Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2428
23.2.12 21:04

Zakelko,to vypadá hodně nadějně :think: Jestli se tu zítra neukážeš,je to jasný.Ale já bych podle monirů měla rodit už 2 týdny :lol:
Mě se tam malej nějak hrozně mrská,jakoby snad chtěl z toho břicha vyskočit :think: Že se hodně hýbe jsem zvyklá,ale tohle je teda nářez,až mě z toho píchá dole.Holky,já to vidim,že budem nakocec všichni rodit skoro stejně :P Hm,jestli už to Krumpolina nemá taky za sebou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
23.2.12 21:11

Vždyť to říkám,že se mimča narodí ve stejný den :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
23.2.12 21:12
radulkar píše:
Zakelko tak po aktu nožky nahoru a to by bylo aby se to nenarodilo v noci :pankac: :mrgreen:

jojo,nožky hore :mrgreen: , nechám tam ty prostagladiny pěkně působit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
23.2.12 21:15
sandrea3 píše:
Zakelko,to vypadá hodně nadějně :think: Jestli se tu zítra neukážeš,je to jasný.Ale já bych podle monirů měla rodit už 2 týdny :lol:
Mě se tam malej nějak hrozně mrská,jakoby snad chtěl z toho břicha vyskočit :think: Že se hodně hýbe jsem zvyklá,ale tohle je teda nářez,až mě z toho píchá dole.Holky,já to vidim,že budem nakocec všichni rodit skoro stejně :P Hm,jestli už to Krumpolina nemá taky za sebou :roll:

no mě se tam taky pěkně mrská a bolí to slušně,kolikrát mě píchne dole jakoby na čípku.No to by byla teda velká náhoda,kdyby jsme rodili nakonec stejně :lol: Uvidíme,ráno bude povinné hlášení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
23.2.12 21:15
zakelka,s píše:
radulkar píše:
Zakelko tak po aktu nožky nahoru a to by bylo aby se to nenarodilo v noci :pankac: :mrgreen:
jojo,nožky hore :mrgreen: , nechám tam ty prostagladiny pěkně působit :lol:

Tak doufám (pro tvoje dobro :mrgreen: ) že se tu už zítra neukážeš :mrgreen: A pokud to opravdu zafunguje,tak budu držet palečky a ať je to rychlé a málo bolestné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
23.2.12 21:19

Manžel šel naproti na dvě na fotbal,takže já se s prostaglandinem můžu rozloučit :mrgreen: No,takový píchnutí :palec: To je ono,to mě nikdy nedělalo :nevim: Vždycky úplně nadskočim :lol: Já jdu ráno na monitor,tak se tu pak buď sejdem nebo už nee :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
23.2.12 21:21

Taky držím palce. Mně zatím nic nebolí ani netlačí. Snad to přijde příští týden všecko najednou i s porodem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
23.2.12 21:23

Já byla odpolko ještě jak rybička,nevím co to tam ten prďolka provádí :think:
Lúco,abys nerodila 29. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
23.2.12 21:39
radulkar píše:
zakelka,s píše:
radulkar píše:
jojo,nožky hore :mrgreen: , nechám tam ty prostagladiny pěkně působit :lol:
Tak doufám (pro tvoje dobro :mrgreen: ) že se tu už zítra neukážeš :mrgreen: A pokud to opravdu zafunguje,tak budu držet palečky a ať je to rychlé a málo bolestné :hug:

děkuju Radu ;) Taky doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
23.2.12 21:51

Sandreo tak přesně tohle píchání jsem měla taky a docela často a asi tak tři neděle před porodem :cert: Bylo to hrozně nepříjemné a taky jsem až nadskakovala, vykřikovala nebo se mi podlamovala kolena :cert:
Holky moc na Vás myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
23.2.12 22:03

3týdny?No to ne,to by mě mrsklo :mrgreen: :cert: Děkujeme za podporu,já už si říkám,ať je tak za měsíc :P Ať to mám za sebou a malýho u sebe :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
23.2.12 23:30

Náhodou 29.2.by bylo supr datum, děláme si doma srandu, že bychom jako ušetřili za dárky k narozeninám… :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
24.2.12 08:00

Dobré ráno,tak jsem tady :( .Večer žádný sex nebyl,manžel usnul a zřejmě se mu do toho ani nechtělo :roll: .Tak ať si trhne nohou :( Začínám mít zase nějakou depku :-O Bolej mě nohy,břicho,sotva se hýbu.Ach jo,už mě to nebaví.Kdyby mě aspoń nic nebolelo,ale když mám furt ty posly,tak si vždycky říkám,že by to už mohlo být ono a stejně z toho nic není.Holky a kdy máte přesný termíny?Já mám jen jeden a to 27.2.(v pondělí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejak
24.2.12 11:24

Vzkaz od Krumpoliny

Ahoj holky, Krumpolina mě poprosila, abych vám za ní napsala krásnou zprávu. Ve čtvrtek 23.2. ve 4.4O ráno se jí narodila holčička Magdalenka. Měří 52 cm a váží 3940 cm. Obě holky jsou v pořádku. :)

• Citovat
  • Upravit
Andrejak
24.2.12 11:28

Oprava, chtěla jsem napsat, že váží 3940 g, ne cm. :) Nj jsem z holek ještě trochu mimo :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex