Poradna duly
Jana Čurdová
SimčaFíla píše:
Pokud mi ho nebudou chtít dát,udělám tam takovej bordel,že mě snad ani k porodu nepustíJinak me tak bolí nad zadkem nalevo a vůbec nevim co to je.Bolí to moc,každej krok co udělám tak tam píchne a mě se podlomí kolena.Co to může bejt?????Zítra na tu kontrolu,tak jsem zvědavá,co mi tam řekne..
nejsou to ledviny???
Doufám,že ne.Mohlo by nám to nějak ublížit?Ledviny mě chytli na začátku těhu a bolelo to jinak.Tohle je jen na jedné straně a jenom když chodim..
SimčaFíla píše:
Doufám,že ne.Mohlo by nám to nějak ublížit?Ledviny mě chytli na začátku těhu a bolelo to jinak.Tohle je jen na jedné straně a jenom když chodim..
tak to bude třeba nějakej skříplej nerv, jinak nevím co by v těch místech mohlo být
Tak zas nic holky
Já vždycky naivně čekám,že by mi v noci mohla třeba prasknout voda,tak zas smůla dnes ![]()
Simčopísni jak dopadla kontrola,jak se to u tebe chystá či nechystá.Mě takhle nějako bolelo min.týden pár dní,ale pak to přešlo.Asi to bude nerv nebo něco nataženýho ![]()
Radujakou jste měli noc,spinkal Honzík?Já bych na manžela vlítla snad každej den,jenže se teď vrací z práce až kolem 19hod,dá sprchu a večeři a za hoďku je tuhoš
Tak já přes den aspoň uklízim,ale už taky nemám co
Tak snad pomůžou schody,jak dělají nový výtah,musím šlapat pěšky.
Neboj Sandreo, dočkáš se a pak to bude takovej fofr, že ti to bude i líto…
Honzíček je zlatíčko,papká po třech hodinách a vůbec nepláče,jen si zamňouká a spinká dál nebo pokukuje po světě.
Snad mu to takhle vydrží dlouho
Ono až to asi přijde,budu vzpomínat na břicho ještě ráda ![]()
To je super,že je takhle hodňoučkej,my budeme mít určitě řvouna
Kolem mě je totiž nějak podezřele moc hodných miminek ![]()
No já myslela přímo až přijde ten porod. Já se rozklepala a nevěděla jsem co dřív
V autě jsem se uklidnila a snažila se rozptýlit manžu,ale bylo to jen na oko ![]()
Ahoj holky
jsem zpět z kontroly.CS 5,o kilečko mín,monitor v pořádku…Jinak do mě sahal a říkal,že vše je v naprosté pohodě.Krom toho,že na porod to jěště nevypadá
chjo..Já asi nikdy neporodim!!!!Příští pátek(den termínu)se mám hlásit do porodky na monitor a tam se uvidí..Záda že bolí je prý v tomto stádiu normální
Tak aspon že tak.A co jinak vy?Jak užíváte dne?
To mi taky Simčo říkal a za necelé dva dny jsem porodila
Neboj, přijde to nečekaně že se budeš ještě divit ![]()
Jinak já se povaluji jak se dá, manžel hodně pomáhá,ale po neděli už jde do práce,tak budu muset začít fungovat
Byli jsme se projít,venku je krásně a upřímně mi ta půl h stačila, byla jsem ráda,že jsem došla domů…
radujá taky budu určitě plašit,se vidím
Ale před chlapem budu dělat jako že nic,aby nebyl ještě víc vystreslej
Úplně to mám před očima.
Simčohlavně,že je vše v pořádku
A těch pár dní se to už musí přežít.Já jdu na monitor zítra,termín mám za týden ve čt a CS mám taky 5
Tak jsem zvědavá která z nás to stihne dřív
Měly bysme se domluvit,že pokud se tu některá neukáže jednou za den aspoň,je to jasný
Což?
Manžel bude taky se mnou pak týden doma,ale jsem na sebe zvědavá jak to pak budu zvládat ![]()
Radu,ani nevíš jak bych byla ráda kdyby to přišlo tak jako Tobě
Jsem už s toho nervozní,nic mě nebaví a protivná jsem až je to hnus
To víš,že jo.Jen se povaluj
Není nad to si odpočinout
Už na prochajdě?U nás je taková kopice sněhu,že by to nešlo
Normální kalamita!!!
Sandreo-tak to jsem zvědavá,kdo z nás fakt půjde první
A neboj,zvládnem to na
![]()
Tak jsem byla dnes na KTG i na kontrole a zatím to prý taky nevypadá. Termín mám 28.2. , zatím žádné příznaky, dnes jsem lítala po městě horem spodem a zítra musím zas. Zubař, škole apod… Už se těším na víkend, že budu celou sobotu polehávat, to mě baví nejvíc…
Zvládnout to musíme
Jen aby sme holky nebyly klasický prvorodičky přenašečky podle toho co tu čtu
U nikoho zatím žádný extra nález,ale jak psala Radu,ono se to může hóódně rychle změnit
3
Já jdu na monitor zítra ráno,tak jsem zvědavá jestli to tam bude skákat jak minule.
Ahoj holky!!!! Jsme už dva dny bez internetu (absťák), nějaká porucha asi. Mám ale hodnou sousedku, tak jsem připojená…
Zakelko: to je super, že už to má kámoška za sebou a už si užívá mimí, ale teda dě běs… chudinka. ![]()
Radulko: koukala jsem na fotku Honzíka
, je mooooc krásnej. A zatím hodnej, píšeš, tak ať mu to vydrží!!!!!!!! Tak hezky odpočívej a nabírej energii. ![]()
Já ležela teďkon, jak leklá ryba, ještě dneska jsem sotva vylezla z pelechu. Mám nějakou hnusnou virózu, už jsem bez teplot, ale s tim bříškem se fakt strašně špatně kašle a smrká (1000 krát za den).
Jsem zatím ráda, že se Majdě nechce ven, musim se dát dohromady. Už se těšim, až půjdu alespoň na chvilinku na vzduch. Jinak na vás všechny mooooc myslim! ![]()
Krumtak ať se z toho brzo dostaneš
Já byla nachcípaná kolem 30tt a byl to teda pěknej hnus,natož takhle těsně před termínem.Tak ať tam Majda ještě chvilku počká,než budeš úplně fit ![]()