Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5656
15.2.12 18:03
SimčaFíla píše:
Pokud mi ho nebudou chtít dát,udělám tam takovej bordel,že mě snad ani k porodu nepustí :lol: Jinak me tak bolí nad zadkem nalevo a vůbec nevim co to je.Bolí to moc,každej krok co udělám tak tam píchne a mě se podlomí kolena.Co to může bejt?????Zítra na tu kontrolu,tak jsem zvědavá,co mi tam řekne..

nejsou to ledviny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
15.2.12 18:07

Doufám,že ne.Mohlo by nám to nějak ublížit?Ledviny mě chytli na začátku těhu a bolelo to jinak.Tohle je jen na jedné straně a jenom když chodim..

• Citovat
  • Upravit
5656
15.2.12 18:31
SimčaFíla píše:
Doufám,že ne.Mohlo by nám to nějak ublížit?Ledviny mě chytli na začátku těhu a bolelo to jinak.Tohle je jen na jedné straně a jenom když chodim..

tak to bude třeba nějakej skříplej nerv, jinak nevím co by v těch místech mohlo být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
16.2.12 08:47

Tak zas nic holky :lol: Já vždycky naivně čekám,že by mi v noci mohla třeba prasknout voda,tak zas smůla dnes :lol:
Simčopísni jak dopadla kontrola,jak se to u tebe chystá či nechystá.Mě takhle nějako bolelo min.týden pár dní,ale pak to přešlo.Asi to bude nerv nebo něco nataženýho :think:
Radujakou jste měli noc,spinkal Honzík?Já bych na manžela vlítla snad každej den,jenže se teď vrací z práce až kolem 19hod,dá sprchu a večeři a za hoďku je tuhoš 8o Tak já přes den aspoň uklízim,ale už taky nemám co :P Tak snad pomůžou schody,jak dělají nový výtah,musím šlapat pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
16.2.12 09:06

Neboj Sandreo, dočkáš se a pak to bude takovej fofr, že ti to bude i líto…
Honzíček je zlatíčko,papká po třech hodinách a vůbec nepláče,jen si zamňouká a spinká dál nebo pokukuje po světě. :srdce: Snad mu to takhle vydrží dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
16.2.12 10:17

Ono až to asi přijde,budu vzpomínat na břicho ještě ráda :D
To je super,že je takhle hodňoučkej,my budeme mít určitě řvouna :D Kolem mě je totiž nějak podezřele moc hodných miminek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
16.2.12 12:46

No já myslela přímo až přijde ten porod. Já se rozklepala a nevěděla jsem co dřív :lol: V autě jsem se uklidnila a snažila se rozptýlit manžu,ale bylo to jen na oko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
16.2.12 14:13

Ahoj holky :mrgreen: jsem zpět z kontroly.CS 5,o kilečko mín,monitor v pořádku…Jinak do mě sahal a říkal,že vše je v naprosté pohodě.Krom toho,že na porod to jěště nevypadá :( chjo..Já asi nikdy neporodim!!!!Příští pátek(den termínu)se mám hlásit do porodky na monitor a tam se uvidí..Záda že bolí je prý v tomto stádiu normální :lol: Tak aspon že tak.A co jinak vy?Jak užíváte dne?

• Citovat
  • Upravit
5656
16.2.12 16:30

To mi taky Simčo říkal a za necelé dva dny jsem porodila :pankac: Neboj, přijde to nečekaně že se budeš ještě divit :lol:
Jinak já se povaluji jak se dá, manžel hodně pomáhá,ale po neděli už jde do práce,tak budu muset začít fungovat :zed: Byli jsme se projít,venku je krásně a upřímně mi ta půl h stačila, byla jsem ráda,že jsem došla domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
16.2.12 17:33

radujá taky budu určitě plašit,se vidím :lol: Ale před chlapem budu dělat jako že nic,aby nebyl ještě víc vystreslej :lol: Úplně to mám před očima.
Simčohlavně,že je vše v pořádku :palec: A těch pár dní se to už musí přežít.Já jdu na monitor zítra,termín mám za týden ve čt a CS mám taky 5 :mrgreen: Tak jsem zvědavá která z nás to stihne dřív :think: Měly bysme se domluvit,že pokud se tu některá neukáže jednou za den aspoň,je to jasný :pankac: :pankac: Což?
Manžel bude taky se mnou pak týden doma,ale jsem na sebe zvědavá jak to pak budu zvládat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
16.2.12 17:52

Radu,ani nevíš jak bych byla ráda kdyby to přišlo tak jako Tobě :lol: Jsem už s toho nervozní,nic mě nebaví a protivná jsem až je to hnus :( To víš,že jo.Jen se povaluj :lol: Není nad to si odpočinout :mrgreen: Už na prochajdě?U nás je taková kopice sněhu,že by to nešlo :( Normální kalamita!!!
Sandreo-tak to jsem zvědavá,kdo z nás fakt půjde první :lol: A neboj,zvládnem to na :palec: :D

• Citovat
  • Upravit
151
16.2.12 18:59

Tak jsem byla dnes na KTG i na kontrole a zatím to prý taky nevypadá. Termín mám 28.2. , zatím žádné příznaky, dnes jsem lítala po městě horem spodem a zítra musím zas. Zubař, škole apod… Už se těším na víkend, že budu celou sobotu polehávat, to mě baví nejvíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
16.2.12 19:45

Zvládnout to musíme :pankac: Jen aby sme holky nebyly klasický prvorodičky přenašečky podle toho co tu čtu :think: U nikoho zatím žádný extra nález,ale jak psala Radu,ono se to může hóódně rychle změnit :lol: 3
Já jdu na monitor zítra ráno,tak jsem zvědavá jestli to tam bude skákat jak minule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
16.2.12 20:39

Ahoj holky!!!! Jsme už dva dny bez internetu (absťák), nějaká porucha asi. Mám ale hodnou sousedku, tak jsem připojená…

Zakelko: to je super, že už to má kámoška za sebou a už si užívá mimí, ale teda dě běs… chudinka. 8o

Radulko: koukala jsem na fotku Honzíka :* , je mooooc krásnej. A zatím hodnej, píšeš, tak ať mu to vydrží!!!!!!!! Tak hezky odpočívej a nabírej energii. :)

Já ležela teďkon, jak leklá ryba, ještě dneska jsem sotva vylezla z pelechu. Mám nějakou hnusnou virózu, už jsem bez teplot, ale s tim bříškem se fakt strašně špatně kašle a smrká (1000 krát za den). :mrgreen: Jsem zatím ráda, že se Majdě nechce ven, musim se dát dohromady. Už se těšim, až půjdu alespoň na chvilinku na vzduch. Jinak na vás všechny mooooc myslim! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
16.2.12 21:31

Krumtak ať se z toho brzo dostaneš :kytka: Já byla nachcípaná kolem 30tt a byl to teda pěknej hnus,natož takhle těsně před termínem.Tak ať tam Majda ještě chvilku počká,než budeš úplně fit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí