Termín říjen-listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
384
2.8.11 16:43

ahoj :)

Ahoj holky, můžu se taky přidat? Hledala jsem tady nějaku diskuzi, kde bych se mohla přidat :) Já mám termín 19.10. a taky čekám první mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
2.8.11 16:46

jeee tak to mame skoro stejne :) ja mam 16.10. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
2.8.11 16:48

.D to jo, ale podle doktora je možný, že to bude až o týden později … tak se necháme překvapit … 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
2.8.11 17:01

no ono nikdy nevis kdy presne to prijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
2.8.11 17:08

To jo :-) týden sem, týden tam, každopádně už to máme za pár a začínám se docela bát porodu … Přes den je to ještě jakž takž, zaměstnám se úklidem a sháněním výbavičky, ale večer už je to těžší, když se převaluju do dvou, tří rána a hledám vhodnou polohu na spaní a když už zaberu, musim na wc :-D taky to máte tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
2.8.11 17:15
MiskaM píše:
To jo :-) týden sem, týden tam, každopádně už to máme za pár a začínám se docela bát porodu … Přes den je to ještě jakž takž, zaměstnám se úklidem a sháněním výbavičky, ale večer už je to těžší, když se převaluju do dvou, tří rána a hledám vhodnou polohu na spaní a když už zaberu, musim na wc :-D taky to máte tak?

ani ne,ja na sobe tehotenstvi nijak nepozoruju…spim jak dudek, jedina zmena je ze nemuzu na brichu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
2.8.11 21:08

Krásný večer všem!
Tak jsem měla celý den manžu a věnovala se mu :-)
Dopol. jsme odpočívali koukali na film a pak se šli projít do města. U nás bylo dneska opravdu nádherně, koupila jsem si konečně vložky a kalhotky po porodu.

Jinak vítám nové tváře :-)

S výbavičkou už začínám fest hýbat, hrozí mi předčasným, tak to radši chci mít už připravený. Manžel by to sice zvládl taky, ale znáte to :-D
Hodně věcí mám od bráchy, včetně kočárku, takže to naštěstí neřešim. Teď mám největší problém s autosedačkou a taškou na kočár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
3.8.11 09:30

Dobré ráno, děkuji za milé přivítání … :-)

my se právě vrátili od lékaře, jsme 28+6 a všecko je naštěstí o.k. :srdce:

S výbavičkou taky už hýbu, prvních pět měsíců jsem nic nepořizovala a teďka mě to chytlo. Jinak jsem se chtěla zeptat, od kdy máte v plánu jíst lněné semínkko a pít maliník? na každé diskuzi čtu vždycky něco jiného … :nevim:

Přeju vám krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
3.8.11 10:30

no to je dobre ze zacinas hybat s vybavickou…me popohnalo spineni asi 3 tydny zpatky…nastesti bylo vse ok,ale dostala jsem bobana,co kdyby to prislo driv, takze vlozky a kalhotky mam taky :mrgreen: No ja budu jist akorat nejake homeopatika,ja na ty caje moc nejsem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
3.8.11 14:54

MiskaM gratuluji k úspěšné KO! Lněné semínko doporučují kolem toho 34.tt, ale nenašla jsem moc info na využití. Spíš, že je to dobré jako projímadlo. Takže to možní spíš budu řešit podle situace. Naopak maliník je dobrý na průjmy a dobu před porodem. Takže ten asi opravdu až tak poslední týden (vyvolává stahy dělohy)…
Mimochodem co se týče spánku, jsem na tom stejně, na zádech to nejde kvůli zádům a na boku nemůžu kvůli dýchání… do toho manželovo chrápání :-) a částé chození na wc - naprosto normálně třeba 2× za noc :-(

Výbavičku jsem taky neřešila, až teď poslední dva týdny jedu! Takový ten základ do porodnice už připravený je, co kdyby :-) teď dořešit zbylé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
6.8.11 16:15

Ahoj maminky, nějak nám to tu vázne :-)

jak se máte a co miminka?
Já se pustila do praní a žehlení věciček a jinak už jen odpočívám … Dneska jsme se chystali na houby do lesa, ale já vstala až ve 12! tak se nakonec nejelo nikam. V poslední době spím asi tak dlouho, protože vim, že za pár měsíců bude spánek nedostatkový zboží 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
8.8.11 12:17

ahoj holky,nejak nam to tu nejde :) ja o vikendu oprala vsechny mimi veci a uz mam ekocarek,takze se pochlubim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
8.8.11 12:56
alchien píše:
ahoj holky,nejak nam to tu nejde :) ja o vikendu oprala vsechny mimi veci a uz mam ekocarek,takze se pochlubim :mrgreen:

Ahoj, určitě se pochlub. Máš odkaz? Mě se líbí dva kočárky, tak pořád váhám. Taky už mám vypráno a vyžehleno, ale stejně pořád pokukuju po netu a objednávám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
8.8.11 12:58

Holky, omlouvám, jsme v nemocnici… Napíšu víc až budeme doma. Snad už ve středu.
Krásné vám přeji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
8.8.11 13:15
MiskaM píše:
alchien píše:
ahoj holky,nejak nam to tu nejde :) ja o vikendu oprala vsechny mimi veci a uz mam ekocarek,takze se pochlubim :mrgreen:
Ahoj, určitě se pochlub. Máš odkaz? Mě se líbí dva kočárky, tak pořád váhám. Taky už mám vypráno a vyžehleno, ale stejně pořád pokukuju po netu a objednávám :-)

no ja ted objevila nadherne dupacky, u nas v obchode stoji 320 a u pani na mmb jsem je objevila za 100 8-o uplnbe nove, asi vyprodava sklad, ted prisly a jsou i s vysackou…mam dvoje,kazde jine :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí