Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já mám také vybráno, ale pokud budou mrazy,tak vůbec nevím do čeho ho navleču ![]()
Já zatím furt váhám
Fotky sem taky hodit zatím nemůžu,všechny věcičky už mám v novém bytě kde budem definitivně až o víkendu:zed:
Tak já mám připravené dvě varianty, jednu 56 a jednu 62…
A mám sbalené 2 čepičky, 2 rukavičky, bodyčko, polodupačky, overálek a kombinézu ![]()
Do autosedačky místo fusaku (nemám) dám španělskou deku, je krásně heboučká a tlustá…
To já si připravila-2čepičky,2rukavičky,bodýčko,dupačky tričko,svetřík a kombinézku.Snad to bude stačit
Když bude jo velká zima,přeberu a uvidim
Do autosedačky taky bez fusaku,mám ho,ale nevejde se
Takže taky teploučkou dečku
)
Já našla ještě po synkovi teplejší kombinézku,tak je už v pračce a nějaký svetřík pro jistotu přiberu taky, raději ať to mám, pokud to teda manža nezapomene vzít ![]()
Jo,já to řekla přítelovi už ted kde to všechno je.Bůh ví,co by mi pak přivezl ![]()
SimčaFíla píše:
Jo,já to řekla přítelovi už ted kde to všechno je.Bůh ví,co by mi pak přivezl
tak já mám vše nachystané v postýlce, tak tu snad manža najde ![]()
Jo,já to mám taky na jedné hromadě,ale ve skříni pro malýho.A tam je toho tolik,že je dost možný,že by přivezl třeba kombinézku na půl ročního chlapáka
U něj je všechno možný
..Potřebuji poradit,mám necelej měsíc před porodem a každý den mi tvrdne bříško.Ale ne třeba dvakrát za den,ale dvakrát za deset minut!!!Taky ze mě teče nějaký bílý hnus.Je to hustý a světlý,co to může být?
Tak ten hnus jsme už řešili vedle s Ladyrebekou, zdřejmě se jedná o odcházející zátku která do teď chránila čípek…
S tvrdnutím břicha takhle často zkušenost nemám, mě tvrdne jen při procházce ![]()
To je možný,že to odchází už takhle brzo?Lady má přece jen v nejbližší době rodit,ne?Já fakt netušim
doktorovi jsem to říkala a ten mi pověděl,že když me to tvrdnutí nebolí,tak je vše v pořádku,ale aby mi tvrdlo takhle často mi příjde dost divné.. ![]()
Já fusak do autosedačky nemám,takže taky deka.Naštěstí to máme domů autem tak 5 minut,tak ho prostě kdyžtak nabalim a je to
Mě taky posl.dobou břicho tvrdne docela často,myslela jsem jestli mi mudr.nenapíše třeba magnézko,ale nic.Tak si normálně kupuju Magnesii-minerálku a je to lepší
A stou zátkou bych se neznepokojovala,dokud není krvavá nebo nějak dohněda zbarvená,tak se nic nechystá.Takhle nám to psala holčina na jiné diskuzi,a je to porodní asistentka ![]()
Tak to je fajn,ted jsem se ptala holek na jiné diskuzi a počkám co napíšou.Fakt nevim nic,tyo..
My to máme z porodky taky tak 10min cesty,takže to taky nějak moc hrotit nebudu!!!Ježiš holky,já už se na Filípka tak moooc těšim,už aby tu byl snámi ![]()
A i po odchodu hlen.zátky neznamená,že se bude rodit.Co jsem tu pročítala diskuze,může to trvat ještě několik dní i týdnů
Každopádně kdyby něco,dej echo ![]()
To je jasná věc,ale snad to bude trvat jestě nákej ten týden ![]()