Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
280
3.8.11 21:20
radulkar píše:
Jinak jsem byla dnes v poradně, jsem 13tt dle délky mimíska a z UZ jsem byla dojatá a nadšená, jak se mimčo předvádělo, ukázalo ručičky i nožičky, zamávalo a pak si dalo ruce za hlavu :lol: Pan dr. měl problém ho změřit :mrgreen: Jsem tak šťastná, těším se na další kontrolu :lol:

Taky se přidávám ke gratulaci,,,,,už at je úterý já ho chci taky vidět :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.8.11 21:21

Bych měla žehlit,ale nějak se k tomu nemohu dokopat..jsme dnes byli nakupovat s manželem a dcerkou boty,jsem si opět nic nekoupila..ale jsem z toho nějaká zmožená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.8.11 21:29

Ahojky všem a gratuluji :palec:

Tak já jsem dnes byla také na kontrole a mimi se krásně předvádělo :lol:
Jinak jsem dnes 13+1 a vypadá vše v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
3.8.11 21:30
Kebinka píše:
gratuluji ke kontrole :hug: já jsem dnes také 13tt :wink:
:palec: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
3.8.11 21:34
Ivanka1971 píše:
Ahojky všem a gratuluji :palec:Tak já jsem dnes byla také na kontrole a mimi se krásně předvádělo :lol:
Jinak jsem dnes 13+1 a vypadá vše v pořádku :dance:

Tak koukám že budeme asi rodit stejně :lol:
U nás taky vypadá vše ok, odmítla jsem screening, tak byl dr. trochu :-x ale brzo ho to přešlo a mimi mi krásně ukazoval jak jen to šlo :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.8.11 21:42

Já jsem si ho zaplatila a prý vyšel dobře,takže bych nemusela jít na plodovku.No uvidíme,ale tam se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.8.11 21:48
Ivanka1971 píše:
Já jsem si ho zaplatila a prý vyšel dobře,takže bych nemusela jít na plodovku.No uvidíme,ale tam se mi nechce.

tak tam se chodí jen když ti vyjdou špatně testy ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.8.11 21:48
radulkar píše:
Ivanka1971 píše:
Ahojky všem a gratuluji :palec:Tak já jsem dnes byla také na kontrole a mimi se krásně předvádělo :lol:
jsi nechtěla jít??
U nás taky vypadá vše ok, odmítla jsem screening, tak byl dr. trochu :-x ale brzo ho to přešlo a mimi mi krásně ukazoval jak jen to šlo :dance: :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.8.11 21:55

Všem

No nic děvčátka,dobrou noc…musím jít-manžel škemrá at si jdu za ním lehnout, :think: co asi bude chtít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
4.8.11 08:40
lnovakova píše:
radulkar píše:
Ivanka1971 píše:
jsi nechtěla jít??
U nás taky vypadá vše ok, odmítla jsem screening, tak byl dr. trochu :-x ale brzo ho to přešlo a mimi mi krásně ukazoval jak jen to šlo :dance: :-)

ne, nechtěla jsem tam jít…první těhu mi dost zanedbali, žádné testy na cukrovku a tripll test, měření ozvů, nic. Jen jsem si zaolatila drahej 4D ultrazvuk a ani tam dr. nepoznal, že je syn hypotrofní a špatně mi funguje placenta, taky to skončilo preklamptickým záchvatem a císařem v 36 tt.
Nechci se nervovat už teď od začátku kdyby bylo něco špatně, stejně se miminka nevzdám a je to 50 na 50.
Kamarádce potvrdili DS, celé těhu s tím žila, holčička jde v září do školy a je sto pro zdravá! a šagrové nikde nezjistili u syna rozštěp močové trubuce a to byla na všm co ji doporučili.
Asi mě někdo odsoudí,ale rozhodli jsme se tak s manželem a žádné zlo si už nepřipouštíme a všichni věříme, že porod bude tak jak má a miminko v pořádku jako první syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
4.8.11 11:01

Ahoj všechny,tak jsem pročítala vaši debatu o kočárkách,protože já v tom zatím docela tápu :nevim: Zatím s tím totiž nemám zkušenost.My pojedem vybírat kočárek nedaleko do jednoho obchodu-skladu,člověk si tam sestaví kočárek podle svých představ,od korbičky,koleček,konstrukce atd.A i barev.Je to snad 60tis.kombinací,tak jsem na to pak zvědavá :-) Jen vim,že chci 4kolečka,ne tříkolku a ty kolečka ve stejné úrovni a stějně veliká.Tak aspoň něco :-)
Tady se dnes zas zkazilo počasí,takže mě čeká kupa prádla na žehlení. :-( Hezký den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
4.8.11 12:05
radulkar píše:
lnovakova píše:
radulkar píše:
Ivanka1971 píše:
jsi nechtěla jít??
ne, nechtěla jsem tam jít…první těhu mi dost zanedbali, žádné testy na cukrovku a tripll test, měření ozvů, nic. Jen jsem si zaolatila drahej 4D ultrazvuk a ani tam dr. nepoznal, že je syn hypotrofní a špatně mi funguje placenta, taky to skončilo preklamptickým záchvatem a císařem v 36 tt.
Nechci se nervovat už teď od začátku kdyby bylo něco špatně, stejně se miminka nevzdám a je to 50 na 50.
Kamarádce potvrdili DS, celé těhu s tím žila, holčička jde v září do školy a je sto pro zdravá! a šagrové nikde nezjistili u syna rozštěp močové trubuce a to byla na všm co ji doporučili.
Asi mě někdo odsoudí,ale rozhodli jsme se tak s manželem a žádné zlo si už nepřipouštíme a všichni věříme, že porod bude tak jak má a miminko v pořádku jako první syn.

Tak samozřejmě je to Vaše věc,nikdo tě za to odsuzovat nebude,jen mě to zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
4.8.11 12:06
sandrea3 píše:
Ahoj všechny,tak jsem pročítala vaši debatu o kočárkách,protože já v tom zatím docela tápu :nevim: Zatím s tím totiž nemám zkušenost.My pojedem vybírat kočárek nedaleko do jednoho obchodu-skladu,člověk si tam sestaví kočárek podle svých představ,od korbičky,koleček,konstrukce atd.A i barev.Je to snad 60tis.kombinací,tak jsem na to pak zvědavá :-) Jen vim,že chci 4kolečka,ne tříkolku a ty kolečka ve stejné úrovni a stějně veliká.Tak aspoň něco :-)
Tady se dnes zas zkazilo počasí,takže mě čeká kupa prádla na žehlení. :-( Hezký den všem.

to je fajn,nejlepší je když ten kočár někdo má a může ti poradit a nejlépe vyzkoušet jízdu,skládání atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
4.8.11 12:14
lnovakova píše:
radulkar píše:
lnovakova píše:
radulkar píše:
Ivanka1971 píše:
jsi nechtěla jít??
Asi mě někdo odsoudí,ale rozhodli jsme se tak s manželem a žádné zlo si už nepřipouštíme a všichni věříme, že porod bude tak jak má a miminko v pořádku jako první syn.
Tak samozřejmě je to Vaše věc,nikdo tě za to odsuzovat nebude,jen mě to zajímalo

Ano a myslím, že nejsem jediná kdo to nepodstoupil, jen to třeba maminy nenapíšou nebo nepřiznají. Třeba si jednou budu trhat vlasy, třeba bude miminko zdravé a mít váhu jakou má mít… :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
4.8.11 14:40

Většina kamarádek má právě kočárek tam odtud,spoustu jich potkávám i ve městě,takže asi budou docela dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí