Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11202
7.8.11 20:39

také jsem kojila přes kloboučky ale nešlo to malá jen hubla tak jsme dali Nutrilon a rostla jako z vody…teď bych si brala abych kojila ale když to nepůjde nebudem se trápit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
7.8.11 20:40

jo a ani nevím co to jsou ty formovače :?: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
7.8.11 21:20
Kebinka píše:
také jsem kojila přes kloboučky ale nešlo to malá jen hubla tak jsme dali Nutrilon a rostla jako z vody…teď bych si brala abych kojila ale když to nepůjde nebudem se trápit :wink:

Já kojila tak tři měsíce, protože mi nebyl syn přiložen k prsu, tak nám to nešlo. Prvně se s maminkou setkal až po třech týdnech a to jen přes vyhřívací box, byl zviklej na sondu,tak jsme pak nasadili taky nutrilon a jak baštil a nabíral…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
8.8.11 09:28
Kebinka píše:
také jsem kojila přes kloboučky ale nešlo to malá jen hubla tak jsme dali Nutrilon a rostla jako z vody…teď bych si brala abych kojila ale když to nepůjde nebudem se trápit :wink:

No my kojily taky přes klobouček,ono to je pro mimčo těžší takže Eva jako líný děcko to vzdala,a taky mi hubla,takže jsme skončili na Nutrilonu,ale přišlo mi to strašně líto-jsem kojit chtěla :zed:

Jinak formovače jsou pro ženský co mají malé bradavky,ono to tu bradavku stimuluje a povitahuje,v porodnici mi řekli že to mám nosit před porodem,píšou kolem 6měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
8.8.11 19:01

Zdravím holky,já s kojením nemám žádné zkušenosti,ale je dobré vědět,že něco jako ty kloboučky existuje.
Před chvílí jsem se dozvěděla,že náš známý se stal otcem,mají Adélku,tak jim závidím,že to mají všicni tři za sebou :potlesk:
Jinak,já mám ofiko ode dneška neschopenku,tak jsem zvědavá,jestli na mě v budoucnu přijde nějaká ta kontrola :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
8.8.11 19:04

Děvčata, mohla by mi některá z vás vysvětlit, co jsou to ty kloboučky a jak se používají. Jsem prvo těhu a nějak se v tom nevyznám. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
8.8.11 19:05

A proč je takový problém s kojením, já si myslela, že dítě když se narodí, tak má sací reflex. ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
8.8.11 19:07

Ahoj, přemýšlela jsem, že bych taky zůstala doma, mám práci mezi nemocnýma lidma a nechtěla bych něco chytit, ale odrazuje mě, že bych měla vycházky třeba jen dvě hodky denně. Jak jsi na tom ty? Dávají se i neomezené vycházky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
8.8.11 19:08

Omlouvám se za nápor otázek, ale nevím, koho bych se zeptala. Díky za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
8.8.11 19:12
sandrea3 píše:
Zdravím holky,já s kojením nemám žádné zkušenosti,ale je dobré vědět,že něco jako ty kloboučky existuje.
Před chvílí jsem se dozvěděla,že náš známý se stal otcem,mají Adélku,tak jim závidím,že to mají všicni tři za sebou :potlesk:
Jinak,já mám ofiko ode dneška neschopenku,tak jsem zvědavá,jestli na mě v budoucnu přijde nějaká ta kontrola :cert:

Ahoj,já jsem byla na neschopence s každým těhotenstvím a kontrola ani jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
8.8.11 19:15
Honzuovka píše:
Ahoj, přemýšlela jsem, že bych taky zůstala doma, mám práci mezi nemocnýma lidma a nechtěla bych něco chytit, ale odrazuje mě, že bych měla vycházky třeba jen dvě hodky denně. Jak jsi na tom ty? Dávají se i neomezené vycházky?

Ahoj,já dělám ve zdravotnictví,neschopenku mi dali automaticky hned jak jsem se dozvěděla že jsem těhu-dělám na těžkém odd,mám NEOMEZENE vycházky,ale nedávají to všichni Dr.kamarádka měla 6hod.denně,ale Dr.ji říkala že at si chodí ven jak chce že když přijde kontrola tak at se u ní zastaví že jí dá potvrzení že tam byla,kdyby to bylo večer tak at si zajde do nemocnice že jí třeba bolí záda nebo tak…,já byla již s těhu 3× na neschopence a ani jednou kontrola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
8.8.11 19:16

S těma kloubuočkams neporadím,těhotná jsem taky poprvé,jen co jsem se dočetla tady od holek.Snad je potřebovat nebudu a kdyby náhodou,aspoň vím,že to existuje.
Já dělám právě v nemocnici a taky jsem nebyla nadšená z toho,že bych se tam denně hrabala v krvi,zvratcích apod.Hlavně skoro obden :poblion: ,tak nevím jak bych to tam zvládala.Vycházky mi dal od 8-18,prý neomezeně nemůže,že je to podezřelý,ale vím,že to jde a spousta holek to tak má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
8.8.11 19:17
Honzuovka píše:
Omlouvám se za nápor otázek, ale nevím, koho bych se zeptala. Díky za pomoc

Co se týče toho kojení-Ano dítě sací reflex má,problém může nastat s tím že se dostatečně nebo vůbec nepřisaje k bradavce,já mám třeba malé bradavky a s kojením jsme měli problém,proto ted to řeším s tím že scháním INFO o těch formovačích mají tu bradavku povitáhnout,záleží jaké máš bradavky,kdesi jsem četla že mají být cca 0,5cm vystouplé-ale fakt jsem to jen četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
8.8.11 19:18
sandrea3 píše:
S těma kloubuočkams neporadím,těhotná jsem taky poprvé,jen co jsem se dočetla tady od holek.Snad je potřebovat nebudu a kdyby náhodou,aspoň vím,že to existuje.
Já dělám právě v nemocnici a taky jsem nebyla nadšená z toho,že bych se tam denně hrabala v krvi,zvratcích apod.Hlavně skoro obden :poblion: ,tak nevím jak bych to tam zvládala.Vycházky mi dal od 8-18,prý neomezeně nemůže,že je to podezřelý,ale vím,že to jde a spousta holek to tak má :nevim:

tak to máš ještě dobrý ty vycházky,já mám neomezené :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
8.8.11 19:20

Mě jí dal taky v poho,i když se u toho tvářil divně :nevim: Ale co,hlavně že ji mám.Z mého okolí na nikom kontrola v těhotenství nebyla,ale z doslechu jsem slyšela,že asi občas chodí :zed: při nejhoršim skočim do práce pro razítko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí