Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
Musíme si toho do porodu hodně naplánovat
, pak budem třeba překvapený, jak to nestíháme, až to opravdu přijde a bude to líp utíkat. Ták - zítra na monitor, v úterý všude vytřít a jedno kafčo s kámojdou, ve středu další kafíčko, pak na těhotenskou masáž (dostala jsem ji od švagrové v listopadu k narozkám)… Hlavně až to přijde, tak ať to probíhá rychle.
![]()
Ahoj holky
Jak tak koukám,Zakelkase nám nějakej ten den neozvala,tak to vypadá,jestli už to taky nemá za sebou
![]()
Já dnes byla na kontrole,tak mi mudr.udělal Hamiltona,tak jsem zvědavá,jestli se začne něco dít.Zatím mě teda akorát bolí břicho
Prý je to všechno hezky nachystané,CS 6,otevřená na prst ![]()
Krumpísni jak ti dopadl monitor,držim pěsti ať je vše ok
A závidím tu masáž,to bude asi fajn ![]()
Ahoj holky
Krum,určo dej echo,jak Ti to dopadlo.Ale určitě samé dobré zprávy
Tu masáž bych brala hned,jsem stuhlá jako to prase
Zrovna dneska jsem si proležela ruku a nemůžu jí pořádně natáhnout !!Sandreo,tak Tobě se to fakt pomalu ale jistě pěkn rýsuje
Třeba to do večera příjde…Já pořád nic,už na to prdim.Snažim se na to nemyslet,pořád něco dělat a tak no..
Břicho mě bolí pořád,tak uvidíme jestli se to rozjede.Ale zrovna dnes je manžel pryč přes noc,tak se vidím,jak mu ve dvě ráno volám někam na Moravu ať hned přijede.
sandrea3 píše:
Ahoj holkyJak tak koukám,Zakelkase nám nějakej ten den neozvala,tak to vypadá,jestli už to taky nemá za sebou
![]()
Já dnes byla na kontrole,tak mi mudr.udělal Hamiltona,tak jsem zvědavá,jestli se začne něco dít.Zatím mě teda akorát bolí břichoPrý je to všechno hezky nachystané,CS 6,otevřená na prst
Krumpísni jak ti dopadl monitor,držim pěsti ať je vše okA závidím tu masáž,to bude asi fajn
Ahojky,ještě jsem tu,pořád 2v1
.Jé jak ráda bych to už měla za sebou.Dneska bylo krásně,tak jsme byli na dlouhý procházce,jinak v sobotu jsme si dali s manželem svařáka a pak byl i sex
,no a stejně nic.Takže zase ve čtvrtek jdu do poradny,tak mi znova dr.udělá „hamiltona“ a doufááám,že to na podruhý vyjde
.Poslíčky mám každý den,chodím čůrat každou půlhodinu
,bolí mě spodek,jako by mě tam někdo nakopnul,ty kosti,bo co
Tak kdyby se něco dělo,tak vám dám určo vědět,tak zatím papa ![]()
Ahoj holkyyyy! ![]()
Díky za optání… jste hodné, že jste na mě myslely… Monitor v pohodě, prohlídka taky, zatím žádné náznaky. Změkčuje a krátí se to hrdlo, ale otevírání prý ne. Za týden na kontrolu, to už budu 40tt, tak si řikám, přece tam nepojedu dvakrát, prostě Majdalenka určo bude chtít už ven.
Musím si zavolat na tu masáž, jsem na to dneska zapomněla, místo toho jsem ale vyřídila levnější internet - jsem udělala bububu a najednou to jde. ![]()
Tak myslim na vás! Pápáááá
Tak jak to tu čtu,dnes toho 20.2.to asi neklapne
Tak že by se těm našim zlatíčkům chtělo toho 22.?Mě po tom Hamiltonu bolí pořád břicho,tak si říkám,že bych mohla jít spát a v noci by se to mohlo rozjet
To je tady hrozně napínavý.Manžel nakonec bude doma,tak mám hned lepší pocit,že kdyby něco,tak je tady.Zatím se tu mějte a když se zítra neozvu,jsem víte kde…
![]()
Holky teda Vás ta mimča takhle zlobí ještě v bříškách, myslím na Vás a soucítím
Snad se ten pravej čas už blíží a miminkám se bude chtít na svět… Držte se ![]()
holky,máte taky ty posly?Mě každou chvíli bolí břicho a nejvíc když se tam mimčo vrtí,kolikrát mě píchne v zádech.Chjo,pořád se pozoruju,co bude
Takže Krumpolino,Sandreo zítra se každá povinně ohlásíme ![]()
zakelka,s píše:
holky,máte taky ty posly?Mě každou chvíli bolí břicho a nejvíc když se tam mimčo vrtí,kolikrát mě píchne v zádech.Chjo,pořád se pozoruju,co budeTakže Krumpolino,Sandreo zítra se každá povinně ohlásíme
Já zatím nic… no jsem na Tebe zvědavá!!!!!!!
Aaaaaaaaaa! To je zase napínačka. No, měly bychom se sem vždycky juknout a písnout teďkon, ať o sobě víme. Držím palkce, moc moc moc! ![]()
Taky se hlásím,pořád jsem v kupě
Poslíčky mám skoro furt,to je na palici normálně.V pátek mám jít na monitor,kéž už bych tam nedošla ![]()
Ahojky
Sice pěkný datum to je,ale jestlipak to vědí i ti naši cukrouši?