Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11202
23.8.11 20:10

Ahojky
také musím k obvoďákovi ale mě řekla dr že mám čas do porodu a zubaře jsem měla ale já jsem tam jak doma :mrgreen:
Tak nám řekli v Brně že to je holčička ale není to na 100% 13.9. jdem na ultrazvuk tak se třeba ukáže :wink:
Ve štředu jsem byla v poradně a dr nebyla nadčená prej nepřibírám (mě to neva mám 15 kilo ještě po Sáře) a mám se šetřit…vypadá to že to ani do konce nedotáhnem…malá mě dává zabrat teď má období chování takže mě břicho bolí a d se to nelíbí no ale co mám dělat když je teď Sára mamiňák a chce jen mě
ty tepla jsou síla ale sedíme doma Sára je nemocná má hroznej kašel a rýmu a do ho teď teploty chudák v tom teple mi je jí líto
tak se opatrujte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.8.11 22:44

Ahojky ja mam termim 18:2. 2012 :-) a doufejme ze na kontrole 1,9. mi doktro sdeli co s manzelem cekame za mimi :-) ale rikam se ze to bude holcicka :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
24.8.11 08:26

Kebinko, já také nepřibírám, mám jen kilo nahoře a to ještě zaokrouhleně, dnes jsem 16tt a pokud mě neklame tělo, ucítila jsem první pohyb mimíska :dance:

Ahoj Deluszie :mavam: sousedky mi dle babských rad hádají také holčičku,ale na potvrzení si musím počkat na 21.září zda to bude vidět. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
24.8.11 09:00

Krásný den holky :mavam:

Jak se dneska máte?Chtěla jsem se zeptat jak je to s těmi razítky v průkazce?Mě doktor řekl že do porodu musí být potvrzené tak nevím :think:

Já jsem dnes 17 tt a na kontrolu jdu 5.8. tak snad už se dozvíme co budeme mít :-) Někdo mě typuje na holku a jiný na kluka takže vážně nevím :nevim:
Mě je to jedno hlavně že to bude zdraví,ale už bych to chtěla vědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
24.8.11 10:54

Ahoj Ivanko :mavam:
No měla by jsi razítka obstarat do porodu,mě sestra upozorňovala ať to nenechávám na poslední chvíli, že to pan dr. vyžaduje co nejdříve,tak mám zubaře, obvodní mě čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
24.8.11 13:04

Díky za odpověd´ ja se na příští kontrole zeptám a bude to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
24.8.11 20:18

ahojky
tak s tím razítkem v průkazce mě řekli že mám do února čas :wink:
Já jdu 13.8. na ultrazvuk a snad nám potvrdí holku :wink:

Posílám fotku z dneška mám břicho jako kdybych měla rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
24.8.11 20:22
Kebinka píše:
ahojky
tak s tím razítkem v průkazce mě řekli že mám do února čas :wink:
Já jdu 13.8. na ultrazvuk a snad nám potvrdí holku :wink:Posílám fotku z dneška mám břicho jako kdybych měla rodit :mrgreen:

Krásný :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
24.8.11 20:26

děkuji jako vorvaň :mrgreen: u Sárky jsem byla poloviční :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
24.8.11 21:05
Kebinka píše:
děkuji jako vorvaň :mrgreen: u Sárky jsem byla poloviční :lol:

Tak to jsem měla úplně stejně :lol: u Jájíka jsem sice nabrala 14 kg,ale bříško malinké a teď jen kilo nahoře (zatím) a pupek jako hrom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
25.8.11 19:01

Ahoj holky,já se pohlaví dozvim až 3.10. :zed: tak doufám,že to uteče.I když dnes mě další kamarádky utvrdily v tom,že je to jasnej kluk prej :-D Což bude docela oříšek s vybíráním jmána,páč mi můj drahý oznamil,že původní návrh na kterém sme se oba shodli,už se mu nelíbí :pocitac: Ale budiž mu to odpuštěno,protože včera mi přijel z práce celej pomlácenej,měl autonehodu,v autě je smetl kamion,tak jsem šťastná,že je celej.Všichni co to viděli,se diví,že žije.No vyděsil mě jak hrom!!!Hroznej den včera,tak snad máme vybráno!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
25.8.11 19:06

Jinak,mě právě dr.řekl,že k té obvodní bych měla co nejdřív,tak asi příští týden se tam dokopu..A že zubař zas tak nespěchá.Tam jsem byla dnes a byl to fofr,nikde nic :pankac: Stavovala jsem se za holkama z prace dnes a všichni valily oči na moje prsa! :mrgreen: Už by se to mohlo zastavit,jinak abych si každý měsíc kupovala nový podprsenky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
2.10.11 08:19

Nějak nám tu ta diskuze upadá :-(
co holky, jek těhulkujete? debatujete někde jinde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.10.11 12:50

Ahojky :mavam:
Tak u mě to vypadá že je vše v pořádku,zítra jdu na kontrolu tak doufám že mi to doktor potvrdí :think:
Jinak je to tak 3 den co jsem začala cítit v bříšku bublinky,zdá se mi to dlouho,ale konečně jsem se dočkala.Už jsem měla strach jestli je malá v pořádku.

Jak se cítíte vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
3.10.11 21:37

Ahoj holky :mavam: No jo,máme tu mrtvo :nevim: Já se mám fajn,dnes sme se dozvěděli pohlaví a dle očekávání je to kluk :-D Takže můžu začít ladit do modra.A co vy,jak se vám daří,jak rostou břicha?A už nakupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí