Termín říjen-listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15924
8.8.11 13:16

ty oranzove jsou 56 a tyhle 74

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
8.8.11 13:18

jo a tady je nase kara :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
8.8.11 13:19
KvetuskaS píše:
Holky, omlouvám, jsme v nemocnici… Napíšu víc až budeme doma. Snad už ve středu.
Krásné vám přeji!

jejda co se deje?no hlaven at jste i s prdolkou ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
8.8.11 13:41
alchien píše:

Ten je krásný :srdce: i dupačky jsou pěkný. Mě zase poradily včera pár odkazů maminky tady, tak brouzdám po netu:
 http://obchod.vejnartextil.cz/index.php?…

KvetuskaS: Snad to není nic vážného a brzo vás pustí domů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
8.8.11 13:52
MiskaM píše:
alchien píše:

Ten je krásný :srdce: i dupačky jsou pěkný. Mě zase poradily včera pár odkazů maminky tady, tak brouzdám po netu:
 http://obchod.vejnartextil.cz/index.php?…

KvetuskaS: Snad to není nic vážného a brzo vás pustí domů :kytka:

dekuju :)eshop znam,maji tam krasne vecicky,ja uz ale nenakupuju,protoze toho mam jak na trojcata :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
8.8.11 19:02

Já toho mám taky mooc. Ale stejně vždycky objevím něco dalšího … :-) Už jste se byli kouknout v porodnici? Ná to čeká příští týden, tak se těším 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
8.8.11 19:41

no ja si do porodky volala na nejake jejich kurzy co jsou spojene i s prohlidkou a maji plno…takze me to ceka az na zacatku rijna,snad to stihnu, termin mam 16teho :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
8.8.11 19:57
alchien píše:
no ja si do porodky volala na nejake jejich kurzy co jsou spojene i s prohlidkou a maji plno…takze me to ceka az na zacatku rijna,snad to stihnu, termin mam 16teho :oops: :mrgreen:

Jejda, mají volno až tak pozdě? A kde budeš chtít rodit? Já mám vybranou 80 km od bydliště, tak snad tam stihnem dojet, jak to na mě příjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
8.8.11 20:38

no tak to ja bych asi do porodky 80km nejela…a to mame brno asi 60km…budu rodit v kyjove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
9.8.11 11:59
alchien píše:
no tak to ja bych asi do porodky 80km nejela…a to mame brno asi 60km…budu rodit v kyjove

Já taky myslela, že budu někde tady, ale tam je nejbližší možnost porodu ve vodě. A i když to třeba takhle nakonec ani nevýjde, chtěla bych asi rodit takto … 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
9.8.11 12:00

ahaaa :) tak to ja mam k porodu ve vode asi 30km…nakonec pojedu ale do te nasi, mame to asi 10 minut,tak at to za nami ma tatinek blizko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
9.8.11 17:22
alchien píše:
ahaaa :) tak to ja mam k porodu ve vode asi 30km…nakonec pojedu ale do te nasi, mame to asi 10 minut,tak at to za nami ma tatinek blizko :)

Vy to máte super, tak blízko :-) To tatínek bude asi s námi, tak nám dálka ani moc neva. A nakonec kdo ví, jak to dopadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
13.8.11 21:43

Doufám, že nic vážného, tak ať ti to tam utíká …

KvetuskaS píše:
Holky, omlouvám, jsme v nemocnici… Napíšu víc až budeme doma. Snad už ve středu.
Krásné vám přeji!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
13.8.11 21:49

Ahoj holky, omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala - byli jsme na dovolené/svatební cestě :) V Jeseníkách. Jsme docela turisti, ale tentokrát jsme měli „línou“ dovolenou. Jeden menší výšlap do kopce mi s těmi mými 10to kily navíc stačil - nevěřila bych, jak je to znát :)
Jinak jsem si nakoupila oblečky, něco od sousedky, až to vypadá, že toho mám moc :) Pomalu se je chystám prát.
Ještě bych na vás měla dotázeček. Docela (asi) hodně mi tvrdne břicho - řekla bych někdy 5× denně, někdy 10× denně - ale je to vždy třeba během pár hodin, ne plynule celý den. Ale tak jsem si říkla, kdyby mi dopotučily klid na lůžku, tak to stejně nic veřeší, protože mi nejvíc tvrdne při převalování se z jednoho boku na druhý. V pondělí jdu na kontrolu, tak to samozřejmě řeknu, jen mě zajímá, jeslti s tím nemáte některá zkušenosti.
Teda ale teď to mě pěkně kope :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
13.8.11 21:52

Ahoj, trochu opžděně … :)
Maliník už dokonce mám od známe, co ho nedopila. Ale o lněném semínku jsem slyšela poprvé nedávno … asi to toho nepůjdu.
Ale chystám se na masáž hráze, tak jsem zvědavá, jak nám to půjde a jestli budu (budeme) poctiví :)

MiskaM píše:
Dobré ráno, děkuji za milé přivítání … :-)

my se právě vrátili od lékaře, jsme 28+6 a všecko je naštěstí o.k. :srdce:

S výbavičkou taky už hýbu, prvních pět měsíců jsem nic nepořizovala a teďka mě to chytlo. Jinak jsem se chtěla zeptat, od kdy máte v plánu jíst lněné semínkko a pít maliník? na každé diskuzi čtu vždycky něco jiného … :nevim:

Přeju vám krásný den :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital