Poradna duly
Jana Čurdová
radulkar píše:
Jinak jsem byla dnes v poradně, jsem 13tt dle délky mimíska a z UZ jsem byla dojatá a nadšená, jak se mimčo předvádělo, ukázalo ručičky i nožičky, zamávalo a pak si dalo ruce za hlavuPan dr. měl problém ho změřit
Jsem tak šťastná, těším se na další kontrolu
Taky se přidávám ke gratulaci,,,,,už at je úterý já ho chci taky vidět ![]()
Bych měla žehlit,ale nějak se k tomu nemohu dokopat..jsme dnes byli nakupovat s manželem a dcerkou boty,jsem si opět nic nekoupila..ale jsem z toho nějaká zmožená
Ahojky všem a gratuluji ![]()
Tak já jsem dnes byla také na kontrole a mimi se krásně předvádělo ![]()
Jinak jsem dnes 13+1 a vypadá vše v pořádku ![]()
Ivanka1971 píše:
Ahojky všem a gratulujiTak já jsem dnes byla také na kontrole a mimi se krásně předvádělo
Jinak jsem dnes 13+1 a vypadá vše v pořádku
Tak koukám že budeme asi rodit stejně ![]()
U nás taky vypadá vše ok, odmítla jsem screening, tak byl dr. trochu
ale brzo ho to přešlo a mimi mi krásně ukazoval jak jen to šlo
![]()
Já jsem si ho zaplatila a prý vyšel dobře,takže bych nemusela jít na plodovku.No uvidíme,ale tam se mi nechce.
Ivanka1971 píše:
Já jsem si ho zaplatila a prý vyšel dobře,takže bych nemusela jít na plodovku.No uvidíme,ale tam se mi nechce.
tak tam se chodí jen když ti vyjdou špatně testy ne??
radulkar píše:Ivanka1971 píše:jsi nechtěla jít??
Ahojky všem a gratulujiTak já jsem dnes byla také na kontrole a mimi se krásně předvádělo
Tak koukám že budeme asi rodit stejně
U nás taky vypadá vše ok, odmítla jsem screening, tak byl dr. trochuale brzo ho to přešlo a mimi mi krásně ukazoval jak jen to šlo
![]()
No nic děvčátka,dobrou noc…musím jít-manžel škemrá at si jdu za ním lehnout,
co asi bude chtít?
lnovakova píše:radulkar píše:Ivanka1971 píše:jsi nechtěla jít??
U nás taky vypadá vše ok, odmítla jsem screening, tak byl dr. trochuale brzo ho to přešlo a mimi mi krásně ukazoval jak jen to šlo
![]()
ne, nechtěla jsem tam jít…první těhu mi dost zanedbali, žádné testy na cukrovku a tripll test, měření ozvů, nic. Jen jsem si zaolatila drahej 4D ultrazvuk a ani tam dr. nepoznal, že je syn hypotrofní a špatně mi funguje placenta, taky to skončilo preklamptickým záchvatem a císařem v 36 tt.
Nechci se nervovat už teď od začátku kdyby bylo něco špatně, stejně se miminka nevzdám a je to 50 na 50.
Kamarádce potvrdili DS, celé těhu s tím žila, holčička jde v září do školy a je sto pro zdravá! a šagrové nikde nezjistili u syna rozštěp močové trubuce a to byla na všm co ji doporučili.
Asi mě někdo odsoudí,ale rozhodli jsme se tak s manželem a žádné zlo si už nepřipouštíme a všichni věříme, že porod bude tak jak má a miminko v pořádku jako první syn.
Ahoj všechny,tak jsem pročítala vaši debatu o kočárkách,protože já v tom zatím docela tápu
Zatím s tím totiž nemám zkušenost.My pojedem vybírat kočárek nedaleko do jednoho obchodu-skladu,člověk si tam sestaví kočárek podle svých představ,od korbičky,koleček,konstrukce atd.A i barev.Je to snad 60tis.kombinací,tak jsem na to pak zvědavá
Jen vim,že chci 4kolečka,ne tříkolku a ty kolečka ve stejné úrovni a stějně veliká.Tak aspoň něco ![]()
Tady se dnes zas zkazilo počasí,takže mě čeká kupa prádla na žehlení.
Hezký den všem.
radulkar píše:lnovakova píše:ne, nechtěla jsem tam jít…první těhu mi dost zanedbali, žádné testy na cukrovku a tripll test, měření ozvů, nic. Jen jsem si zaolatila drahej 4D ultrazvuk a ani tam dr. nepoznal, že je syn hypotrofní a špatně mi funguje placenta, taky to skončilo preklamptickým záchvatem a císařem v 36 tt.radulkar píše:Ivanka1971 píše:jsi nechtěla jít??
![]()
Nechci se nervovat už teď od začátku kdyby bylo něco špatně, stejně se miminka nevzdám a je to 50 na 50.
Kamarádce potvrdili DS, celé těhu s tím žila, holčička jde v září do školy a je sto pro zdravá! a šagrové nikde nezjistili u syna rozštěp močové trubuce a to byla na všm co ji doporučili.
Asi mě někdo odsoudí,ale rozhodli jsme se tak s manželem a žádné zlo si už nepřipouštíme a všichni věříme, že porod bude tak jak má a miminko v pořádku jako první syn.
Tak samozřejmě je to Vaše věc,nikdo tě za to odsuzovat nebude,jen mě to zajímalo
sandrea3 píše:
Ahoj všechny,tak jsem pročítala vaši debatu o kočárkách,protože já v tom zatím docela tápuZatím s tím totiž nemám zkušenost.My pojedem vybírat kočárek nedaleko do jednoho obchodu-skladu,člověk si tam sestaví kočárek podle svých představ,od korbičky,koleček,konstrukce atd.A i barev.Je to snad 60tis.kombinací,tak jsem na to pak zvědavá
Jen vim,že chci 4kolečka,ne tříkolku a ty kolečka ve stejné úrovni a stějně veliká.Tak aspoň něco
Tady se dnes zas zkazilo počasí,takže mě čeká kupa prádla na žehlení.Hezký den všem.
to je fajn,nejlepší je když ten kočár někdo má a může ti poradit a nejlépe vyzkoušet jízdu,skládání atd.
lnovakova píše:radulkar píše:Tak samozřejmě je to Vaše věc,nikdo tě za to odsuzovat nebude,jen mě to zajímalolnovakova píše:ne, nechtěla jsem tam jít…první těhu mi dost zanedbali, žádné testy na cukrovku a tripll test, měření ozvů, nic. Jen jsem si zaolatila drahej 4D ultrazvuk a ani tam dr. nepoznal, že je syn hypotrofní a špatně mi funguje placenta, taky to skončilo preklamptickým záchvatem a císařem v 36 tt.radulkar píše:Ivanka1971 píše:jsi nechtěla jít??
![]()
Ano a myslím, že nejsem jediná kdo to nepodstoupil, jen to třeba maminy nenapíšou nebo nepřiznají. Třeba si jednou budu trhat vlasy, třeba bude miminko zdravé a mít váhu jakou má mít…
![]()
Většina kamarádek má právě kočárek tam odtud,spoustu jich potkávám i ve městě,takže asi budou docela dobrý.