Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky
také musím k obvoďákovi ale mě řekla dr že mám čas do porodu a zubaře jsem měla ale já jsem tam jak doma ![]()
Tak nám řekli v Brně že to je holčička ale není to na 100% 13.9. jdem na ultrazvuk tak se třeba ukáže ![]()
Ve štředu jsem byla v poradně a dr nebyla nadčená prej nepřibírám (mě to neva mám 15 kilo ještě po Sáře) a mám se šetřit…vypadá to že to ani do konce nedotáhnem…malá mě dává zabrat teď má období chování takže mě břicho bolí a d se to nelíbí no ale co mám dělat když je teď Sára mamiňák a chce jen mě
ty tepla jsou síla ale sedíme doma Sára je nemocná má hroznej kašel a rýmu a do ho teď teploty chudák v tom teple mi je jí líto
tak se opatrujte ![]()
Ahojky ja mam termim 18:2. 2012
a doufejme ze na kontrole 1,9. mi doktro sdeli co s manzelem cekame za mimi
ale rikam se ze to bude holcicka
![]()
Kebinko, já také nepřibírám, mám jen kilo nahoře a to ještě zaokrouhleně, dnes jsem 16tt a pokud mě neklame tělo, ucítila jsem první pohyb mimíska ![]()
Ahoj Deluszie
sousedky mi dle babských rad hádají také holčičku,ale na potvrzení si musím počkat na 21.září zda to bude vidět. ![]()
Krásný den holky ![]()
Jak se dneska máte?Chtěla jsem se zeptat jak je to s těmi razítky v průkazce?Mě doktor řekl že do porodu musí být potvrzené tak nevím ![]()
Já jsem dnes 17 tt a na kontrolu jdu 5.8. tak snad už se dozvíme co budeme mít
Někdo mě typuje na holku a jiný na kluka takže vážně nevím ![]()
Mě je to jedno hlavně že to bude zdraví,ale už bych to chtěla vědět ![]()
Ahoj Ivanko ![]()
No měla by jsi razítka obstarat do porodu,mě sestra upozorňovala ať to nenechávám na poslední chvíli, že to pan dr. vyžaduje co nejdříve,tak mám zubaře, obvodní mě čeká…
ahojky
tak s tím razítkem v průkazce mě řekli že mám do února čas ![]()
Já jdu 13.8. na ultrazvuk a snad nám potvrdí holku ![]()
Posílám fotku z dneška mám břicho jako kdybych měla rodit ![]()
Kebinka píše:
ahojky
tak s tím razítkem v průkazce mě řekli že mám do února čas
Já jdu 13.8. na ultrazvuk a snad nám potvrdí holkuPosílám fotku z dneška mám břicho jako kdybych měla rodit
Krásný
![]()
Kebinka píše:
děkuji jako vorvaňu Sárky jsem byla poloviční
Tak to jsem měla úplně stejně
u Jájíka jsem sice nabrala 14 kg,ale bříško malinké a teď jen kilo nahoře (zatím) a pupek jako hrom ![]()
Ahoj holky,já se pohlaví dozvim až 3.10.
tak doufám,že to uteče.I když dnes mě další kamarádky utvrdily v tom,že je to jasnej kluk prej
Což bude docela oříšek s vybíráním jmána,páč mi můj drahý oznamil,že původní návrh na kterém sme se oba shodli,už se mu nelíbí
Ale budiž mu to odpuštěno,protože včera mi přijel z práce celej pomlácenej,měl autonehodu,v autě je smetl kamion,tak jsem šťastná,že je celej.Všichni co to viděli,se diví,že žije.No vyděsil mě jak hrom!!!Hroznej den včera,tak snad máme vybráno!!
Jinak,mě právě dr.řekl,že k té obvodní bych měla co nejdřív,tak asi příští týden se tam dokopu..A že zubař zas tak nespěchá.Tam jsem byla dnes a byl to fofr,nikde nic
Stavovala jsem se za holkama z prace dnes a všichni valily oči na moje prsa!
Už by se to mohlo zastavit,jinak abych si každý měsíc kupovala nový podprsenky ![]()
Nějak nám tu ta diskuze upadá ![]()
co holky, jek těhulkujete? debatujete někde jinde? ![]()
Ahojky ![]()
Tak u mě to vypadá že je vše v pořádku,zítra jdu na kontrolu tak doufám že mi to doktor potvrdí ![]()
Jinak je to tak 3 den co jsem začala cítit v bříšku bublinky,zdá se mi to dlouho,ale konečně jsem se dočkala.Už jsem měla strach jestli je malá v pořádku.
Jak se cítíte vy holky?
Ahoj holky
No jo,máme tu mrtvo
Já se mám fajn,dnes sme se dozvěděli pohlaví a dle očekávání je to kluk
Takže můžu začít ladit do modra.A co vy,jak se vám daří,jak rostou břicha?A už nakupujete?