Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, gratuluji k chlapečkovi, taky mám jednoho pod srdíčkem
(a zbytek napsán pod metříkem)
No mě bříško roste tak normálně snad, 4kg nahoře, žádné neduhy, cítím se celkově dobře. Oblečeníčko po synkovi mám už vyprané, čeká jen na vyžehlení
kupovat budu jen kosmetiku a plenky a to postupně. a nějakou new hračku,ať nemá brouček vše poděděné.
jéé,tak to budeš mít dva raubíře co?
To máš výhodu s tím oblečením a tak,že už toho nemusíš tolik kupovat.Honzíka?Jestli tomu dobře rozumim..to je pěkné jméno.Já jsem chtěla moc Adama,ale manžel je proti
Líbil by se mu Radek,po něm,tak uvidíme.Já mám nahoře necelý 3 kila,takže jsem docela ráda
A zatím to leze jen do toho břicha.
sandrea3 píše:
jéé,tak to budeš mít dva raubíře co?To máš výhodu s tím oblečením a tak,že už toho nemusíš tolik kupovat.Honzíka?Jestli tomu dobře rozumim..to je pěkné jméno.Já jsem chtěla moc Adama,ale manžel je proti
Líbil by se mu Radek,po něm,tak uvidíme.Já mám nahoře necelý 3 kila,takže jsem docela ráda
A zatím to leze jen do toho břicha.
Jj,dva raubíře. Počítala jsem s holčičkou,tak mě to po utz docela vzalo a dva dny jsem probrečela, ale už jsem ok a těším se na Honzíka, jméno jsem vybírala já,jelikož si manžel prosadil Jaroslava po dědovi u prvního kluka a druhé jsem chtěla také od J,tak vyhrál Jan-Honzík. Moje mamka taky chtěla ať dám Radka po sobě,ale to se mi nelíbí ![]()
Nebudu kupovat nic,mám toho opravdu mraky a myslím,že babičky něco pokoupí.
A kila mi taky jdou do bříška a prsa mám snad o 3 čísla větší,manža jen slintá ![]()
Tak holčička třeba ještě do třetice
Takhle budeš mít aspoň dva ochránce.Já pro Radka taky moc nejsem,ale zase si říkám,že jsou i horší jména,takže ten Ráďa nezní zas až tak blbě.Ale ještě času…třeba ho zpracuju na Adámka
O prsách mi ani nemluv,už dvakrát jsem musela kupovat novou podprdu,a je mi jasný,že tak do měsíce jdu zas pro další
Ale jak píšeš,manžel taky nadšenej
A kdy máš další kontrolu?
sandrea3 píše:
Tak holčička třeba ještě do třeticeTakhle budeš mít aspoň dva ochránce.Já pro Radka taky moc nejsem,ale zase si říkám,že jsou i horší jména,takže ten Ráďa nezní zas až tak blbě.Ale ještě času…třeba ho zpracuju na Adámka
O prsách mi ani nemluv,už dvakrát jsem musela kupovat novou podprdu,a je mi jasný,že tak do měsíce jdu zas pro další
Ale jak píšeš,manžel taky nadšenej
A kdy máš další kontrolu?
No zdřejmě mě čeká druhý císař,tak třetí mimi asi neprojde… Já si koupila sportovní bez kostic a krásně se poddá,tak zatím jinou neřeším,ale koupila jsem si už jednu na kojení a myslím,že mi bude dooost malá
Další kontrolu mám až 26.10., utz mě nečeká,jen poradna. Je to hrozná doba,naštěstí Honzík pěkně kope,tak vím,že je ok. ![]()
Jejda,a proč císař?Taky to asi vyřešim sportovní a basta fidli
Já jdu na ko až za 2 týdny,ale mrňous se taky už hýbe,takže jsem vždycky hned klidnější.A co kočárek,budeš kupovat nový nebo máš schovaný?
sandrea3 píše:
Jejda,a proč císař?Taky to asi vyřešim sportovní a basta fidliJá jdu na ko až za 2 týdny,ale mrňous se taky už hýbe,takže jsem vždycky hned klidnější.A co kočárek,budeš kupovat nový nebo máš schovaný?
U syna jsem měla akutního císaře (záchvat eklampsie) a teď mě dr.připravil na to,že se to může opakovat a po prvním císaři je i druhej pravděpodobnější než normální porod. Tak počítám s každou variantou. Já byla na ko min.týden i s manžou a synkem
Kočárek máme po synkovi,jezdil v něm jednu zimu, pak už byl na golfce,tak je kočár jako nový až mě to překvapilo
Golfku jsme za rok a půl odrovnali ![]()
Jojo,už si vzpomínám,že jsi sem vlastně psala o tom prvním císaři.Tak zas víš do čeho jdeš co?S tím kočárkem to máš dobrý,já zatím koukám jen po netu a jsem z toho jelen ![]()
No doufám, že mi tentokrát toho císaře naplánují a nebude to tak drastické, nejraději bych byla kdyby mi praskla voda tak v 38 týdnu ![]()
Dnes je tolik kočárků že bych nevěděla kterej vybrat,ale doma mám klasickou trojkombinaci i s vajíčkem a jsem spokojená…
Ahojda
Tak snad na podruhé to už nebude tak hrozné a naplánují ti ho.Já budu taky pořizovat trojkombinaci a je to.Snad vyberu dobře,v takovým monžství aby se člověk vyznal
Ještě se tě zeptám,jakou velikost nejvíc kupovat?Asi 62?Kamarádka říkala,že malá se jí do 56 ani nevešla.
sandrea3 píše:
AhojdaTak snad na podruhé to už nebude tak hrozné a naplánují ti ho.Já budu taky pořizovat trojkombinaci a je to.Snad vyberu dobře,v takovým monžství aby se člověk vyznal
Ještě se tě zeptám,jakou velikost nejvíc kupovat?Asi 62?Kamarádka říkala,že malá se jí do 56 ani nevešla.
Ahoj ![]()
no počítám se vším,ale pokud mě bude dr. hlídat a ne jako ten předešlej,tak na to přijde brzo a nebude to takovej průšvih. A hlavně se hlídám sama! ![]()
No nám byla i 50ka velikáá
Určo si nějaké kup 56,pak 62 a 68
Já co jsem vyprala po synkovi,tak jsem to ze zvědavosti počítala a celkem jich máme 61 kusů ![]()
Dobré dopoledne
Taky je u vás už hnusný počasí?Mě se normálně snad ani nechce ven
Tak snad si už doktoři dají teď bacha a ty jsi taky už o něco zkušenější a víš co a jak,tak snad to bude všechno v pořádku ![]()
61 kusů jo?Ty brďo
Já právě začínám pomalu nakupovat,nejvíc mám tý 62 a 56 asi jen 4 věci zatím
Se tam vždycky rozplívám u těch regálů,jak je to všechno maličký a roztomilý ![]()
sandrea3 píše:
Dobré dopoledneTaky je u vás už hnusný počasí?Mě se normálně snad ani nechce ven
Tak snad si už doktoři dají teď bacha a ty jsi taky už o něco zkušenější a víš co a jak,tak snad to bude všechno v pořádku
61 kusů jo?Ty brďoJá právě začínám pomalu nakupovat,nejvíc mám tý 62 a 56 asi jen 4 věci zatím
Se tam vždycky rozplívám u těch regálů,jak je to všechno maličký a roztomilý
Jj, hlavně nebudu podceňovat jakoukoliv nevolnost a hned budu lékařskou vědu obtěžovat, od toho si platím pojištění atd.!
Nj. 61 kusů nastřádal Jaroušek za 2 roky života
většinu mi ušila moje mamka, baví jí to a hlavně je každé body originál a nikdo jinej ho nemá
našila mi celou výbavičku pro Jájíka, i zavinovačky atd.
Já raději nikam nechodím a nekoukám, musela bych něco kupovat a je to škoda peněz,babičky toho nakoupí dost si myslím ![]()
Jéé,tak to máš dobrý,že to máš šitý takhle origoš
Já co jsem byla tady u nás v Tescu,tak mám pocit,že v těch bodyčkách od nich bude navlíklá polovina miminek
Kdyby člověk věděl kolik ta výbava stojí,bych začla šetřit snad už od dětství
Ale zas je pravda,že asi dost věcí dostaneme a naštěstí mám i hodně kamarádech od kterých můžu dědit.
sandrea3 píše:
Jéé,tak to máš dobrý,že to máš šitý takhle origošJá co jsem byla tady u nás v Tescu,tak mám pocit,že v těch bodyčkách od nich bude navlíklá polovina miminek
Kdyby člověk věděl kolik ta výbava stojí,bych začla šetřit snad už od dětství
Ale zas je pravda,že asi dost věcí dostaneme a naštěstí mám i hodně kamarádech od kterých můžu dědit.
jj, kolikrát se mi už stalo že jsem tu koukala na fotoalba a narazila na stejné kousky jako máme doma
mamča si vyhraje, různě barevně to kombinuje atd.ale na kšeft to není, maminky jdou raději k vietnamcům mi přijde, přitom od nich to nic nevydrží (patentky nedrží) a cena je stejná, možná to šité vyjde levněji když se nakoupí více látky… hrozně si přála holčičku,na tu se líp prý šije,ale bude mít druhého vnoučka ![]()