Poradna duly
Jana Čurdová
sandrea3 píše:Krumpolina píše:Tak gratulace a hlavně,že je všechno v pořádku.Takže to už zůstane Majdalenka nebo máte ještě nějaké jméno ve hře?
ZdravímMajdalenka se tam vrtí čím dál intenzivněji. Dneska jsme byli na UTZ ve 20 týdnu. Vše je OK a holčička je potvrzena. Bylo to krásné ji zase vidět… (jsem trochu bláznivá).
Pořád ještě hledáme nějaké krátké jméno (máme delší příjmení). I tu Majdalenku musíme nechat aby se psala Magda, aby to nebylo příliš dlouhé.
A já jsem hrozně vybíravá ![]()
Krumpolina píše:sandrea3 píše:Pořád ještě hledáme nějaké krátké jméno (máme delší příjmení). I tu Majdalenku musíme nechat aby se psala Magda, aby to nebylo příliš dlouhé.Krumpolina píše:Tak gratulace a hlavně,že je všechno v pořádku.Takže to už zůstane Majdalenka nebo máte ještě nějaké jméno ve hře?
ZdravímMajdalenka se tam vrtí čím dál intenzivněji. Dneska jsme byli na UTZ ve 20 týdnu. Vše je OK a holčička je potvrzena. Bylo to krásné ji zase vidět… (jsem trochu bláznivá).
A já jsem hrozně vybíravá
To chápu,dlouhé jméno i příjmení je blbý,to by se pak jednou v 1.třídě učila dlouho podpis ![]()
Také zdravím
Umlklo… U nás vše v pohodě. Majda roste, čím dál silněji kope a točí se tam. Je to sranda… 8.11. jdeme na 3D, jsem na to zvědavá. No a u Tebe? ![]()
U nás také dobré, krásně rosteme a včera jsem poprvé ucítila kotrmelec a doufám že naposledy
Na ko jsem byla min.týden a vše ok. Na utz jdu až ve 32tt, na 3D bohužel nejsou korunky, měla jsem ho jen v prvním těhu a teď ho oželím.
Příští týden jdu na cukrovku,tak snad to bude ok.
Hezkou neděli ![]()
No, věřím, že řádný kotrmelec odražený např. od žeber není sranda… Zatím jsem z toho vyplácaná.
Já 3D také zvažovala, ale přesně, budeme mít první dítě, a dokonce mi snad doktorka říkala, že si můžu napsat na pojišťovnu o proplacení (nebo alespoň částečné), je to pálka - 950,– Kč. Tak přeji hodně štěstí při dalších vyšetřeních, ať je vše OK!!! Jdu dát sušit plyšáky, jsem je všechny vyprala. ![]()
Ahoj holky
Tak to je fajn,že se vám daří dobře.U mě je to taky vše ok,příští týden mě taky čeká cukrovka,na to se moc netěším,doufám,že to nebude
Já mám Uz až ve 30tt,takže těsně před Vánoci a mezitím jen kontroly.Mě dělali 3D v tom 12 a 20tt v rámci screeninku,tak nevím
Jo,a už mám nahoře 5,5kg ![]()
Jenom 5 a půl kila? Já už skoro sedm
Nejraději se vážím po ránu ![]()
Jinak z té cukrovky mám taky vítr ![]()
Jukněte na můj břuchačik ![]()
Jéé,to je hezký pupík,mě sem nejde vložit fotka,asi to mám v nějakým blbým formáru či co
Těch 5,5 jsem měla před 2týdny,tak to už mám asi taky víc,ale doma váhu nemám,vážim se x let jen na gyndě.Tak uvidim zas za 2týdny kolik to vyskočí.Ale jsem v klidu,kamarádka má TP v půlce února a má nahoře už 14kg!Cukrovka mě čeká přesně za týden,tak jsem zvědavá,já ty odběry nesnášim moc dobře,natož tři během dvou hodin,to bude ![]()
Jůůůů! Moc hezké bříško ![]()
Co se týče kg, jsem ve 23.týdnu a mám cca 3 kg navíc. Na začátku jsem zhubla, jak mi moc nechutnalo a tím pádem jsem se nepřežírala, jako obvykle.
Ale určitě to doženu… no přeju si max. 10kg, tak musím ubrat se sladký, se po něm můžu utřískat.
Krumpolina píše:
Jůůůů! Moc hezké bříškoCo se týče kg, jsem ve 23.týdnu a mám cca 3 kg navíc. Na začátku jsem zhubla, jak mi moc nechutnalo a tím pádem jsem se nepřežírala, jako obvykle.
Ale určitě to doženu… no přeju si max. 10kg, tak musím ubrat se sladký, se po něm můžu utřískat.
Jéé jen tři kila to je krása.
Já měla tak do dvacátého týdne jen jedno kilo a od té doby to jede tak tři kilča za měsíc
Se sladkým jsem na tom stejně, jsem zvědavá co mi na to řekne test na cukrovku, jdu cca za 14 dní.
radulkar píše:Krumpolina píše:Jéé jen tři kila to je krása.
Jůůůů! Moc hezké bříškoCo se týče kg, jsem ve 23.týdnu a mám cca 3 kg navíc. Na začátku jsem zhubla, jak mi moc nechutnalo a tím pádem jsem se nepřežírala, jako obvykle.
Já měla tak do dvacátého týdne jen jedno kilo a od té doby to jede tak tři kilča za měsíc
Se sladkým jsem na tom stejně, jsem zvědavá co mi na to řekne test na cukrovku, jdu cca za 14 dní.
Tak to máš krásný,tři kila jen
Já byla do 18tt taky v pohodě,ale teď to nějako leze.Ale když přiberu do těch 12kg,tak budu spokojená.Já před těhu chodila dvakrát týdně do fitka,takže budu chtít to plochý břicho zpátky
Jinak,já sladký teda taky miluju,každý den si musim prostě něco sladkýho dopřát..aspoň že to jde nahradit ovocem.
Zdravím!!!! Tak co je nového? My byli na 3D, Majdalenka je krásná a úžasná (jak jinak)
Byl to moc hezký zážitek. Jinak se mám víc šetřit… brát magnezium. A už se radši nevážim
, zrovna před chíli jsem se přejedla studentskou pečetí a je mi špatně…
Ahoj holky
Tak já mám aktuálně nahoře už 8kg!To jsem sama nečekala,ale co,to k těhotenství patří
Naštěstí to mám jen v tom břiše,tak nevypadám moc jak velrybka
A to sladký můžu teda pořád,to je děs ![]()
sandrea3 píše:
Ahoj holkyTak já mám aktuálně nahoře už 8kg!To jsem sama nečekala,ale co,to k těhotenství patří
Naštěstí to mám jen v tom břiše,tak nevypadám moc jak velrybka
A to sladký můžu teda pořád,to je děs
Nejsi v tom sama, já mám také 8 kg nahoře
Manža říká: pozor,hrošice jde ![]()
Ale co, kila půjdou dolů,hlavně že je malej ok a prospívá.