Poradna duly
Jana Čurdová
lnovakova píše:Kebinka píše:moc pěknej,,já mám ráda zelenou a oranžovou takže uvažujeme o těchto barvách..uvidíme…
a detail
já mám výhodu že všichni bydlíme poblíž takže mi jsou všichni k ruce..a tím víc že jsem potratila,nesmím nic tahat takže kolem mě všichni skáčou a chovají mě jako v bublině-až je to někdy nepříjemný
lnovakova píše:lnovakova píše:já mám výhodu že všichni bydlíme poblíž takže mi jsou všichni k ruce..a tím víc že jsem potratila,nesmím nic tahat takže kolem mě všichni skáčou a chovají mě jako v bublině-až je to někdy nepříjemnýKebinka píše:moc pěknej,,já mám ráda zelenou a oranžovou takže uvažujeme o těchto barvách..uvidíme…
a detail
no nic jdu dát sprchu..zatím
tak zelená a oranžová jsou dobrý také…já jsem spíš chtěla barevnej aby ho tu nikdo neměl ![]()
jen se nech opečovávat vím že to je někdy na budku
jdu si lehnout ať se trochu prospím než se probudí Sáulka tak dobrou ![]()
Krásný večer holky ![]()
Kebinko takový kočárek bych chtěla taky,i když sestře se zdá malý.Má už 2 děti tak pořád nevím ![]()
Ale myslím že u něj taky skončíme ![]()
Ivanka1971 píše:
Krásný večer holkyKebinko takový kočárek bych chtěla taky,i když sestře se zdá malý.Má už 2 děti tak pořád nevím
Ale myslím že u něj taky skončíme
Ahoj,mě se na dnešní dobu nezdá malý-myslím tím v poměru jaké se dnes vyrábějí kočárky,jasně že není velký jako třeba typ takko atd.ale na modernu-dobrý,teda podle mě:-)
lnovakova píše:Ivanka1971 píše:Ahoj,mě se na dnešní dobu nezdá malý-myslím tím v poměru jaké se dnes vyrábějí kočárky,jasně že není velký jako třeba typ takko atd.ale na modernu-dobrý,teda podle mě:-)
Krásný večer holkyKebinko takový kočárek bych chtěla taky,i když sestře se zdá malý.Má už 2 děti tak pořád nevím
Já jsem sice mladá,ale raději jsme u kočárku zvolili klasiku než modernu, hlavně pohodlí pro mimi ![]()
radulkar píše:lnovakova píše:Já jsem sice mladá,ale raději jsme u kočárku zvolili klasiku než modernu, hlavně pohodlí pro mimiIvanka1971 píše:Ahoj,mě se na dnešní dobu nezdá malý-myslím tím v poměru jaké se dnes vyrábějí kočárky,jasně že není velký jako třeba typ takko atd.ale na modernu-dobrý,teda podle mě:-)
Tak jasný,já jsem měla u Evky to takko a co se týče jízdních vlastností nemůžu nic vytknout
ahojky
tak zase malej moc není ale není to velké jako ty tako atd. ale já jsem s ním spokojená ažaž a nelituji že ho máme ![]()
Kebinka píše:
ahojky
tak zase malej moc není ale není to velké jako ty tako atd. ale já jsem s ním spokojená ažaž a nelituji že ho máme
jj je to věc názoru
bydlíme na vesnici,tak do terénu je kočárek super, auto máme velké,tak taky žádný problém, jen když jsem jela busem tak byla sranda ho tam dostat
moc úzké dveře a podruhé mě řidič ani nevzal
![]()
Kebinka píše:proto já busem ani nejezdím
nj.já musela když byl muž v práci, ale pak si to vždy nějak zařídil a nechal mi auto ![]()
radulkar píše:Kebinka píše:nj.já musela když byl muž v práci, ale pak si to vždy nějak zařídil a nechal mi autoproto já busem ani nejezdím
To naštěstí už řešit nemusím,máme každý svoje auto
,nesnáším cestu autobusem a neochotu lidí pomoci do něj
lnovakova píše:radulkar píše:To naštěstí už řešit nemusím,máme každý svoje autoKebinka píše:nj.já musela když byl muž v práci, ale pak si to vždy nějak zařídil a nechal mi autoproto já busem ani nejezdím
,nesnáším cestu autobusem a neochotu lidí pomoci do něj
Taky by jsme brali druhé autí, ale zatím na něj není. Manžel si sehnal babetu,tak když potřebuji jede na ní,ale taky to nejde pořád ![]()
Jinak jsem byla dnes v poradně, jsem 13tt dle délky mimíska a z UZ jsem byla dojatá a nadšená, jak se mimčo předvádělo, ukázalo ručičky i nožičky, zamávalo a pak si dalo ruce za hlavu
Pan dr. měl problém ho změřit
Jsem tak šťastná, těším se na další kontrolu ![]()