé pondělí jsem byla v poradně a paní doktorka řekla, že vše vypadá v pořádku, že srdíčko miminku bije, tak od té doby na to musím myslet, aby se něco nepokazilo.
verushka píše:
Tak se stručně představím-moje jméno je Verča, čekám své první miminko. Jsem z Pardubic a je mi 20.![]()
Vítej mezi námi ![]()
Ahoj holky, moc gratuluju všem, ať se vám daří a miminka jsou zdravá
. Jenom nakukuju, mám dubňátko 2010
. Užívejte si to, strašně rychle to letí ![]()
evcav píše:
Ahoj holky, moc gratuluju všem, ať se vám daří a miminka jsou zdravá. Jenom nakukuju, mám dubňátko 2010
. Užívejte si to, strašně rychle to letí
Díky,díky
máš pěkný miminko.
Ahoj holky, jsem tu poprvé, čekala jsem na povolení vstupu. Termín mám 17.4. a čekáme chlapečka. Je to naše druhé mimi. To první byla holčička Agátka a 15.12. jí bude šest. Jsem z Ostrova u Karlových Varů, je tu někdo poblíž? Jinak se mějte krásně a pěkně tloustněte. Bára ![]()