Poradna duly
Jana Čurdová
sandrea3 píše:
Tak to máte docela dobrou dohodu,že teď vybíráš jméno tyI když s tím J je to docela oříšek.Jedině mě napadá Josef a Jindřich,nic moc no
Můj manžel je Jindřich,jsem ho chtěla dát taky,ale manžel nechce,jeho tatínek (tchán) je taky Jindřich…jinak Tobiáše jsme chtěli taky ale v rodině nás už s tím předběhli
Tak tobě by se to od S hodilo k Sárince viď?Mě taky Sofie neprošla,dle manžela je to město někde na Ukrajině(hl.město Bulharska Sofia)a měli na základce uklizečku Sofii,tak prý v žádným případě
A Stellu jsem taky zkoušela,a to je jako pivo a jako Stella Zázvorková.To jsou teda argumenty
Tak jsem zvědavá co vymyslí tvůj chlap,pak nás informuj.
Mě už přišlo právě podezřelý,že mi ty cigára nějak nechutnaj a bodejť jo…už tam bylo mimi.A od tý doby na to nemám ani pomyšlení,naštěstí.
Jo,hezkej večer vám přeju já právě sežrala talíř hranolek!Čuně ![]()
sandrea3 píše:
Tak tobě by se to od S hodilo k Sárince viď?Mě taky Sofie neprošla,dle manžela je to město někde na Ukrajině(hl.město Bulharska Sofia)a měli na základce uklizečku Sofii,tak prý v žádným případěA Stellu jsem taky zkoušela,a to je jako pivo a jako Stella Zázvorková.To jsou teda argumenty
Tak jsem zvědavá co vymyslí tvůj chlap,pak nás informuj.
Mě už přišlo právě podezřelý,že mi ty cigára nějak nechutnaj a bodejť jo…už tam bylo mimi.A od tý doby na to nemám ani pomyšlení,naštěstí.
Jo,hezkej večer vám přeju já právě sežrala talíř hranolek!Čuně
Já taky chodím po baráku a přemýšlím co bych zežrala,dnes mě honí nějaká mlsná
Já jsem posl.3 dny extrémně žravá,je to hrůza.Já ty hranolky zazdila ještě margotkou,kterou jinak úplně nemusim.Ale teď byla fajn ![]()
lnovakova píše:sandrea3 píše:Můj manžel je Jindřich,jsem ho chtěla dát taky,ale manžel nechce,jeho tatínek (tchán) je taky Jindřich…jinak Tobiáše jsme chtěli taky ale v rodině nás už s tím předběhli
Tak to máte docela dobrou dohodu,že teď vybíráš jméno tyI když s tím J je to docela oříšek.Jedině mě napadá Josef a Jindřich,nic moc no
Nad Jindrou začínám víc přemýšlet ![]()
„Jindřich Zíval“
![]()
sandrea3 píše:
Já jsem posl.3 dny extrémně žravá,je to hrůza.Já ty hranolky zazdila ještě margotkou,kterou jinak úplně nemusim.Ale teď byla fajn
Já si dala dva chleby s rybičkovou pomazánkou, nektarinku a asi to ještě završím bílou čokoládou
A pořád mám šííílenou žízeň!
Jste na tom taky tak? Kdo má pořád lítat na záchod a sedět tam skoro pět minut? ![]()
radulkar píše:sandrea3 píše:Já si dala dva chleby s rybičkovou pomazánkou, nektarinku a asi to ještě završím bílou čokoládou
Já jsem posl.3 dny extrémně žravá,je to hrůza.Já ty hranolky zazdila ještě margotkou,kterou jinak úplně nemusim.Ale teď byla fajnA pořád mám šííílenou žízeň!
Jste na tom taky tak? Kdo má pořád lítat na záchod a sedět tam skoro pět minut?
Já teda žízen nemám,navíc v rodině trpíme tím,že nemáme pocit žízně,já piju minerálkyjen proto že je to sladky
,ale na záchod chodím i tak pořád,mimouš je položený nízko takže mě to tlačí
Děvčata,máte někdo prosím zkušenosti s formovači bradavek??
Taky dobrý kombinace
Tak aspoň nejsem sama.Žízeň ani moc nemám,ale já jsm nikdy nějak extrémně nelábala,ale to čůrání je děs,jak nějakej prostatik ![]()
Já teda vůbec ne,ani asi nikoho kdo by s tím měl zkušenost neznám
Bohužel neporadím.
lnovakova píše:
halooo,halooooooooo je tu někdo?
Já tu jseeem ![]()
radulkar píše:lnovakova píše:Já tu jseeem
halooo,halooooooooo je tu někdo?
Ahoh,ahoj..je tu nějak mrtvo