Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SimčaFíla
19.2.12 18:07

Ahojky :lol: Sice pěkný datum to je,ale jestlipak to vědí i ti naši cukrouši? :lol:

• Citovat
  • Upravit
193
19.2.12 22:44

Ahoj holky :mavam:
Musíme si toho do porodu hodně naplánovat :mrgreen: , pak budem třeba překvapený, jak to nestíháme, až to opravdu přijde a bude to líp utíkat. Ták - zítra na monitor, v úterý všude vytřít a jedno kafčo s kámojdou, ve středu další kafíčko, pak na těhotenskou masáž (dostala jsem ji od švagrové v listopadu k narozkám)… Hlavně až to přijde, tak ať to probíhá rychle. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
20.2.12 12:05

Ahoj holky :mavam: Jak tak koukám,Zakelkase nám nějakej ten den neozvala,tak to vypadá,jestli už to taky nemá za sebou :think: :D
Já dnes byla na kontrole,tak mi mudr.udělal Hamiltona,tak jsem zvědavá,jestli se začne něco dít.Zatím mě teda akorát bolí břicho :nevim: Prý je to všechno hezky nachystané,CS 6,otevřená na prst :roll:
Krumpísni jak ti dopadl monitor,držim pěsti ať je vše ok :hug: A závidím tu masáž,to bude asi fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
20.2.12 13:51

Ahoj holky :D Krum,určo dej echo,jak Ti to dopadlo.Ale určitě samé dobré zprávy :D Tu masáž bych brala hned,jsem stuhlá jako to prase :) Zrovna dneska jsem si proležela ruku a nemůžu jí pořádně natáhnout !!Sandreo,tak Tobě se to fakt pomalu ale jistě pěkn rýsuje :) Třeba to do večera příjde…Já pořád nic,už na to prdim.Snažim se na to nemyslet,pořád něco dělat a tak no..

• Citovat
  • Upravit
2428
20.2.12 14:25

Břicho mě bolí pořád,tak uvidíme jestli se to rozjede.Ale zrovna dnes je manžel pryč přes noc,tak se vidím,jak mu ve dvě ráno volám někam na Moravu ať hned přijede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
20.2.12 15:22

Krumpolina pořád nic :) Že by? :pankac:

• Citovat
  • Upravit
zakelka
20.2.12 17:39

ahoj

sandrea3 píše:
Ahoj holky :mavam: Jak tak koukám,Zakelkase nám nějakej ten den neozvala,tak to vypadá,jestli už to taky nemá za sebou :think: :D
Já dnes byla na kontrole,tak mi mudr.udělal Hamiltona,tak jsem zvědavá,jestli se začne něco dít.Zatím mě teda akorát bolí břicho :nevim: Prý je to všechno hezky nachystané,CS 6,otevřená na prst :roll:
Krumpísni jak ti dopadl monitor,držim pěsti ať je vše ok :hug: A závidím tu masáž,to bude asi fajn :palec:

Ahojky,ještě jsem tu,pořád 2v1 :mrgreen: .Jé jak ráda bych to už měla za sebou.Dneska bylo krásně,tak jsme byli na dlouhý procházce,jinak v sobotu jsme si dali s manželem svařáka a pak byl i sex :* :srdce: ,no a stejně nic.Takže zase ve čtvrtek jdu do poradny,tak mi znova dr.udělá „hamiltona“ a doufááám,že to na podruhý vyjde :roll: .Poslíčky mám každý den,chodím čůrat každou půlhodinu 8o ,bolí mě spodek,jako by mě tam někdo nakopnul,ty kosti,bo co :? Tak kdyby se něco dělo,tak vám dám určo vědět,tak zatím papa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
193
20.2.12 18:03

Ahoj holkyyyy! :hug:

Díky za optání… jste hodné, že jste na mě myslely… Monitor v pohodě, prohlídka taky, zatím žádné náznaky. Změkčuje a krátí se to hrdlo, ale otevírání prý ne. Za týden na kontrolu, to už budu 40tt, tak si řikám, přece tam nepojedu dvakrát, prostě Majdalenka určo bude chtít už ven. :* :mrgreen: Musím si zavolat na tu masáž, jsem na to dneska zapomněla, místo toho jsem ale vyřídila levnější internet - jsem udělala bububu a najednou to jde. 8)

Tak myslim na vás! Pápáááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
20.2.12 18:53

Tak jak to tu čtu,dnes toho 20.2.to asi neklapne :D Tak že by se těm našim zlatíčkům chtělo toho 22.?Mě po tom Hamiltonu bolí pořád břicho,tak si říkám,že bych mohla jít spát a v noci by se to mohlo rozjet :pankac: To je tady hrozně napínavý.Manžel nakonec bude doma,tak mám hned lepší pocit,že kdyby něco,tak je tady.Zatím se tu mějte a když se zítra neozvu,jsem víte kde… :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
20.2.12 20:43

Holky teda Vás ta mimča takhle zlobí ještě v bříškách, myslím na Vás a soucítím :hug: Snad se ten pravej čas už blíží a miminkám se bude chtít na svět… Držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.2.12 21:16

No jsem zvědavá, jaký stav bude zítra!!!!! Zakelko, Sandreo :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
20.2.12 21:21

holky,máte taky ty posly?Mě každou chvíli bolí břicho a nejvíc když se tam mimčo vrtí,kolikrát mě píchne v zádech.Chjo,pořád se pozoruju,co bude :roll: Takže Krumpolino,Sandreo zítra se každá povinně ohlásíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.2.12 21:44
zakelka,s píše:
holky,máte taky ty posly?Mě každou chvíli bolí břicho a nejvíc když se tam mimčo vrtí,kolikrát mě píchne v zádech.Chjo,pořád se pozoruju,co bude :roll: Takže Krumpolino,Sandreo zítra se každá povinně ohlásíme :lol:

Já zatím nic… no jsem na Tebe zvědavá!!!!!!! :mrgreen: Aaaaaaaaaa! To je zase napínačka. No, měly bychom se sem vždycky juknout a písnout teďkon, ať o sobě víme. Držím palkce, moc moc moc! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
21.2.12 10:24

ahoj,tak se hlásím :mavam: ,nic se neděje,pořád 2v1 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
21.2.12 12:15

Taky se hlásím,pořád jsem v kupě :zed: :lol: Poslíčky mám skoro furt,to je na palici normálně.V pátek mám jít na monitor,kéž už bych tam nedošla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí