Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
29.1.12 17:36

Pupík 29.1.

:mrgreen: Jedna taková domácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
29.1.12 17:50

jůů taky hezkej pupča :palec:
od včera se snažím na porod nemyslet, poslíčky nevnímat, zaměstnávat se co to dá a je to lepší… nejsem tak nervní a těším se jen na den až to přijde a budu mít malého u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
29.1.12 18:01

jééé, hezkej pupík, já sama jsem taky na ranu - přiznávám…protivná, otrávená, pak zase dobrý a z ničeho nic zase.....Radulko, taky bych chtěla ty poslíčky,…doktorka minulej týden v úterý říkala, že si myslí, že už se teď v út neuvidíme, a ono to vypadá, že jo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
29.1.12 18:09

jéé Májo já chci aby mi taky něco takového řekl… mě jen každej říká že vydržíme do termínu toho patnáctého :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
29.1.12 18:58

Krumpolinko-děkui za držení palečků :mrgreen: :mrgreen: Taky Ti chválím pěkné bříško,jůůů :D Mě je dneska dobře,jsem unavená sice jak blázen,ale v pohodě :mrgreen: Zítra konečně s přítelem na matriku..To mi dalo ale práce,vytáhnout toho mýho s postele :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2428
30.1.12 14:28

Krumhezkej pupíček :potlesk: Taky takovej malinkej.A jak bylo na monitoru?Já jdu poprvé v pátek,tak jsem zvědavá.
Holky,musíme to už tu chvíli vydržet,ale už aby to bylo,čím víc se to blíží,tím víc nad tím taky koumu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
30.1.12 14:40

Ahojky..Sanrus.nápodobně,taky nad tím pořád koumu.To se nechci vidět třeba po týdnu :mrgreen: Už bych ho chtěla mít u sebe,prdolu malýho :mrgreen: Dnes na tý matrice,to byla rychlost :) Hlavně,že už to máme za sebou..

• Citovat
  • Upravit
2428
30.1.12 14:44

Tak hlavně,že jste byli vyřízení rychle :palec: Nesnáším čekání na úřadech apod. :zed: Holky,budete si některá nechávat píchat epidurál?Mě dnes kamarádka říkala,že u nás v porodnici je nějaká novinka,nějaký plyn co se vdechuje na tlumení bolesti.Neslyšela jste o tom některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
30.1.12 16:31

o plynu jsem neslyšela :think: epidurál jsem nechtěla,ale hrdinství mě pomalu opouští,tak pokud půjde do tuhého tak si ho nechám píchnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
30.1.12 17:47

Já jsem taky na sebe zvědavá jak tu bolest skousnu,ale jelikož mám nízkej práh bolesti,začíná mi to zeď v tý hlavě šrotovat :think: V pátek jdu na ten monitor,tak zjistím co a jak s tím plynem.Jedna známá co už má jeden porod za sebou a má teď termín přede mnou mi minule povídala,že bude už od vrátnice řvát že chce epidurál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
30.1.12 17:59

Ahoj..O plynu jsem taky nic neslyšela,ale epidural si možná píchnout dám.I když si myslím,že mám prah bolesti docela vysokej!!Bojim se a nebudu ze sebe dělat hrdinku.Vůbec nevim,co mám čekat tak radši jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2428
30.1.12 18:01

Právě,kdyby člověk věděl co ho čeká..I když na jednu stranu lepší asi nevědět.No uvidíme co si tu budeme psát tak za měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
30.1.12 18:02

Jasný,třeba nám to ani nestihnou píchnout a maličký bude na světě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2428
30.1.12 18:11

Kéž by,já to vidím,že buď to bude fofr,nebo si to vyžeru a bude to dlouhý,prostě buď a nebo :lol: Holky,už máte vybraný obleček až pojedete z porodky?Já toho mám tolik,že vůbec nevím co vyberu :lol: Kdyžtak hoďte fotky ať mám inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
30.1.12 18:15

Jo,já už to mám vybraný,pěkně připravený :lol: :lol: ..Ale nemůžu sem bohužel nic dát,protože nemám kablík!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex