Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
280
5.8.11 20:33
sandrea3 píše:
Tak to máte docela dobrou dohodu,že teď vybíráš jméno ty :lol: I když s tím J je to docela oříšek.Jedině mě napadá Josef a Jindřich,nic moc no :nevim:

Můj manžel je Jindřich,jsem ho chtěla dát taky,ale manžel nechce,jeho tatínek (tchán) je taky Jindřich…jinak Tobiáše jsme chtěli taky ale v rodině nás už s tím předběhli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
5.8.11 20:47

Tak tobě by se to od S hodilo k Sárince viď?Mě taky Sofie neprošla,dle manžela je to město někde na Ukrajině(hl.město Bulharska Sofia)a měli na základce uklizečku Sofii,tak prý v žádným případě :zed: A Stellu jsem taky zkoušela,a to je jako pivo a jako Stella Zázvorková.To jsou teda argumenty :mrgreen: Tak jsem zvědavá co vymyslí tvůj chlap,pak nás informuj.
Mě už přišlo právě podezřelý,že mi ty cigára nějak nechutnaj a bodejť jo…už tam bylo mimi.A od tý doby na to nemám ani pomyšlení,naštěstí.
Jo,hezkej večer vám přeju já právě sežrala talíř hranolek!Čuně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
5.8.11 21:09
sandrea3 píše:
Tak tobě by se to od S hodilo k Sárince viď?Mě taky Sofie neprošla,dle manžela je to město někde na Ukrajině(hl.město Bulharska Sofia)a měli na základce uklizečku Sofii,tak prý v žádným případě :zed: A Stellu jsem taky zkoušela,a to je jako pivo a jako Stella Zázvorková.To jsou teda argumenty :mrgreen: Tak jsem zvědavá co vymyslí tvůj chlap,pak nás informuj.
Mě už přišlo právě podezřelý,že mi ty cigára nějak nechutnaj a bodejť jo…už tam bylo mimi.A od tý doby na to nemám ani pomyšlení,naštěstí.
Jo,hezkej večer vám přeju já právě sežrala talíř hranolek!Čuně :oops:

Já taky chodím po baráku a přemýšlím co bych zežrala,dnes mě honí nějaká mlsná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
5.8.11 21:34

Já jsem posl.3 dny extrémně žravá,je to hrůza.Já ty hranolky zazdila ještě margotkou,kterou jinak úplně nemusim.Ale teď byla fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
5.8.11 21:35
lnovakova píše:
sandrea3 píše:
Tak to máte docela dobrou dohodu,že teď vybíráš jméno ty :lol: I když s tím J je to docela oříšek.Jedině mě napadá Josef a Jindřich,nic moc no :nevim:
Můj manžel je Jindřich,jsem ho chtěla dát taky,ale manžel nechce,jeho tatínek (tchán) je taky Jindřich…jinak Tobiáše jsme chtěli taky ale v rodině nás už s tím předběhli

Nad Jindrou začínám víc přemýšlet :-)
„Jindřich Zíval“ :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
5.8.11 21:37
sandrea3 píše:
Já jsem posl.3 dny extrémně žravá,je to hrůza.Já ty hranolky zazdila ještě margotkou,kterou jinak úplně nemusim.Ale teď byla fajn :lol:

Já si dala dva chleby s rybičkovou pomazánkou, nektarinku a asi to ještě završím bílou čokoládou :mrgreen: A pořád mám šííílenou žízeň! :zed: Jste na tom taky tak? Kdo má pořád lítat na záchod a sedět tam skoro pět minut? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
5.8.11 21:51
radulkar píše:
sandrea3 píše:
Já jsem posl.3 dny extrémně žravá,je to hrůza.Já ty hranolky zazdila ještě margotkou,kterou jinak úplně nemusim.Ale teď byla fajn :lol:
Já si dala dva chleby s rybičkovou pomazánkou, nektarinku a asi to ještě završím bílou čokoládou :mrgreen: A pořád mám šííílenou žízeň! :zed: Jste na tom taky tak? Kdo má pořád lítat na záchod a sedět tam skoro pět minut? :mrgreen:

Já teda žízen nemám,navíc v rodině trpíme tím,že nemáme pocit žízně,já piju minerálkyjen proto že je to sladky :roll: ,ale na záchod chodím i tak pořád,mimouš je položený nízko takže mě to tlačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
5.8.11 21:52

VŠEM

Děvčata,máte někdo prosím zkušenosti s formovači bradavek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
5.8.11 22:53

Taky dobrý kombinace :mrgreen: Tak aspoň nejsem sama.Žízeň ani moc nemám,ale já jsm nikdy nějak extrémně nelábala,ale to čůrání je děs,jak nějakej prostatik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
5.8.11 22:54

Já teda vůbec ne,ani asi nikoho kdo by s tím měl zkušenost neznám :nevim: Bohužel neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
5.8.11 22:55

Tak ten Jindra nezní tak špatně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
6.8.11 09:10
sandrea3 píše: