Poradna duly
Jana Čurdová
radulkar píše:Já to pořád právě odkládala a dnes jsem se do toho pustila.Úplně jsem zapomněla na nějaké věci které jsem koupila a dala do skříně a teď jsem zjistila,že bych malýho musela převlíkat tak 5krát denně aby to unosil
Já už mám vše vyprané a vyžehlené už asi měsíc a jen přeperu to co si budeme brát do porodnice. Až bude postýlka tak ještě povlečeníčko a hotovo. Ještě mi chybí nějaká kosmetika,zatím mám jen olejíček a bepanthen.
Holky mě tak teď rozbolel spodek,že sotva lezu
sandrea3 píše:radulkar píše:Já to pořád právě odkládala a dnes jsem se do toho pustila.Úplně jsem zapomněla na nějaké věci které jsem koupila a dala do skříně a teď jsem zjistila,že bych malýho musela převlíkat tak 5krát denně aby to unosil
Já už mám vše vyprané a vyžehlené už asi měsíc a jen přeperu to co si budeme brát do porodnice. Až bude postýlka tak ještě povlečeníčko a hotovo. Ještě mi chybí nějaká kosmetika,zatím mám jen olejíček a bepanthen.
Holky mě tak teď rozbolel spodek,že sotva lezuJá mám taky jen Bepanthen a dětské mýdlo ještě.A co budeš Radu kupovat?Nějaký krém na zimu?A kdy jdeš vůbec na kontrolu?Já v pondělí
no já mám vše po synovi, jen pár kousků new co jsme dostali pod stromeček… ze zvědavosti jsem počítala při žehlení bodyčka a jen těch máme cca 60 do velikosti 74… no koupit chci ještě nějaké mýdlo, líh na pupík a krém na ven na obličejík, u syna jsem ho měla taky,ale už nevím jak se jmenoval, doporučili mi ho v lékárně… u gyndr. jsem byla včera, protože jsem třetí den špinila po sexíku a bylo to v pořádku,malinko špiním pořád… na kontrolu jdu čtvrtého,tj.ve středu…
Hezkého Silvestra holky,a i celý následující rok,ať nám to všem všechno dobře dopadne ![]()
Radu,tak hlavně,že je všechno v pohodě
Já tedy koupím už jen ten olejíček a krém,líh si naštěstí můžu vzít v práci.
O tom olečení mi ani nemluv,dostala jsem toho spoustu i od švagrové co má dva kluky,něco je i nenošené co toho měla
Včera jsem prala jen modrý věci a narvala jsem tím celou pračku
Takže 5kg.A je to taky jen do vel.68!Si tak říkám abych to vůbec pak stila vyžehlit všechno.
Ahoj holky, také se po delší době ozývám. A vítám Máju!!! My jsme docela v poho, akorát v noci nevím, jak se uvelebit.
Mám 9 kg nahoře, jojo, vosí hnízda udělala své!
Musím to sladké omezit, jenže to jde fakt ztěžka… Koukám, jak se pečlivě připravujete, my teprve začínáme… ve čtvrtek jsme byli pro kočárek, včera jsme dovezli postýlku, teď třídím oblečky od kamarádek, budu prát a žehlit. Také jsme toho dostali spoustu na malou k Vánocům. Já jsem za to vděčná, když vidím ty ceny! Zkoumám knížky, co všechno mám mít… Od 16.1. jdu na mateřskou, tak budu mít víc času, zatím chodím do práce a jsem odpoledne už hotová, neudělám lautr nic. Tak se mějte!!! Jo, vlastně, potřebovala bych poradit. Nevíte holky, kde bych sehnala náhradní kolečka ke kočárku? Neznáte někdo nějaké dobré stránky. Máme kočárek Hoco Taifun a má docela sjetá kolečka. Kujuju!
Ahoj holky
Já mám nahoře 12kg
Ale už se nám to krátí,takže jsem docela v klidu,krom toho břicha jsem jinde nenabrala,tak jsem ráda.
Dnes jsem doprala poslední pračku,je toho mraky,ale kupodivu mi ani to žehlení nevadí,horší je dokopat se k tomu našemu oblečení
Já mám mateřskou psanou od 12.
Krumto jsi teda dobrá,že chodíš do práce,to si to nedokážu nějak představit.
Jinak my se pomalu začínáme stěhovat,do 2 týdnů už bude vše hotovo,ale je to pěkný záhul teda.Už aby to bylo za náma,a už i ten porod
S těma kolečka vůbec nevím ![]()
děkuji za přivítání ![]()
Já jsem ráda, že mám praní a žehlení za sebou,…před Vánoci jsem si poležela v nemocnici, a stresovalo mě už jenom to, že není složená postýlka ![]()
Takže teď už je nachystáno a já musím jen poléhávat. Krumpolina: jsi dobrá, že ještě chodíš do práce ![]()
tak to chystání hlavně ve zdraví zvládněte, holky ![]()
Mohu se k Vám také připojit?Termín máme 24.2..Už se moc těšíme,mám 20kg nahoře,ale moc to na mě nejde vidět!!!Bříško mi už kleslo hodně dolů,řekla bych že až moc.Jsem s toho nervozní.Na kontrolu jdu až 26.,snad do té doby neporodím
Jinak jak píšete,já už naštestí mám vše vyprané a vyžehlené,věci do porodnice taky připravené,takže můžu už jen opravdu čekat než to přijde
Už aby to bylo,že? ![]()
Ale na to,že jsem ve 35tt ted v pátek,tak jsem čila jak rybička
Kolikrát sama sebe obdivuji!!Kamarádka nebyla schopná vylézt ani s postele ..A jak jste na tom vy,tehulky? ![]()
Ahoj Simčo, vítám, tady ta komunikace trochu vázne ![]()
Já jsem dnes 36tt (37 dle MS) a někdy mám den kdy jsem čilá a někdy se taky nemůžu dostat z postele
/Přibrala jsem třináct kilo a také už mám vše nachystané ![]()
Ahojky
)Koukam,skoro nikdo sem nechodi..
Asi neni čas
.Já už to mám nachystané celkem dlouho,jsem na tyhle veci hrozna
Navíc prvorodička,tak si to pořádně užívám..Hlavně sháním spoustu infa abych pak nekoukala jak puk a něco věděla
)Je toho tolik…Ted mě do toho trápí to mé bříško.Ze začátku jsem měla radost,že ho mám velké,ale ted se mi zdá,že je čím dál tím menší,je to možné????
No zakladatelky se přesunuly asi do jiné diskuze, jinak pojď na Únorňátka 2012, tam to žije ![]()
Menší bříško? A není to tím,že klesá dolů? ![]()
Je to možné,ale přijde mi to divné
(..Ok,kouknu na Únornátka ![]()
Ahoj holky a vítám tě Simčo.Tady to vázlo,já jsem v TP leden/únor.
Taky mám TP 24.2.
![]()
Děkuji za milé přivítaní
)Jj,ale v únornátkách to docela jde
Stejný termín,to je super
Ale už aby to bylo,že? ![]()
Tak já byla dnes na kontrole, 36tt, nález v pořádku,na porod to nevypadá a to už sotva lezu ![]()