Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky je mi 23 a s přítelem čekáme po 15měsíčním snažení vytoužené miminko.Termín nám vychází na začátek března 2012, tak pokud jste na tom podobně, šup ke mě ![]()
Ahoj Luuuu, tak mě je 22, s přítelem jsme se v lednu začali snažit o mimi, a dnes mám na testíku //, sice je ještě slabá, ale už to není dušík
podle kalkulačky bych dnes měla být v 5 tt. ještě to teda nemám potvrzené od gynDr. ale doufám, že bude vše v pořádku ![]()
Hanuleena píše:
Ahoj Luuuu, tak mě je 22, s přítelem jsme se v lednu začali snažit o mimi, a dnes mám na testíku //, sice je ještě slabá, ale už to není dušíkpodle kalkulačky bych dnes měla být v 5 tt. ještě to teda nemám potvrzené od gynDr. ale doufám, že bude vše v pořádku
tak to moc gratuluji, vyfoť testík a dej ho sem…držím palečky aby to vyšlo
![]()
děkuju
s tím focením to asi nepůjde. foták mají půjčený rodiče. a přes telefon to nejde ![]()
Taky gratuluju k těhu
je to krásný pocit, že ![]()
Hanuleena píše:
děkujus tím focením to asi nepůjde. foták mají půjčený rodiče. a přes telefon to nejde
Taky gratuluju k těhu
je to krásný pocit, že
parádní…ale zároveň neskutečný strach…ale tak to je normální ![]()
jj, přesně. neskutečný strach… mě už 2 těhu nevyšly, tak se fakt bojím. ale snažím se na to nemyslet a nepřipouštět si nic špatného ![]()