Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
23.1.12 18:12

Ahoj holky!!! Zdravím a vítám posilu do party! :) Už si lebedím doma, tak na vás teď budu mít víc času… Postupně připravuju a kompletuju věci a věcičky… Zítra budu prát a postupně vše žehlit… (žehlení úplně nenávidím, ale tyhle malý věcičky jsou alespoň roztomilý a nedá mi to). Taky si musím dokoupit a připravit tašku do porodnice. Zejména po příspěvku Zakelky mi došlo, že čas letí!!! Mimochodem, jak to vypadá, Zakelko? Dneska jsem měla obvolávací den, tak jsem se objednala na monitor do porodnice…teď mám 35.týden. Rozhodla jsem se pro Neratovice. Teď ve čevrtek jdu naposled k mé doktorce. Pupík roste, a já taky. :mrgreen: Žebra mám jak když mi je někdo nakopal a v noci se pořád převaluju, na zádech spát nemůžu. Ale prostě to k tomu patří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
23.1.12 18:30

Děkuji za přivítání :o)

• Citovat
  • Upravit
2428
24.1.12 17:21

Ahoj holky :mavam: Já nějak nestíhám,pořád nejsme ještě definitivně přestěhovaný,takže lítám mezi dvěma bytama,je to děs.Tak snad o víkendu už bude hotovo.
Už se nám to krátí,co holky? :lol: Příští týden se chystám pomalu balit tašku,min.týden porodila známá co měla termín jako já,tak mě to trochu vyděsilo :)
Krum já taky žehlení moc nemusím,ale tyhle pidi věcičky se žehlí samy a dokonce mě to i bavilo :lol: Na monitor jdu příští týden,tak jsem zvědavá.
Která máme vůbec TP jako první?radulka?
Jinak vítám **Simču :kytka: **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
24.1.12 17:33

Jéé,děkuji za přivítání :D ..Tak já už naštěstí věcičky vyprané a vyžehlené mám.Zbaleno do porodky taky,takže už jen můžu čekat :D
To je dobrý :mrgreen: Máte stejný termín a kámoška porodí :mrgreen: To by měasi taky trochu vyděsilo :)

• Citovat
  • Upravit
2428
24.1.12 17:36

Jojo,všechny docela překvapila,že rodila takhle dřív :D Mě by to taky nevadilo o pár dní dřív,lepší než se pak nervovat z přenášení,ale ještě mám čas.A ty máš Simčo termín na kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
24.1.12 17:54

Já mám termín 24.2.,tak snad to přijde jak má :D Také mám známou,co má porodit asi jen o dva dny dříve,ale dlouho jsem s ní nemluvila.Třeba už taky má holčičku na světě :D .A vy máte termín kdy?Asi už někdy ted v brzké době,ne?Když kamarádka už má :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2428
24.1.12 17:58

Jéé,tak to jsme na tom stejně :mrgreen: Já mám TP 23.a 24.2. :mrgreen: :mrgreen: Právě,že ta kamarádka o měsíc dřív 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
24.1.12 18:01

Joo,tak to máme jěště čásek :mrgreen: A jak se cítíš?Já jsem jěště docela čilá!!Nic mě nebolí,je mi fajn :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2428
24.1.12 18:06

Ještě měsíc :palec: Já jsem taky celkem ok,zatím nevím co je bolest zad nebo tak něco.Kdybych neměla ten pupek,tak jsem celkem schopná :lol: A co budete mít?Ale nevím,jestli jsi to tu už nepsala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
24.1.12 18:11

Jo,ještě měsíc,ale ted jsem vyjukaná i já :mrgreen: Co když to příjde fakt dřív? :) Budeme mít chlapečka-Filípka :D Už bych ho chtěla držet v náručí,prdolu malého :lol: ..Taky zatím nevím co je bolest zad,ale kyčle me poslení dobou-vetšinou v noci bolí jako krá..Ale ve čtvtrek jdu na kontrolu,tak jsem zvědavá-nejradši bych k doktorovi chodila každý den se na malýho dívat!!!A co budete mít vy?

• Citovat
  • Upravit
2428
24.1.12 18:16

Já si myslím,že lepší je to o pár dní dřív než pak být nervní z přenášení a čekat na vyvolání atd.No,musíme se nechat překvapit kdy se jim bude chtít ven :lol: my budeme mít Adámka :srdce: Filipa jsme měli taky chvíli na seznamu :palec: Ani ty kyčle mě zatím nebolí,jedině dobře :lol: Tak jediná Krumpolinaholčičku,jinak je to tu samej chlap :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
24.1.12 18:31

Jo,ta nervozita s toho přenášení musí být hrozná :( Ty kyčle jsou fakt zlo,bolí to moc.Ale nejni to každý den,takže se to nějak dá.Krumpolina si bude moci vybrat z těch našich chlapečků :P

• Citovat
  • Upravit
5656
24.1.12 19:45

No já mám termín šestého podle měsíčků,ale dr.mě pořád straší,že to bude až patnáctého :zed:
Jinak mám vše vyprané,vyžehlené - opravdu to jde samo a s každým hadříkem jsem se mazlila zvlášť :lol: postýlku jsem nachystala dnes,manža jí jen dopovlékne. Tašku mám také sbalenou. Tak snad už chybí jen ten porod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
24.1.12 20:07

já mám 8.2. (podle měsíčků), 19.2. dle utz , ale jinak kvůli tomu, že je Vikinka větší jsem domluvená s dr. , že snad porodím příští týden, jinak si to pak ten další nejspíš nechám vyvolat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
24.1.12 20:32

Nojoooo :mrgreen: To bude ženichů!!!!! Holky, myslím na vás… pěkně to letí, máme to fakt za pár! Také se přikláním k tomu, že lepší o pár dní dřív, než později… :) Ale ještě nemám tašku, tak raději nebudu moc provokovat. Tak ať jste v pohodě a moc ty kyčle, žebra a záda nebolej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí