Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem byla dneska v poradně u dr.a na monitoru.Všechno je OK,ale udělal mi „Hamiltona“,řekl,že můžu začít špinit,ale zatím nic,jen mě trochu tvrdne břicho a občas bolí záda,ale asi se nic neděje
.Jinak CS mám 7-8.a jsem 38+3.Pak jsem byla za kamarádkou,která porodila v pondělí,už je úplně v pohodě,na to,že je pocísaři,tak to zvládá dobře a malinkej je náááádhernej,tak jsem si ho chovala,už bych chtěla taky mít prĎolku venku,jak já jí závidím,že už to má za sebou.Tak čekám,kdo z nás bude další na řadě
.Tak se holky držte,musíme to vydržet ![]()
Holky moc na vás myslím a soucítím s Vámi,taky jsem byla dost nervozní,protivná a čekala jen na každou bolístku a pak to přišlo. Dočkáte se a přijde to i na vás a bude to sranda, že určitě ve stejný den a na všechny
![]()
Jinak u nás není vůbec žádnej sníh, včera svítilo sluníčko jako na jaře. ![]()
zakelka,s píše:
Tak jsem byla dneska v poradně u dr.a na monitoru.Všechno je OK,ale udělal mi „Hamiltona“,řekl,že můžu začít špinit,ale zatím nic,jen mě trochu tvrdne břicho a občas bolí záda,ale asi se nic neděje.Jinak CS mám 7-8.a jsem 38+3.Pak jsem byla za kamarádkou,která porodila v pondělí,už je úplně v pohodě,na to,že je pocísaři,tak to zvládá dobře a malinkej je náááádhernej,tak jsem si ho chovala,už bych chtěla taky mít prĎolku venku,jak já jí závidím,že už to má za sebou.Tak čekám,kdo z nás bude další na řadě
.Tak se holky držte,musíme to vydržet
Ahojky, něco jsem si o tom Hamiltonovi četla, když jsi to sem psala, že na něj půjdeš… jaký to bylo? Moc bezva asi né, co?
A už se něco děje víc? Každý den si říkám, která z nás to bude…
Ale jak píšeš, musíme vydržet - vydržááááj, pijaněěěr. ![]()
Radulko, to by bylo fakt vtipný… najednou tady ticho po pěšině a pak takovej nával informací - míry, váhy, porody. ![]()
U nás je dneska pěkná obleva… jdu ven za chvíli, už potřebuju vzduch. Něco pokoupit, na poštu… A pak s manžou na nákup, ať máme co papat. Nemám ale vůbec na nic chuť, jen na sušenky a na ovoce.
Ahoj ženy,já se hlásím dnes po monitoru,bylo to trochu na hraně,ale dobrý,a ani jsem nemusela jít po dvou hodinách znova
Na kontrolu jdu v pondělí,tak uvidíme jak se to vyvine přes víkend.Jestli se teda něco vyvine
Ale manžel jede z po na út pryč,tak určitě zafunguje zákon schválnosti a bude se něco dít ![]()
Zakelko,tak třeba ten Hamilton pomůže,nebo že by už?Ale asi to nebylo nic moc co?
Tady u nás prší a je to tu samá břečka,no hnus ![]()
holky,tak hamilton nezabral,nic mi není,to u předchozího těhu mi ho dělali v nemocnici a to teda bolelo
a hned jsem špinila a večer se malej narodil,ale teď to nebolelo vůbec a ani žádný špinění,prostě nic ![]()
Zdravím Vás ženy
Sandreo,tak to je dobře,že kontrola dopadla v pořádku
.Taky doufám,že už se něco o víkendu vyvine!!!Je to hrozný-přítel mi říká at na to nemyslim,ale to mi vůbec nejde.Jsem s toho už fakt na nervy.Kamarádka,co měla rodit o tři dny dřív,porodila v sobotu a já pořád nic.Už nevím,jak tomu pomoct?U nás je taky břečka hnusná,vůbec nic v tom počasí mě nebaví..Jen jsem uvařila,půjdu si dát vanu a zalehnu.Co taky jinýho,ven se nedá jít a v telce nic nedávaj,ach jo.
SimčaFíla píše:
Zdravím Vás ženySandreo,tak to je dobře,že kontrola dopadla v pořádku
.Taky doufám,že už se něco o víkendu vyvine!!!Je to hrozný-přítel mi říká at na to nemyslim,ale to mi vůbec nejde.Jsem s toho už fakt na nervy.Kamarádka,co měla rodit o tři dny dřív,porodila v sobotu a já pořád nic.Už nevím,jak tomu pomoct?U nás je taky břečka hnusná,vůbec nic v tom počasí mě nebaví..Jen jsem uvařila,půjdu si dát vanu a zalehnu.Co taky jinýho,ven se nedá jít a v telce nic nedávaj,ach jo.
no to je nejhorší,na to nemyslet,mě to taky vůbec nejde,kolikrát si říkám,že nebudu chodit na internet,protože pak na to ještě víc myslím a pořád se pozoruju,kde mě co píchne
.Kolem mě holky roděj dřív,než by měli a já pořád nic
No já půjdu asi vyluxovat obývák a uklidit do dětského pokoje,mladší syn je hroznej bordelář,takže mám pořád co dělat.
Ty konce jsou asi nejhorší,to prostě jen čekáme kdy to přijde.Počkejte,určitě to bude jak blesk z čistého nebe
Pokud se do termínu nic dít nebude,udělám si pak ten koktejl co jsem tu někde psala,ale jestli zabere nevím
Ale zkusit to můžu ![]()
Ahoj holky..Sandreo-taky to po termínu budu nějak zkoušet přivolat!!Jinak dneska fakt den nah..S přítelem máme tichou domácnost,chová se jak debil s prominutím.Jěště do toho ty hormony,je to katastrofa.Už se normálně těšim do porodky,budu mít aspon na chvíli od něj klid
Je mi hrozně,místo toho aby byl semnou ted ke konci,tak si někde lítá do půlnoci,na to já fakt nervy nemám.Achjo,jsem dneska fakt ze všeho neštastná!!!!
Ahoj holky,u mě zatím vše beze změny,jsem stále celá
Dokonce jsem se na dnešek i hezky vyspala,čůrat jsem byla jen dvakrát ![]()
Simčocopak,přítel si byl vyhodit z kopýtka?Ten můj jde pro změnu dneska,prý na chvíli,tak jsem zvědavá
Ale já jdu zas na chvíli s holkama z práce,tak mě to ani neva,teda snad se nezačne něco dít.Ale chápu,že tě to naštvalo,do toho ty naše poblázněný hormony,to nám taky moc nepřidá.Já jsem občas zas hrozně protivná na ségru
Chudák.
Ahoj ženy,tak u mě je to taky pořád to samý!!!Vůbec žádná známka toho,že jsem těhotná
Já nevim,třeba to vůbec nepříjde
Včera mě teda bolelo břicho jinak než normálně,ale po několika minutách to přestalo
Jinak s přítelem už v pohodě,ale nasral mě teda pěkně
Nemůže bejt každej den posvícení,ne?
A Sandreo-na ségru jsem protivná taky
![]()
Ach ty těhu hormony, já se už na ně vymlouvat nemůžu ![]()
Holky ještě vydržte, až miminka dozrají a vykouknou na svět,bude zase vše růžové ![]()
Hlasím se,že u mě i dnes beze změny.Nebo ne úplně teda,od rána mi je nějak blbě,na blití a jsem nějaká hrozně utahaná,tak nevím čím to může být
Nic špatnýho jsem nesnědla a spát jsem šla kolem 23hod.Ale jsem gogo jako bych nespala vůbec.Zítra máme hplky docela pěkný datum 20.2.To by šlo ne? ![]()