Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
16.2.12 21:54

ahoj

Tak jsem byla dneska v poradně u dr.a na monitoru.Všechno je OK,ale udělal mi „Hamiltona“,řekl,že můžu začít špinit,ale zatím nic,jen mě trochu tvrdne břicho a občas bolí záda,ale asi se nic neděje :( .Jinak CS mám 7-8.a jsem 38+3.Pak jsem byla za kamarádkou,která porodila v pondělí,už je úplně v pohodě,na to,že je pocísaři,tak to zvládá dobře a malinkej je náááádhernej,tak jsem si ho chovala,už bych chtěla taky mít prĎolku venku,jak já jí závidím,že už to má za sebou.Tak čekám,kdo z nás bude další na řadě ;) .Tak se holky držte,musíme to vydržet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
17.2.12 11:00

Holky moc na vás myslím a soucítím s Vámi,taky jsem byla dost nervozní,protivná a čekala jen na každou bolístku a pak to přišlo. Dočkáte se a přijde to i na vás a bude to sranda, že určitě ve stejný den a na všechny :lol: :pankac:
Jinak u nás není vůbec žádnej sníh, včera svítilo sluníčko jako na jaře. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.2.12 12:26
zakelka,s píše:
Tak jsem byla dneska v poradně u dr.a na monitoru.Všechno je OK,ale udělal mi „Hamiltona“,řekl,že můžu začít špinit,ale zatím nic,jen mě trochu tvrdne břicho a občas bolí záda,ale asi se nic neděje :( .Jinak CS mám 7-8.a jsem 38+3.Pak jsem byla za kamarádkou,která porodila v pondělí,už je úplně v pohodě,na to,že je pocísaři,tak to zvládá dobře a malinkej je náááádhernej,tak jsem si ho chovala,už bych chtěla taky mít prĎolku venku,jak já jí závidím,že už to má za sebou.Tak čekám,kdo z nás bude další na řadě ;) .Tak se holky držte,musíme to vydržet :mavam:

Ahojky, něco jsem si o tom Hamiltonovi četla, když jsi to sem psala, že na něj půjdeš… jaký to bylo? Moc bezva asi né, co? 8o A už se něco děje víc? Každý den si říkám, která z nás to bude… :) Ale jak píšeš, musíme vydržet - vydržááááj, pijaněěěr. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.2.12 12:31

Radulko, to by bylo fakt vtipný… najednou tady ticho po pěšině a pak takovej nával informací - míry, váhy, porody. :mrgreen:

U nás je dneska pěkná obleva… jdu ven za chvíli, už potřebuju vzduch. Něco pokoupit, na poštu… A pak s manžou na nákup, ať máme co papat. Nemám ale vůbec na nic chuť, jen na sušenky a na ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
17.2.12 12:35

Ahoj ženy,já se hlásím dnes po monitoru,bylo to trochu na hraně,ale dobrý,a ani jsem nemusela jít po dvou hodinách znova :dance: Na kontrolu jdu v pondělí,tak uvidíme jak se to vyvine přes víkend.Jestli se teda něco vyvine :mrgreen: Ale manžel jede z po na út pryč,tak určitě zafunguje zákon schválnosti a bude se něco dít :roll:
Zakelko,tak třeba ten Hamilton pomůže,nebo že by už?Ale asi to nebylo nic moc co?
Tady u nás prší a je to tu samá břečka,no hnus :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
17.2.12 13:29

holky,tak hamilton nezabral,nic mi není,to u předchozího těhu mi ho dělali v nemocnici a to teda bolelo 8o a hned jsem špinila a večer se malej narodil,ale teď to nebolelo vůbec a ani žádný špinění,prostě nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
17.2.12 13:38

Zdravím Vás ženy :D Sandreo,tak to je dobře,že kontrola dopadla v pořádku :pankac: .Taky doufám,že už se něco o víkendu vyvine!!!Je to hrozný-přítel mi říká at na to nemyslim,ale to mi vůbec nejde.Jsem s toho už fakt na nervy.Kamarádka,co měla rodit o tři dny dřív,porodila v sobotu a já pořád nic.Už nevím,jak tomu pomoct?U nás je taky břečka hnusná,vůbec nic v tom počasí mě nebaví..Jen jsem uvařila,půjdu si dát vanu a zalehnu.Co taky jinýho,ven se nedá jít a v telce nic nedávaj,ach jo.

• Citovat
  • Upravit
SimčaFíla
17.2.12 13:39

Neboj Zakelko,třeba věčer bude vše jinak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
284
17.2.12 13:52
SimčaFíla píše:
Zdravím Vás ženy :D Sandreo,tak to je dobře,že kontrola dopadla v pořádku :pankac: .Taky doufám,že už se něco o víkendu vyvine!!!Je to hrozný-přítel mi říká at na to nemyslim,ale to mi vůbec nejde.Jsem s toho už fakt na nervy.Kamarádka,co měla rodit o tři dny dřív,porodila v sobotu a já pořád nic.Už nevím,jak tomu pomoct?U nás je taky břečka hnusná,vůbec nic v tom počasí mě nebaví..Jen jsem uvařila,půjdu si dát vanu a zalehnu.Co taky jinýho,ven se nedá jít a v telce nic nedávaj,ach jo.

no to je nejhorší,na to nemyslet,mě to taky vůbec nejde,kolikrát si říkám,že nebudu chodit na internet,protože pak na to ještě víc myslím a pořád se pozoruju,kde mě co píchne :? .Kolem mě holky roděj dřív,než by měli a já pořád nic :,( No já půjdu asi vyluxovat obývák a uklidit do dětského pokoje,mladší syn je hroznej bordelář,takže mám pořád co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
17.2.12 15:07

Ty konce jsou asi nejhorší,to prostě jen čekáme kdy to přijde.Počkejte,určitě to bude jak blesk z čistého nebe :lol: Pokud se do termínu nic dít nebude,udělám si pak ten koktejl co jsem tu někde psala,ale jestli zabere nevím :nevim: Ale zkusit to můžu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
18.2.12 14:31

Ahoj holky..Sandreo-taky to po termínu budu nějak zkoušet přivolat!!Jinak dneska fakt den nah..S přítelem máme tichou domácnost,chová se jak debil s prominutím.Jěště do toho ty hormony,je to katastrofa.Už se normálně těšim do porodky,budu mít aspon na chvíli od něj klid :( Je mi hrozně,místo toho aby byl semnou ted ke konci,tak si někde lítá do půlnoci,na to já fakt nervy nemám.Achjo,jsem dneska fakt ze všeho neštastná!!!!

• Citovat
  • Upravit
2428
18.2.12 16:43

Ahoj holky,u mě zatím vše beze změny,jsem stále celá :lol: Dokonce jsem se na dnešek i hezky vyspala,čůrat jsem byla jen dvakrát :dance:
Simčocopak,přítel si byl vyhodit z kopýtka?Ten můj jde pro změnu dneska,prý na chvíli,tak jsem zvědavá :lol: Ale já jdu zas na chvíli s holkama z práce,tak mě to ani neva,teda snad se nezačne něco dít.Ale chápu,že tě to naštvalo,do toho ty naše poblázněný hormony,to nám taky moc nepřidá.Já jsem občas zas hrozně protivná na ségru :oops: Chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
19.2.12 09:59

Ahoj ženy,tak u mě je to taky pořád to samý!!!Vůbec žádná známka toho,že jsem těhotná :( Já nevim,třeba to vůbec nepříjde :lol: Včera mě teda bolelo břicho jinak než normálně,ale po několika minutách to přestalo :( Jinak s přítelem už v pohodě,ale nasral mě teda pěkně :lol: Nemůže bejt každej den posvícení,ne? :lol: A Sandreo-na ségru jsem protivná taky :P :oops:

• Citovat
  • Upravit
5656
19.2.12 10:08

Ach ty těhu hormony, já se už na ně vymlouvat nemůžu :lol:
Holky ještě vydržte, až miminka dozrají a vykouknou na svět,bude zase vše růžové :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
19.2.12 12:04

Hlasím se,že u mě i dnes beze změny.Nebo ne úplně teda,od rána mi je nějak blbě,na blití a jsem nějaká hrozně utahaná,tak nevím čím to může být :think: Nic špatnýho jsem nesnědla a spát jsem šla kolem 23hod.Ale jsem gogo jako bych nespala vůbec.Zítra máme hplky docela pěkný datum 20.2.To by šlo ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí