Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
280
2.8.11 20:50
lnovakova píše:
Kebinka píše:
a detail
moc pěknej,,já mám ráda zelenou a oranžovou takže uvažujeme o těchto barvách..uvidíme…

já mám výhodu že všichni bydlíme poblíž takže mi jsou všichni k ruce..a tím víc že jsem potratila,nesmím nic tahat takže kolem mě všichni skáčou a chovají mě jako v bublině-až je to někdy nepříjemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.8.11 20:57
lnovakova píše:
lnovakova píše:
Kebinka píše:
a detail
moc pěknej,,já mám ráda zelenou a oranžovou takže uvažujeme o těchto barvách..uvidíme…
já mám výhodu že všichni bydlíme poblíž takže mi jsou všichni k ruce..a tím víc že jsem potratila,nesmím nic tahat takže kolem mě všichni skáčou a chovají mě jako v bublině-až je to někdy nepříjemný

no nic jdu dát sprchu..zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
2.8.11 21:00

tak zelená a oranžová jsou dobrý také…já jsem spíš chtěla barevnej aby ho tu nikdo neměl :mrgreen:

jen se nech opečovávat vím že to je někdy na budku

jdu si lehnout ať se trochu prospím než se probudí Sáulka tak dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.8.11 22:03

Krásný večer holky :mavam:

Kebinko takový kočárek bych chtěla taky,i když sestře se zdá malý.Má už 2 děti tak pořád nevím :nevim:
Ale myslím že u něj taky skončíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.8.11 08:28
Ivanka1971 píše:
Krásný večer holky :mavam:Kebinko takový kočárek bych chtěla taky,i když sestře se zdá malý.Má už 2 děti tak pořád nevím :nevim:
Ale myslím že u něj taky skončíme :mrgreen:

Ahoj,mě se na dnešní dobu nezdá malý-myslím tím v poměru jaké se dnes vyrábějí kočárky,jasně že není velký jako třeba typ takko atd.ale na modernu-dobrý,teda podle mě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
3.8.11 09:24
lnovakova píše:
Ivanka1971 píše:
Krásný večer holky :mavam:Kebinko takový kočárek bych chtěla taky,i když sestře se zdá malý.Má už 2 děti tak pořád nevím :nevim:
Ahoj,mě se na dnešní dobu nezdá malý-myslím tím v poměru jaké se dnes vyrábějí kočárky,jasně že není velký jako třeba typ takko atd.ale na modernu-dobrý,teda podle mě:-)

Já jsem sice mladá,ale raději jsme u kočárku zvolili klasiku než modernu, hlavně pohodlí pro mimi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.8.11 11:40
radulkar píše:
lnovakova píše:
Ivanka1971 píše:
Ahoj,mě se na dnešní dobu nezdá malý-myslím tím v poměru jaké se dnes vyrábějí kočárky,jasně že není velký jako třeba typ takko atd.ale na modernu-dobrý,teda podle mě:-)
Já jsem sice mladá,ale raději jsme u kočárku zvolili klasiku než modernu, hlavně pohodlí pro mimi :wink:

Tak jasný,já jsem měla u Evky to takko a co se týče jízdních vlastností nemůžu nic vytknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
3.8.11 12:26

ahojky
tak zase malej moc není ale není to velké jako ty tako atd. ale já jsem s ním spokojená ažaž a nelituji že ho máme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
3.8.11 12:36
Kebinka píše:
ahojky
tak zase malej moc není ale není to velké jako ty tako atd. ale já jsem s ním spokojená ažaž a nelituji že ho máme :wink:

jj je to věc názoru :-D bydlíme na vesnici,tak do terénu je kočárek super, auto máme velké,tak taky žádný problém, jen když jsem jela busem tak byla sranda ho tam dostat :lol: moc úzké dveře a podruhé mě řidič ani nevzal :-x :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
3.8.11 12:38

:lol: proto já busem ani nejezdím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
3.8.11 12:40
Kebinka píše: :lol: proto já busem ani nejezdím

nj.já musela když byl muž v práci, ale pak si to vždy nějak zařídil a nechal mi auto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.8.11 20:46
radulkar píše:
nj.já musela když byl muž v práci, ale pak si to vždy nějak zařídil a nechal mi auto :lol:

To naštěstí už řešit nemusím,máme každý svoje auto :dance: ,nesnáším cestu autobusem a neochotu lidí pomoci do něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
3.8.11 20:51
lnovakova píše:
radulkar píše:
nj.já musela když byl muž v práci, ale pak si to vždy nějak zařídil a nechal mi auto :lol:
To naštěstí už řešit nemusím,máme každý svoje auto :dance: ,nesnáším cestu autobusem a neochotu lidí pomoci do něj

Taky by jsme brali druhé autí, ale zatím na něj není. Manžel si sehnal babetu,tak když potřebuji jede na ní,ale taky to nejde pořád :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
3.8.11 20:53

Jinak jsem byla dnes v poradně, jsem 13tt dle délky mimíska a z UZ jsem byla dojatá a nadšená, jak se mimčo předvádělo, ukázalo ručičky i nožičky, zamávalo a pak si dalo ruce za hlavu :lol: Pan dr. měl problém ho změřit :mrgreen: Jsem tak šťastná, těším se na další kontrolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
3.8.11 21:06

gratuluji ke kontrole :hug: já jsem dnes také 13tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie