Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5656
3.10.11 21:49

Ahojky, gratuluji k chlapečkovi, taky mám jednoho pod srdíčkem :lol: (a zbytek napsán pod metříkem)
No mě bříško roste tak normálně snad, 4kg nahoře, žádné neduhy, cítím se celkově dobře. Oblečeníčko po synkovi mám už vyprané, čeká jen na vyžehlení :zed: :lol: kupovat budu jen kosmetiku a plenky a to postupně. a nějakou new hračku,ať nemá brouček vše poděděné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
4.10.11 12:20

jéé,tak to budeš mít dva raubíře co? :lol: To máš výhodu s tím oblečením a tak,že už toho nemusíš tolik kupovat.Honzíka?Jestli tomu dobře rozumim..to je pěkné jméno.Já jsem chtěla moc Adama,ale manžel je proti :zed: Líbil by se mu Radek,po něm,tak uvidíme.Já mám nahoře necelý 3 kila,takže jsem docela ráda :lol: A zatím to leze jen do toho břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
4.10.11 13:56
sandrea3 píše:
jéé,tak to budeš mít dva raubíře co? :lol: To máš výhodu s tím oblečením a tak,že už toho nemusíš tolik kupovat.Honzíka?Jestli tomu dobře rozumim..to je pěkné jméno.Já jsem chtěla moc Adama,ale manžel je proti :zed: Líbil by se mu Radek,po něm,tak uvidíme.Já mám nahoře necelý 3 kila,takže jsem docela ráda :lol: A zatím to leze jen do toho břicha.

Jj,dva raubíře. Počítala jsem s holčičkou,tak mě to po utz docela vzalo a dva dny jsem probrečela, ale už jsem ok a těším se na Honzíka, jméno jsem vybírala já,jelikož si manžel prosadil Jaroslava po dědovi u prvního kluka a druhé jsem chtěla také od J,tak vyhrál Jan-Honzík. Moje mamka taky chtěla ať dám Radka po sobě,ale to se mi nelíbí :lol:
Nebudu kupovat nic,mám toho opravdu mraky a myslím,že babičky něco pokoupí.
A kila mi taky jdou do bříška a prsa mám snad o 3 čísla větší,manža jen slintá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
4.10.11 21:51

Tak holčička třeba ještě do třetice :mrgreen: Takhle budeš mít aspoň dva ochránce.Já pro Radka taky moc nejsem,ale zase si říkám,že jsou i horší jména,takže ten Ráďa nezní zas až tak blbě.Ale ještě času…třeba ho zpracuju na Adámka :-) O prsách mi ani nemluv,už dvakrát jsem musela kupovat novou podprdu,a je mi jasný,že tak do měsíce jdu zas pro další :mrgreen: Ale jak píšeš,manžel taky nadšenej :-) A kdy máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
4.10.11 21:58
sandrea3 píše:
Tak holčička třeba ještě do třetice :mrgreen: Takhle budeš mít aspoň dva ochránce.Já pro Radka taky moc nejsem,ale zase si říkám,že jsou i horší jména,takže ten Ráďa nezní zas až tak blbě.Ale ještě času…třeba ho zpracuju na Adámka :-) O prsách mi ani nemluv,už dvakrát jsem musela kupovat novou podprdu,a je mi jasný,že tak do měsíce jdu zas pro další :mrgreen: Ale jak píšeš,manžel taky nadšenej :-) A kdy máš další kontrolu?

No zdřejmě mě čeká druhý císař,tak třetí mimi asi neprojde… Já si koupila sportovní bez kostic a krásně se poddá,tak zatím jinou neřeším,ale koupila jsem si už jednu na kojení a myslím,že mi bude dooost malá :mrgreen: Další kontrolu mám až 26.10., utz mě nečeká,jen poradna. Je to hrozná doba,naštěstí Honzík pěkně kope,tak vím,že je ok. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
4.10.11 22:06

Jejda,a proč císař?Taky to asi vyřešim sportovní a basta fidli :lol: Já jdu na ko až za 2 týdny,ale mrňous se taky už hýbe,takže jsem vždycky hned klidnější.A co kočárek,budeš kupovat nový nebo máš schovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
4.10.11 22:24
sandrea3 píše:
Jejda,a proč císař?Taky to asi vyřešim sportovní a basta fidli :lol: Já jdu na ko až za 2 týdny,ale mrňous se taky už hýbe,takže jsem vždycky hned klidnější.A co kočárek,budeš kupovat nový nebo máš schovaný?

U syna jsem měla akutního císaře (záchvat eklampsie) a teď mě dr.připravil na to,že se to může opakovat a po prvním císaři je i druhej pravděpodobnější než normální porod. Tak počítám s každou variantou. Já byla na ko min.týden i s manžou a synkem :lol: Kočárek máme po synkovi,jezdil v něm jednu zimu, pak už byl na golfce,tak je kočár jako nový až mě to překvapilo :lol: Golfku jsme za rok a půl odrovnali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
5.10.11 14:38

Jojo,už si vzpomínám,že jsi sem vlastně psala o tom prvním císaři.Tak zas víš do čeho jdeš co?S tím kočárkem to máš dobrý,já zatím koukám jen po netu a jsem z toho jelen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
5.10.11 19:45

No doufám, že mi tentokrát toho císaře naplánují a nebude to tak drastické, nejraději bych byla kdyby mi praskla voda tak v 38 týdnu :mrgreen:
Dnes je tolik kočárků že bych nevěděla kterej vybrat,ale doma mám klasickou trojkombinaci i s vajíčkem a jsem spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
6.10.11 17:58

Ahojda :mavam: Tak snad na podruhé to už nebude tak hrozné a naplánují ti ho.Já budu taky pořizovat trojkombinaci a je to.Snad vyberu dobře,v takovým monžství aby se člověk vyznal :think: Ještě se tě zeptám,jakou velikost nejvíc kupovat?Asi 62?Kamarádka říkala,že malá se jí do 56 ani nevešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
6.10.11 20:55
sandrea3 píše:
Ahojda :mavam: Tak snad na podruhé to už nebude tak hrozné a naplánují ti ho.Já budu taky pořizovat trojkombinaci a je to.Snad vyberu dobře,v takovým monžství aby se člověk vyznal :think: Ještě se tě zeptám,jakou velikost nejvíc kupovat?Asi 62?Kamarádka říkala,že malá se jí do 56 ani nevešla.

Ahoj :mavam:
no počítám se vším,ale pokud mě bude dr. hlídat a ne jako ten předešlej,tak na to přijde brzo a nebude to takovej průšvih. A hlavně se hlídám sama! :lol:
No nám byla i 50ka velikáá :mrgreen: Určo si nějaké kup 56,pak 62 a 68 :lol: Já co jsem vyprala po synkovi,tak jsem to ze zvědavosti počítala a celkem jich máme 61 kusů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
7.10.11 11:12

Dobré dopoledne :mavam: Taky je u vás už hnusný počasí?Mě se normálně snad ani nechce ven :lol: Tak snad si už doktoři dají teď bacha a ty jsi taky už o něco zkušenější a víš co a jak,tak snad to bude všechno v pořádku :kytka:
61 kusů jo?Ty brďo :mrgreen: Já právě začínám pomalu nakupovat,nejvíc mám tý 62 a 56 asi jen 4 věci zatím :think: Se tam vždycky rozplívám u těch regálů,jak je to všechno maličký a roztomilý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
7.10.11 12:20
sandrea3 píše:
Dobré dopoledne :mavam: Taky je u vás už hnusný počasí?Mě se normálně snad ani nechce ven :lol: Tak snad si už doktoři dají teď bacha a ty jsi taky už o něco zkušenější a víš co a jak,tak snad to bude všechno v pořádku :kytka:
61 kusů jo?Ty brďo :mrgreen: Já právě začínám pomalu nakupovat,nejvíc mám tý 62 a 56 asi jen 4 věci zatím :think: Se tam vždycky rozplívám u těch regálů,jak je to všechno maličký a roztomilý :lol:

Jj, hlavně nebudu podceňovat jakoukoliv nevolnost a hned budu lékařskou vědu obtěžovat, od toho si platím pojištění atd.!
Nj. 61 kusů nastřádal Jaroušek za 2 roky života :lol: většinu mi ušila moje mamka, baví jí to a hlavně je každé body originál a nikdo jinej ho nemá :lol: našila mi celou výbavičku pro Jájíka, i zavinovačky atd.
Já raději nikam nechodím a nekoukám, musela bych něco kupovat a je to škoda peněz,babičky toho nakoupí dost si myslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
7.10.11 15:52

Jéé,tak to máš dobrý,že to máš šitý takhle origoš :lol: Já co jsem byla tady u nás v Tescu,tak mám pocit,že v těch bodyčkách od nich bude navlíklá polovina miminek :mrgreen: Kdyby člověk věděl kolik ta výbava stojí,bych začla šetřit snad už od dětství :lol: Ale zas je pravda,že asi dost věcí dostaneme a naštěstí mám i hodně kamarádech od kterých můžu dědit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
7.10.11 16:00
sandrea3 píše:
Jéé,tak to máš dobrý,že to máš šitý takhle origoš :lol: Já co jsem byla tady u nás v Tescu,tak mám pocit,že v těch bodyčkách od nich bude navlíklá polovina miminek :mrgreen: Kdyby člověk věděl kolik ta výbava stojí,bych začla šetřit snad už od dětství :lol: Ale zas je pravda,že asi dost věcí dostaneme a naštěstí mám i hodně kamarádech od kterých můžu dědit.

jj, kolikrát se mi už stalo že jsem tu koukala na fotoalba a narazila na stejné kousky jako máme doma :lol: mamča si vyhraje, různě barevně to kombinuje atd.ale na kšeft to není, maminky jdou raději k vietnamcům mi přijde, přitom od nich to nic nevydrží (patentky nedrží) a cena je stejná, možná to šité vyjde levněji když se nakoupí více látky… hrozně si přála holčičku,na tu se líp prý šije,ale bude mít druhého vnoučka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí