Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, jsem tu, zatím žádný náznak…
Jen kontroluju vrtění… Akorát jsem furt taková bez energie, spavá až lemroidní.
Se mi vůbec nic nechce. ![]()
Ahojky,také jsem pořád 2v1.Žádné změny,malej se teda vrtí až to je nepříjemné,ale pořád nic,chjo
Za to já jsem dneska čilá jak nikdy.Uvaříno,snad po sté generalní úklid
skrátka vše,co jsem mohla jsem udělala.ted teda odpočívám(přítel na odpo)tak chvilka pro sebe,no paráda ![]()
SimčaFíla píše:
Ahojky,také jsem pořád 2v1.Žádné změny,malej se teda vrtí až to je nepříjemné,ale pořád nic,chjoZa to já jsem dneska čilá jak nikdy.Uvaříno,snad po sté generalní úklid
skrátka vše,co jsem mohla jsem udělala.ted teda odpočívám(přítel na odpo)tak chvilka pro sebe,no paráda
Úplně Ti to závidim…
Já nejsem schopna pohybu, hned jsem unavená, jestli to je ještě po tý viróze
No doufám, že zítra to bude lepší.
Ále Krum,to je jeden den z mála,že se cítím tak dobře.Taky jsem skoro pořád unavená a nic se mi nechce
Máme baráček a když vyjdu schody,tak bych nejradši šla hned ležet jak mě to zmáhá ![]()
SimčaFíla píše: Ále Krum,to je jeden den z mála,že se cítím tak dobře.Taky jsem skoro pořád unavená a nic se mi nechceMáme baráček a když vyjdu schody,tak bych nejradši šla hned ležet jak mě to zmáhá
Já umeju nádobí a připadám si, jak po celodenním výletě. Musim víc na vzduch… Tak se drž a ať Ti to vydrží!!!!
To bude dobrý
Jo,na vzduchu jsem nebyla už taky dost dlouho.Pořád doma,bojim se někam vyrazit(co kdyby náhodou)Přítel tu odpo,tak sama nikde čumákovat nechci.Kámojda dělá s přítelem byt,tak nemaj ani čásek.Je to těžký
![]()
Holky,buď se říká,že je člověk utahanej před porodem,že musí odpočívat,páč se to už blíží a nebo,že mu právě nic není a pak to přijde z čista jasna,tak si vyberte
![]()
Já taky nic,teď k večeru mě teda zas bolí břicho,ale to není nic vyjímečnýho..teda zatím nebylo ![]()
Sandreo,tak to je dobrý
Snad to příjde,přece je nemůžem mít do léta v bříšku
Ale radši bych byla,kdyby to přišlo odpoledne než v noci-nevím proč teda,ale byla bych radši ![]()
Tak holky,další noc za náma,kdo se hlásí 2v1 a kdo je už 1+1?
Já stále stejné.Já zas nevím proč,radši bych aby to přišlo večer nebo v noci,i když je fakt,že pak je člověk unavenej a ráno tam začíná frmol,ale stejně neusnu tak jako tak ![]()
Tak na mě to přišlo v noci,porodila jsem odpoledne a stejně jsem usnula až někdy k ránu a to jen na chvilku. A vůbec se v té porodce tak špatně spí…
ahoj,teda holky,to je napínavý,co?Koukám,že jste tu zatím všechny
Já už to vzdávám,žádný urychlovací metody nepomohly,takže musím čekat.Zítra jdu na gyndu a na monitor,tak to dr.hned vpálím,že hamilton tentokrát nezabral a že chci znova
Hlavně že mi říkal,že mě přenášet nenechá a v pondělí mám termín,takže doufám,že to zítra nějak vyřeší.Manžel si bere od zítřka dovolenou,tak doufám,že se to naše mimino už uráčí vylézt.
Tak zatím se mějte a zítra podám hlášení ![]()
To je úplná detektivka toto
Kdo z koho
radu se nám může už jen smát
Já mám ofiko termín zítra a v pátek,tak jsem jako zvědavá.S tím spaním si právě nedělám iluze ![]()
Ahojky,taky se hlásím že pořád nic
Termín v pátek,tak jsem taky zvědavá jak to dopadne!!!Už mi s toho je.. ![]()
Ahoj holky, dneska sice později, ale hlásím se 2v1.
U mě došlo k malé změně, Majda se mi tlačí čím dál víc dolů… a bolí mě víte kde. Ta kost jakože… až se mi i blbě chodí.
Holky rozhodně se vám nesměju, taky jsem takhle trpěla a čekala…
Dnes mi teda vůbec není do smíchu, od rána mám průjem a zvracím
Mám hroznej strach že přijdu o mlíko a to jsme se tak krásně rozpapali a v noci krmíme jen jednou! Doufám,že zítra bude líp…