Poradna duly
Jana Čurdová
jůů taky hezkej pupča ![]()
od včera se snažím na porod nemyslet, poslíčky nevnímat, zaměstnávat se co to dá a je to lepší… nejsem tak nervní a těším se jen na den až to přijde a budu mít malého u sebe ![]()
jééé, hezkej pupík, já sama jsem taky na ranu - přiznávám…protivná, otrávená, pak zase dobrý a z ničeho nic zase.....Radulko, taky bych chtěla ty poslíčky,…doktorka minulej týden v úterý říkala, že si myslí, že už se teď v út neuvidíme, a ono to vypadá, že jo… ![]()
jéé Májo já chci aby mi taky něco takového řekl… mě jen každej říká že vydržíme do termínu toho patnáctého
![]()
Krumpolinko-děkui za držení palečků
Taky Ti chválím pěkné bříško,jůůů
Mě je dneska dobře,jsem unavená sice jak blázen,ale v pohodě
Zítra konečně s přítelem na matriku..To mi dalo ale práce,vytáhnout toho mýho s postele ![]()
Krumhezkej pupíček
Taky takovej malinkej.A jak bylo na monitoru?Já jdu poprvé v pátek,tak jsem zvědavá.
Holky,musíme to už tu chvíli vydržet,ale už aby to bylo,čím víc se to blíží,tím víc nad tím taky koumu ![]()
Ahojky..Sanrus.nápodobně,taky nad tím pořád koumu.To se nechci vidět třeba po týdnu
Už bych ho chtěla mít u sebe,prdolu malýho
Dnes na tý matrice,to byla rychlost
Hlavně,že už to máme za sebou..
Tak hlavně,že jste byli vyřízení rychle
Nesnáším čekání na úřadech apod.
Holky,budete si některá nechávat píchat epidurál?Mě dnes kamarádka říkala,že u nás v porodnici je nějaká novinka,nějaký plyn co se vdechuje na tlumení bolesti.Neslyšela jste o tom některá?
o plynu jsem neslyšela
epidurál jsem nechtěla,ale hrdinství mě pomalu opouští,tak pokud půjde do tuhého tak si ho nechám píchnout…
Já jsem taky na sebe zvědavá jak tu bolest skousnu,ale jelikož mám nízkej práh bolesti,začíná mi to zeď v tý hlavě šrotovat
V pátek jdu na ten monitor,tak zjistím co a jak s tím plynem.Jedna známá co už má jeden porod za sebou a má teď termín přede mnou mi minule povídala,že bude už od vrátnice řvát že chce epidurál ![]()
Ahoj..O plynu jsem taky nic neslyšela,ale epidural si možná píchnout dám.I když si myslím,že mám prah bolesti docela vysokej!!Bojim se a nebudu ze sebe dělat hrdinku.Vůbec nevim,co mám čekat tak radši jo ![]()
Právě,kdyby člověk věděl co ho čeká..I když na jednu stranu lepší asi nevědět.No uvidíme co si tu budeme psát tak za měsíc ![]()
Jasný,třeba nám to ani nestihnou píchnout a maličký bude na světě ![]()
Kéž by,já to vidím,že buď to bude fofr,nebo si to vyžeru a bude to dlouhý,prostě buď a nebo
Holky,už máte vybraný obleček až pojedete z porodky?Já toho mám tolik,že vůbec nevím co vyberu
Kdyžtak hoďte fotky ať mám inspiraci.
Jo,já už to mám vybraný,pěkně připravený
..Ale nemůžu sem bohužel nic dát,protože nemám kablík!!!