Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
21.2.12 13:34

Ahojky, jsem tu, zatím žádný náznak… :) Jen kontroluju vrtění… Akorát jsem furt taková bez energie, spavá až lemroidní. :mrgreen: Se mi vůbec nic nechce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
21.2.12 15:18

Ahojky,také jsem pořád 2v1.Žádné změny,malej se teda vrtí až to je nepříjemné,ale pořád nic,chjo :,( Za to já jsem dneska čilá jak nikdy.Uvaříno,snad po sté generalní úklid :lol: skrátka vše,co jsem mohla jsem udělala.ted teda odpočívám(přítel na odpo)tak chvilka pro sebe,no paráda :lol:

• Citovat
  • Upravit
193
21.2.12 15:57
SimčaFíla píše:
Ahojky,také jsem pořád 2v1.Žádné změny,malej se teda vrtí až to je nepříjemné,ale pořád nic,chjo :,( Za to já jsem dneska čilá jak nikdy.Uvaříno,snad po sté generalní úklid :lol: skrátka vše,co jsem mohla jsem udělala.ted teda odpočívám(přítel na odpo)tak chvilka pro sebe,no paráda :lol:

Úplně Ti to závidim… :roll: Já nejsem schopna pohybu, hned jsem unavená, jestli to je ještě po tý viróze :nevim: No doufám, že zítra to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
21.2.12 16:03

Ále Krum,to je jeden den z mála,že se cítím tak dobře.Taky jsem skoro pořád unavená a nic se mi nechce :lol: Máme baráček a když vyjdu schody,tak bych nejradši šla hned ležet jak mě to zmáhá :)

• Citovat
  • Upravit
193
21.2.12 16:06
SimčaFíla píše: Ále Krum,to je jeden den z mála,že se cítím tak dobře.Taky jsem skoro pořád unavená a nic se mi nechce :lol: Máme baráček a když vyjdu schody,tak bych nejradši šla hned ležet jak mě to zmáhá :)

:mrgreen: Já umeju nádobí a připadám si, jak po celodenním výletě. Musim víc na vzduch… Tak se drž a ať Ti to vydrží!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
21.2.12 16:10

To bude dobrý :D Jo,na vzduchu jsem nebyla už taky dost dlouho.Pořád doma,bojim se někam vyrazit(co kdyby náhodou)Přítel tu odpo,tak sama nikde čumákovat nechci.Kámojda dělá s přítelem byt,tak nemaj ani čásek.Je to těžký :lol: :cert:

• Citovat
  • Upravit
2428
21.2.12 18:24

Holky,buď se říká,že je člověk utahanej před porodem,že musí odpočívat,páč se to už blíží a nebo,že mu právě nic není a pak to přijde z čista jasna,tak si vyberte :mrgreen: :mrgreen:
Já taky nic,teď k večeru mě teda zas bolí břicho,ale to není nic vyjímečnýho..teda zatím nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
21.2.12 20:01

Sandreo,tak to je dobrý :lol: Snad to příjde,přece je nemůžem mít do léta v bříšku :mrgreen: Ale radši bych byla,kdyby to přišlo odpoledne než v noci-nevím proč teda,ale byla bych radši :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2428
22.2.12 09:55

Tak holky,další noc za náma,kdo se hlásí 2v1 a kdo je už 1+1? :mrgreen: Já stále stejné.Já zas nevím proč,radši bych aby to přišlo večer nebo v noci,i když je fakt,že pak je člověk unavenej a ráno tam začíná frmol,ale stejně neusnu tak jako tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
22.2.12 10:26

Tak na mě to přišlo v noci,porodila jsem odpoledne a stejně jsem usnula až někdy k ránu a to jen na chvilku. A vůbec se v té porodce tak špatně spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
22.2.12 11:16

ahoj,teda holky,to je napínavý,co?Koukám,že jste tu zatím všechny :D Já už to vzdávám,žádný urychlovací metody nepomohly,takže musím čekat.Zítra jdu na gyndu a na monitor,tak to dr.hned vpálím,že hamilton tentokrát nezabral a že chci znova :lol: Hlavně že mi říkal,že mě přenášet nenechá a v pondělí mám termín,takže doufám,že to zítra nějak vyřeší.Manžel si bere od zítřka dovolenou,tak doufám,že se to naše mimino už uráčí vylézt. :mrgreen: Tak zatím se mějte a zítra podám hlášení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
22.2.12 11:55

To je úplná detektivka toto :lol: Kdo z koho :lol: radu se nám může už jen smát :pankac: Já mám ofiko termín zítra a v pátek,tak jsem jako zvědavá.S tím spaním si právě nedělám iluze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
22.2.12 13:43

Ahojky,taky se hlásím že pořád nic :lol: Termín v pátek,tak jsem taky zvědavá jak to dopadne!!!Už mi s toho je.. :(

• Citovat
  • Upravit
193
22.2.12 16:29

Ahoj holky, dneska sice později, ale hlásím se 2v1. :mrgreen: U mě došlo k malé změně, Majda se mi tlačí čím dál víc dolů… a bolí mě víte kde. Ta kost jakože… až se mi i blbě chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
22.2.12 16:30

Holky rozhodně se vám nesměju, taky jsem takhle trpěla a čekala…
Dnes mi teda vůbec není do smíchu, od rána mám průjem a zvracím :zed: Mám hroznej strach že přijdu o mlíko a to jsme se tak krásně rozpapali a v noci krmíme jen jednou! Doufám,že zítra bude líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí