Poradna duly
Jana Čurdová
Simčo asi dva dny po termínu to bylo… já nedělala na vyhánění nic, teda nemyslela jsem na to že by mi to mohlo pomoci… hlavně mě zaměstnával prvorozený… ono to přijde a pak už to bude jen krásné…
no ta PA je teda na
![]()
Vid?Jak si to vůbec dovolí před pacientem říct.Maj si to povědět někde v soukromý a néé před námi.!!Já taky vyloženě nedělám žádné lektvary,nebo tak.Ale třeba prochajda,schody,vana,apod..Na to krásné se mooc těšim,snad se toho dočkám co nejdřív..Točí mě smsky a telefonáty co mi chodí.Otázek-co,kdy ,už?Mám akorád tak pokrk..
Simčo a kdy už to teda bude co?
![]()
Promiň tohle se asi nedělá vid. Ale já musela ![]()
V pohodě
Myslim třeba maminu,bo kámojdu,která mě viděla včera a tak.Napsala jsi to náhodou dobře.Je tam-kdy,už,co?Přesně jak píšu ![]()
No mě to taky lezlo na nervy, hlavně když jsme se procházeli po městě s manžou den před porodem (ale to jsem nevěděla), tak se mě taky spousta známejch ptala co tam jako dělám proč nejsem v porodnici atd.
A jak naschvál jsem známejch potkávali mraky ![]()
Hlavně klid, nohy v teple a odpočívej a až to přijde to bude fofr a pak už jen celý život starost o ten malý uzlíček ![]()
Jo no,po venku jich taky potkáváme spoustu.Návštevy se ptaj,kdy už to vysypu,Ty jsi jěště cela?Jako bych za to mohla.Jinak jsem se chtěla zeptat,bylo Vám po večeru taky špatně?Poslední dobou je mi nějak zle,vůbec nevim z čeho,jím normálně.Pořád,ale fakt pořád mám tvrdý bříško.I když ležim,je to normální?
Mě ke konci bylo úplně netěhotně… a břicho mi tvrdlo jen při chůzi… ![]()
Mě tvrdne fakt pořád,ach jo.Pořád si na něco stěžuju
Ted mě začalo bolet pravý tříslo,to je v háji semnou už ![]()
Koukám do druhé diskuze a bavíte se tam o kojení,takže se nemůžu ani zúčastnit,taky naprd.Zatěžovat netěhulky svýma problémama mi příjde blbé.Tak aspon ta zakelka je semnou na stejné vlně
Teda doufám,jestli teda jěště ![]()
No Simčo vypadá to že jsi tu sama ![]()
Mě to nevadí, hlavně že si mám s kým povídat, manžel je na noční a prvorozený odjel na týden k babičce ![]()
Já jsem tady ještě taky, zatím se vůbec, ale vůbec nic neděje. Termín mám v úterý, žádní poslíčci, žádné tvrdnutí - tak uvidíme. Prý to může přijít najednou. Tašku mám už komplet zbalenou, krom vložek do podprsenky - ty musím v týdnu teprve dokoupit. Dám k dobru jeden dnešní fór, co se stal mojemu mužikovi dneska. Opravujem (no momentálně spíš jen on) chaloupku a praskla mu tam voda, jak to pomalu rozmrzlo po těch mrazech. Celé odpoledne likvidoval záplavu v kuchyni a pak šel na „zasloužené jedno“ do hospody a hlásil , že je hotový, že praskla voda. A všichni na něj- „fakt, jedeš z porodnice, jo?“ No , když to píšu , tak to tak vtipné asi není, ale když mi to vyprávěl - jsem se pobavila. ![]()
No Lúco tak aby ta voda nepraskla opravdu i tobě
nejvíc porodů je v noci a ze své zkušenosti z porodky můžu jen souhlasit ![]()
Dobré ráno holky
,
dneska mám termín porodu
,ale samozřejmě nečekám,že bych dneska rodila
,žádný náznak,nic
Začínám se smiřovat s tím,že budu opět přenášet
,no co,jednou to miminko vylézt musí,ale kdy?
Dneska je tak krásně,dneska by to šlo
,asi půjdeme na dlouhou procházku
Holky,pijete nebo pily jste čaj z maliníku?Já ho piju 3-4 hrnky denně.Simčo,jsi tu ještě?Nebo jsem tu zůstala sama? ![]()
Já ten čaj taky piju, tak 2×denně. A taky to lněné semínko , dávám ho do buchet, občas do jogurtu a tak…termín mám zítra a taky nepředpokládám, že to bude zítra. Počítám až příští týden - ale člověk nikdy neví, že? Věřím, že až bude čas, tak se malý ozve. ![]()
Taky jsem pila maliník a že by mi nějak porod ulehčil se říct nedá ![]()