Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
8.2.12 17:19
radulkar píše:
Nj ale to je ještě týden, to mě klepne :cert:
Já si monitor vždy užívám, poslouchám srdíčko a dojímám se, 20min uteče jak voda…Dnes jsem tam měla ten snímač nějak špatně přiloženej a chvilkama nebylo srdíčko slyšet,tak jsem panikařila a malej si jen chrupkal :lol:
Já mám připravené dvě varianty a myslím že ta malinká nám nebude pokud se malej vyklube po termínu :pankac:

:mrgreen: Je to hezký, viď? Já tam byla minule ještě s jendou maminkou a jejímu miminku tlouklo srdíčko tak nahlas, že jsem naší neslyšela a taky jsem chvilku zpanikařila… ale pak to bylo zase dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.2.12 17:20

Pardón za překlepy… :roll: dneska mi to psaní jde opravdu jako po másle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
8.2.12 17:32

Krumpolíno já už mám vše nachystané, načančané, už jen to miminko chybí, tak mi ten čas vůbec neutíká :zed: Uživám si dosyta, jen co je pravda, na dnes jsem spala úžasné 4h :cert: Malej se v dobečku protahuje, tak mám pěkné bolesti na žebrech a občas přimáčklej nerv v levém třísle, no paráda :zed:
Sílu mi vysává prvorozený syn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
8.2.12 18:06

Ahojky-ten nerv mám snad taky.Pokaždý,když se otáčim na levý bok,mě to tahá a začala mě bolet i levá ledvina.Každej krok mě tam píchá,nevim čím to může bejt,jsem s toho docela zničená!!Tolika plánů jsem měla na dnešek a nic dělat nemůžu.Všechno mě fakt bolí,to je strašný!!!

• Citovat
  • Upravit
2428
8.2.12 20:39

Taky se mi hrozně blbě spí,každou chvilku jsem vzhůru a nevim jak si lehnout :zed:
Já si to vše vždycky plánuju než usnu,jako co všechno udělám další den.Úplně se na to těšim jak si to zorganizuju a udělám,no a pak to je stejně všechno jinak a udělám tak polovinu :lol: :oops:
Já jsem ještě zvědavá jak bude prďola velkej a jak bude vůbec vypadat :think: Manžel říká,že to ani nebude překvápko,jak máme tu fotku z 3D UZ,ale já si myslím že to není asi úplně věrohodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
9.2.12 10:30
radulkar píše:
Krumpolíno já už mám vše nachystané, načančané, už jen to miminko chybí, tak mi ten čas vůbec neutíká :zed: Uživám si dosyta, jen co je pravda, na dnes jsem spala úžasné 4h :cert: Malej se v dobečku protahuje, tak mám pěkné bolesti na žebrech a občas přimáčklej nerv v levém třísle, no paráda :zed:
Sílu mi vysává prvorozený syn :mrgreen:

Já vim… já jen zkoušela nějakou podporu :hug: :mrgreen: Prostě už by se Honzíkovi mohlo chtít ven… určitě by měl vidět, jak pěkně sněží! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
9.2.12 10:33

Já to nemyslela špatně, dnes je mi opravdu fajn, absolutně netěhotně :pankac:
Snad se konečně umoudří a vyleze, i brácha mu domlouvá,ale prej ho neposlouchá :mrgreen:
U nás sníh jen nepatrně poletuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
9.2.12 10:44
radulkar píše:
Já to nemyslela špatně, dnes je mi opravdu fajn, absolutně netěhotně :pankac:
Snad se konečně umoudří a vyleze, i brácha mu domlouvá,ale prej ho neposlouchá :mrgreen:
U nás sníh jen nepatrně poletuje…

Jééé, já vim :D To je dobře, že je Ti líp - že by jakože známka porodu? ;) U vás jen poletuje? Tady snad nepadaj vločky, ale vložky! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
9.2.12 11:17

No právě naopak, absolutně žádná známka porodu, žádná bolest, nic. Nebo to prostě nevnímám :think: Jj.jen malinko sem tam nějaká mini vločka. Vaše vložky sem nedoletěly :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
9.2.12 13:16

Holky,tak u nás byla chumelenice jak blázen 8o Ale už to přestalo,což je dobře,páč jdu s kamarádkou na kafe a to bych vážně vypadala jak sněhulák,ještě s tím pupkem :lol:
Raduto je určitě klid před bouří :palec: Nejdřív nic a pak hic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
9.2.12 13:32

Ahoj holky,tak jsem se před chvílí vrátila z poradny.Dneska jsem 37+3,všechno je OK,monitor v pořádku,CS mám mezi 5-6,čípek se nezkracuje,takže na porod to není :? Odhadem mimčo váží 3,200 kg :) .Příští týden mi slíbil „hamiltnův hmat“,tak jsem zvědavá.Jinak u nás taky pěkně chumelí už od rána,na silnicích břečka,no hnus :( Tak zatím holky čus :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
9.2.12 14:04

Ahojik holky,tak i já jsem po kontrole..Srdíčko dnes tlouklo jako nikdy před tím,byla to nádhera!!Doktor mě prohlídl,dnes vyjímečně nesáhl dovnitř..Říkal,že je vše v naprstém pořádku a za týden naposled.Pak už mě předává zdejší nemocnici :)Takže to dopadlo dobře :mrgreen: U nás je hrozná zima a sníh nám padá také po vložkách :lol: :lol: Radu souhlasim se Sandrou,klídeček před bouří :D

• Citovat
  • Upravit
1018
9.2.12 15:20

Simča tak to vypadá, že budu přenášet. Takže je možné,že se uvidíme v porodnici…Já jdu zítra naposled a pak už budu jezdit do č.k…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
9.2.12 17:21

Holky tak jsme s manželem podstoupili velkou objeť, tak jsem zvdavá zda z toho něco bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
10.2.12 14:10

Radutak co,jak to s tebou vypadá?Já jak tě tu nevidím aspoň jednou za den tak si říkám,že by UŽ?
Já byla dnes na monitoru,točili mi ho pak znovu za dvě hoďky,prý se to buď rozjede nebo to jsou poslíčci,ale břicho mi teda tvrdne nepravidelně pořád.Tak jsem zvědavá,v po jdu ke svýmu mudr.A jak se máte holky vy?Máme to všechny každou chvilku :dance:
Dávám aspoň fota z monitoru a břuch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital