Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
13.10.11 12:04
sandrea3 píše:
Krumpolina píše:
Zdravím :mavam: Majdalenka se tam vrtí čím dál intenzivněji. Dneska jsme byli na UTZ ve 20 týdnu. Vše je OK a holčička je potvrzena. Bylo to krásné ji zase vidět… (jsem trochu bláznivá). :-D
Tak gratulace a hlavně,že je všechno v pořádku.Takže to už zůstane Majdalenka nebo máte ještě nějaké jméno ve hře?

Pořád ještě hledáme nějaké krátké jméno (máme delší příjmení). I tu Majdalenku musíme nechat aby se psala Magda, aby to nebylo příliš dlouhé. :nevim: A já jsem hrozně vybíravá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
13.10.11 12:53
Krumpolina píše:
sandrea3 píše:
Krumpolina píše:
Zdravím :mavam: Majdalenka se tam vrtí čím dál intenzivněji. Dneska jsme byli na UTZ ve 20 týdnu. Vše je OK a holčička je potvrzena. Bylo to krásné ji zase vidět… (jsem trochu bláznivá). :-D
Tak gratulace a hlavně,že je všechno v pořádku.Takže to už zůstane Majdalenka nebo máte ještě nějaké jméno ve hře?
Pořád ještě hledáme nějaké krátké jméno (máme delší příjmení). I tu Majdalenku musíme nechat aby se psala Magda, aby to nebylo příliš dlouhé. :nevim: A já jsem hrozně vybíravá :dance:

To chápu,dlouhé jméno i příjmení je blbý,to by se pak jednou v 1.třídě učila dlouho podpis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
28.10.11 19:35

Ahoj holky, tak jak těhulkujete? Nějak to tu umlko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
29.10.11 18:20

Také zdravím :-) Umlklo… U nás vše v pohodě. Majda roste, čím dál silněji kope a točí se tam. Je to sranda… 8.11. jdeme na 3D, jsem na to zvědavá. No a u Tebe? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
30.10.11 08:25

U nás také dobré, krásně rosteme a včera jsem poprvé ucítila kotrmelec a doufám že naposledy :mrgreen: Na ko jsem byla min.týden a vše ok. Na utz jdu až ve 32tt, na 3D bohužel nejsou korunky, měla jsem ho jen v prvním těhu a teď ho oželím.
Příští týden jdu na cukrovku,tak snad to bude ok.
Hezkou neděli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
30.10.11 12:01

:dance: No, věřím, že řádný kotrmelec odražený např. od žeber není sranda… Zatím jsem z toho vyplácaná. :-D Já 3D také zvažovala, ale přesně, budeme mít první dítě, a dokonce mi snad doktorka říkala, že si můžu napsat na pojišťovnu o proplacení (nebo alespoň částečné), je to pálka - 950,– Kč. Tak přeji hodně štěstí při dalších vyšetřeních, ať je vše OK!!! Jdu dát sušit plyšáky, jsem je všechny vyprala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
30.10.11 16:15

Ahoj holky :mavam: Tak to je fajn,že se vám daří dobře.U mě je to taky vše ok,příští týden mě taky čeká cukrovka,na to se moc netěším,doufám,že to nebude :poblion: Já mám Uz až ve 30tt,takže těsně před Vánoci a mezitím jen kontroly.Mě dělali 3D v tom 12 a 20tt v rámci screeninku,tak nevím :think: Jo,a už mám nahoře 5,5kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
30.10.11 17:57

Jenom 5 a půl kila? Já už skoro sedm :mrgreen: Nejraději se vážím po ránu :mrgreen:
Jinak z té cukrovky mám taky vítr :cert:
Jukněte na můj břuchačik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
31.10.11 10:07

Jéé,to je hezký pupík,mě sem nejde vložit fotka,asi to mám v nějakým blbým formáru či co :nevim: Těch 5,5 jsem měla před 2týdny,tak to už mám asi taky víc,ale doma váhu nemám,vážim se x let jen na gyndě.Tak uvidim zas za 2týdny kolik to vyskočí.Ale jsem v klidu,kamarádka má TP v půlce února a má nahoře už 14kg!Cukrovka mě čeká přesně za týden,tak jsem zvědavá,já ty odběry nesnášim moc dobře,natož tři během dvou hodin,to bude :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
1.11.11 12:08

Jůůůů! Moc hezké bříško :palec:

Co se týče kg, jsem ve 23.týdnu a mám cca 3 kg navíc. Na začátku jsem zhubla, jak mi moc nechutnalo a tím pádem jsem se nepřežírala, jako obvykle. :mrgreen: Ale určitě to doženu… no přeju si max. 10kg, tak musím ubrat se sladký, se po něm můžu utřískat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
1.11.11 15:25
Krumpolina píše:
Jůůůů! Moc hezké bříško :palec:Co se týče kg, jsem ve 23.týdnu a mám cca 3 kg navíc. Na začátku jsem zhubla, jak mi moc nechutnalo a tím pádem jsem se nepřežírala, jako obvykle. :mrgreen: Ale určitě to doženu… no přeju si max. 10kg, tak musím ubrat se sladký, se po něm můžu utřískat.

Jéé jen tři kila to je krása. :potlesk: Já měla tak do dvacátého týdne jen jedno kilo a od té doby to jede tak tři kilča za měsíc :lol: Se sladkým jsem na tom stejně, jsem zvědavá co mi na to řekne test na cukrovku, jdu cca za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
1.11.11 17:45
radulkar píše:
Krumpolina píše:
Jůůůů! Moc hezké bříško :palec:Co se týče kg, jsem ve 23.týdnu a mám cca 3 kg navíc. Na začátku jsem zhubla, jak mi moc nechutnalo a tím pádem jsem se nepřežírala, jako obvykle. :mrgreen: Ale určitě to doženu… no přeju si max. 10kg, tak musím ubrat se sladký, se po něm můžu utřískat.
Jéé jen tři kila to je krása. :potlesk: Já měla tak do dvacátého týdne jen jedno kilo a od té doby to jede tak tři kilča za měsíc :lol: Se sladkým jsem na tom stejně, jsem zvědavá co mi na to řekne test na cukrovku, jdu cca za 14 dní.

Tak to máš krásný,tři kila jen :-) Já byla do 18tt taky v pohodě,ale teď to nějako leze.Ale když přiberu do těch 12kg,tak budu spokojená.Já před těhu chodila dvakrát týdně do fitka,takže budu chtít to plochý břicho zpátky :mrgreen: Jinak,já sladký teda taky miluju,každý den si musim prostě něco sladkýho dopřát..aspoň že to jde nahradit ovocem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
16.11.11 14:14

Zdravím!!!! Tak co je nového? My byli na 3D, Majdalenka je krásná a úžasná (jak jinak) :-P Byl to moc hezký zážitek. Jinak se mám víc šetřit… brát magnezium. A už se radši nevážim :mrgreen: , zrovna před chíli jsem se přejedla studentskou pečetí a je mi špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
17.11.11 15:36

Ahoj holky :mavam: Tak já mám aktuálně nahoře už 8kg!To jsem sama nečekala,ale co,to k těhotenství patří :-D Naštěstí to mám jen v tom břiše,tak nevypadám moc jak velrybka :mrgreen: A to sladký můžu teda pořád,to je děs :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
17.11.11 18:13
sandrea3 píše:
Ahoj holky :mavam: Tak já mám aktuálně nahoře už 8kg!To jsem sama nečekala,ale co,to k těhotenství patří :-D Naštěstí to mám jen v tom břiše,tak nevypadám moc jak velrybka :mrgreen: A to sladký můžu teda pořád,to je děs :zed:

Nejsi v tom sama, já mám také 8 kg nahoře :lol: Manža říká: pozor,hrošice jde :mrgreen:
Ale co, kila půjdou dolů,hlavně že je malej ok a prospívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí