Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky všem,jsem ráda ,že se to už rozjíždí,vím,že diskuzí je víc,ale taky vím,že pokud je diskuze již rozjetá a ty holky se přece jen víc už znají-teda pokud si píší delší dobu,tak je těžší se mezi ně zařadit-teda vlastní zkušenost,pár diskuzí jsewm již proběhla,,,at už ty tadostnější nebo ty méně,jsem v prosinci totiž v 17tt-potratila-zamlký potrat,tak jsem tu byla na diskuzy s holkama co tím prošly taky…a ted jsem si založila tu radostnější-teda doufám,já mám termín 17.2.,9.8.jdu na genetiku tak uvidím c budeme mít za prcka
Ahojky já mám termín ke konci února, tak to si ještě počkám a jsem poprvé těhotná. Snažím se pročítat různé diskuze a rady a narazila jsem na tu tvou
Tak snad nás bude víc ![]()
Ahojky
tak já mám také termín v únoru podle PM 1.2. a podle ultrazvuku 8.2.
Jmenuji se Jitka bude mi 28, s manžílkem budeme spolu 8 let a skoro rok manželé, doma máme 5,5 měsíční cácorku Sáru a teď čekáme asi další holčičku ![]()
Ahoj,všechny vás zdravím,TP mám taky na únor,sice až ke konci,tak snad to nebude 29.,bude totiž přestupný rok
Jsem tu zaregistrovaná krátce,takže taky pročítám různé diskuze.Ještě jsem objevila dvě nám podobné,a to Unor a Začáteční těhulky-porod únor a březen 2012.
jo a pro pořádek: Jmenuji se Verča, je mi 25 a s přítelem jsme spolu 9,5 let ![]()
Kebinka píše:
Ahojkytak já mám také termín v únoru podle PM 1.2. a podle ultrazvuku 8.2.
Jmenuji se Jitka bude mi 28, s manžílkem budeme spolu 8 let a skoro rok manželé, doma máme 5,5 měsíční cácorku Sáru a teď čekáme asi další holčičku
teda ty si frkáš s malým prckem další mimčo,jste to tak chtěli??bych to asi nezvládla
no frkám to určitě ne ale Sáru máme z IVF protože jsem nemohla otěhotnět snažili jsme se 5 let. Takže tady to těhotenství určitě plánované nebylo,otěhotněla jsem přirozeně a byl to šok ale je to zázrak že to šlo samo takže sice to bude záhul ale nelituji toho…kdo něčím takévím neprošel tak mě nechápe ale já jsem za to ráda
Ahoj holky, tak já si nejsem jistá kdy vlastně porodím, jelikož termín mám dle PM 20.2. a dle UTZ někdy asi začátek března…ještě není přesně určen… ![]()
sandrea3 píše:
Ahoj,všechny vás zdravím,TP mám taky na únor,sice až ke konci,tak snad to nebude 29.,bude totiž přestupný rokJsem tu zaregistrovaná krátce,takže taky pročítám různé diskuze.Ještě jsem objevila dvě nám podobné,a to Unor a Začáteční těhulky-porod únor a březen 2012.
jéé, 8.2. jsem já narozená ![]()
Kebinka píše:
Ahojkytak já mám také termín v únoru podle PM 1.2. a podle ultrazvuku 8.2.
Jmenuji se Jitka bude mi 28, s manžílkem budeme spolu 8 let a skoro rok manželé, doma máme 5,5 měsíční cácorku Sáru a teď čekáme asi další holčičku
ahoj
no tu mame jednu uzavretu skupinku https://www.emimino.cz/…ankovani/95/ ak chces pridaj sa , su tam aj nove holky takze myslim ze zapadnut nebude problem
inak ja mam termin 26.2. ![]()
Jojo,máš pravdu,do rozjeté diskuze je těžší se zapojit.
Já jdu zítra prvně na odběry,tak snad to bude ok a nešvihne to tam se mnou
Jinak jsem těhotná poprvé a domácnost sdílím s manželem a psem ![]()
Právě,kdo ví,kdy to vůbec bude,taky to může být březen.Před náma spousta času ještě,už budu jen kynout a kynout ![]()
Ahojky holky ráda bych se k vám přidala ![]()
Tak já mám termín podle PM 8.2.2012 ta uvidím jak to bude.
Jinak je mi 27 let a čekám první mimi po druhém pokusu IUI ![]()