Poradna duly
Jana Čurdová
Katka-35, dcera Lucie-12, syn Daniel-8, Verunku asi nemá smysl psát, Pardubice a TP nevím.
Ono se holky taky klidně stane, že někdo sklouzne do březňátek, nebo do května, když to bude doktor brát podle velikosti plodu, no to je fuk.
tak to prostě budeme brát podle poslední ms, stejně se pak dítka narodí, jak se jim bude chtít ![]()
To jo, ale já poslední menstruaci měla 13.8.2010
, pak až šestinedělí, takže já nevím, podle čeho to bude u mě vypočítávat. Já když si to počítala na té kalkulačce, tak mi vyšlo 4.4., ale doktor mi řekl, že mi víc eřekne toho 29.7., tak já to do té doby moc vědět nebudu ![]()
Holky, teda jestli můžu poprosit, co kdyby jsme se tedy přesunuly do uzavřené skupiny? Už jsem Vám poslala pozvánky. A když někdo přijde nový, tak ho přijeme tam. Aby jsem tam měly soukromí, když chcete tabulku, co vy na to? Těm co jsem neposlala pozvánku, omlouvám se, proletěla jsem jen poslední stranu, malá mitu lítá jak ďas a já nevím kam dřív skočit. Tak prosím upozorněte na to. Tam by jsme si mohly udělat i ten přehled, což je fakt super nápad. Taky se v tom ztrácím. ![]()
Farlin dobrý nápad, tak snad se začnou holky přidávat, ať tam nejsme samy.
A tak nemusíme ten seznam dělat, aby to teda nebylo někde veřejně. Zase aby nás našly nové těhulky, přeci jen jsme na začátku dubňátek.
Ale jak chcete.
julima píše:
tak to prostě budeme brát podle poslední ms, stejně se pak dítka narodí, jak se jim bude chtít
To néééééé
já měla poslední MS 7.6. a jsem teprve 5tt (ovu 36 DC) to bych byla mimo mísu děvčata, tož neblázněte…
jinak Petra, Novojičínsko, (31), bez dětí, první předpokládaný TP 2.4.2012
julima píše:
angie, šup do uzavřené diskuze
Už jsem si požádala
čekám na schválení…