Mladé prvotěhulky na začátku - březen 2012

4145
28.7.11 10:46

mladé prvotěhulky na začátku

Ahoj holky je mi 23 a s přítelem čekáme po 15měsíčním snažení vytoužené miminko.Termín nám vychází na začátek března 2012, tak pokud jste na tom podobně, šup ke mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
28.7.11 11:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.7.11 11:19

Ahoj Luuuu, tak mě je 22, s přítelem jsme se v lednu začali snažit o mimi, a dnes mám na testíku //, sice je ještě slabá, ale už to není dušík :) podle kalkulačky bych dnes měla být v 5 tt. ještě to teda nemám potvrzené od gynDr. ale doufám, že bude vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
28.7.11 11:21
Hanuleena píše:
Ahoj Luuuu, tak mě je 22, s přítelem jsme se v lednu začali snažit o mimi, a dnes mám na testíku //, sice je ještě slabá, ale už to není dušík :) podle kalkulačky bych dnes měla být v 5 tt. ještě to teda nemám potvrzené od gynDr. ale doufám, že bude vše v pořádku :)

tak to moc gratuluji, vyfoť testík a dej ho sem…držím palečky aby to vyšlo :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.7.11 11:27

děkuju :) s tím focením to asi nepůjde. foták mají půjčený rodiče. a přes telefon to nejde :-(

Taky gratuluju k těhu :) je to krásný pocit, že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
28.7.11 11:29
Hanuleena píše:
děkuju :) s tím focením to asi nepůjde. foták mají půjčený rodiče. a přes telefon to nejde :-(Taky gratuluju k těhu :) je to krásný pocit, že :)

parádní…ale zároveň neskutečný strach…ale tak to je normální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.7.11 11:53

jj, přesně. neskutečný strach… mě už 2 těhu nevyšly, tak se fakt bojím. ale snažím se na to nemyslet a nepřipouštět si nic špatného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí