Poradna duly
Jana Čurdová
Zakelko,to vypadá hodně nadějně
Jestli se tu zítra neukážeš,je to jasný.Ale já bych podle monirů měla rodit už 2 týdny ![]()
Mě se tam malej nějak hrozně mrská,jakoby snad chtěl z toho břicha vyskočit
Že se hodně hýbe jsem zvyklá,ale tohle je teda nářez,až mě z toho píchá dole.Holky,já to vidim,že budem nakocec všichni rodit skoro stejně
Hm,jestli už to Krumpolina nemá taky za sebou ![]()
radulkar píše:
Zakelko tak po aktu nožky nahoru a to by bylo aby se to nenarodilo v noci![]()
jojo,nožky hore
, nechám tam ty prostagladiny pěkně působit ![]()
sandrea3 píše:
Zakelko,to vypadá hodně nadějněJestli se tu zítra neukážeš,je to jasný.Ale já bych podle monirů měla rodit už 2 týdny
Mě se tam malej nějak hrozně mrská,jakoby snad chtěl z toho břicha vyskočitŽe se hodně hýbe jsem zvyklá,ale tohle je teda nářez,až mě z toho píchá dole.Holky,já to vidim,že budem nakocec všichni rodit skoro stejně
Hm,jestli už to Krumpolina nemá taky za sebou
no mě se tam taky pěkně mrská a bolí to slušně,kolikrát mě píchne dole jakoby na čípku.No to by byla teda velká náhoda,kdyby jsme rodili nakonec stejně
Uvidíme,ráno bude povinné hlášení ![]()
zakelka,s píše:radulkar píše:jojo,nožky hore
, nechám tam ty prostagladiny pěkně působit
Tak doufám (pro tvoje dobro
) že se tu už zítra neukážeš
A pokud to opravdu zafunguje,tak budu držet palečky a ať je to rychlé a málo bolestné ![]()
Manžel šel naproti na dvě na fotbal,takže já se s prostaglandinem můžu rozloučit
No,takový píchnutí
To je ono,to mě nikdy nedělalo
Vždycky úplně nadskočim
Já jdu ráno na monitor,tak se tu pak buď sejdem nebo už nee ![]()
Taky držím palce. Mně zatím nic nebolí ani netlačí. Snad to přijde příští týden všecko najednou i s porodem. ![]()
Já byla odpolko ještě jak rybička,nevím co to tam ten prďolka provádí ![]()
Lúco,abys nerodila 29. ![]()
radulkar píše:zakelka,s píše:Tak doufám (pro tvoje dobroradulkar píše:jojo,nožky hore
, nechám tam ty prostagladiny pěkně působit
) že se tu už zítra neukážeš
A pokud to opravdu zafunguje,tak budu držet palečky a ať je to rychlé a málo bolestné
děkuju Radu
Taky doufám ![]()
Sandreo tak přesně tohle píchání jsem měla taky a docela často a asi tak tři neděle před porodem
Bylo to hrozně nepříjemné a taky jsem až nadskakovala, vykřikovala nebo se mi podlamovala kolena ![]()
Holky moc na Vás myslím ![]()
3týdny?No to ne,to by mě mrsklo
Děkujeme za podporu,já už si říkám,ať je tak za měsíc
Ať to mám za sebou a malýho u sebe ![]()
Náhodou 29.2.by bylo supr datum, děláme si doma srandu, že bychom jako ušetřili za dárky k narozeninám…
![]()
Dobré ráno,tak jsem tady
.Večer žádný sex nebyl,manžel usnul a zřejmě se mu do toho ani nechtělo
.Tak ať si trhne nohou
Začínám mít zase nějakou depku
Bolej mě nohy,břicho,sotva se hýbu.Ach jo,už mě to nebaví.Kdyby mě aspoń nic nebolelo,ale když mám furt ty posly,tak si vždycky říkám,že by to už mohlo být ono a stejně z toho nic není.Holky a kdy máte přesný termíny?Já mám jen jeden a to 27.2.(v pondělí).
Ahoj holky, Krumpolina mě poprosila, abych vám za ní napsala krásnou zprávu. Ve čtvrtek 23.2. ve 4.4O ráno se jí narodila holčička Magdalenka. Měří 52 cm a váží 3940 cm. Obě holky jsou v pořádku. ![]()
Oprava, chtěla jsem napsat, že váží 3940 g, ne cm.
Nj jsem z holek ještě trochu mimo ![]()