Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2428
25.2.12 14:57

Hlky,prd a vořech nebo jak se to říká :mrgreen: Jen jsem se sem dřív nedostala,ale jinak u mě vše při starém :zed: Přijde mi,že ty poslíčky mám snad nepřetržitě 8o S manželem sme byli na prochajdě,mám toho teda plný kecky,na závěr ještě ty schody(jak nejezdí ten výtah),no jsem docela utahaná,tak uvidíme jetli to třeba zabere,kéž by :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
25.2.12 17:46

Tak vám nevím,jestli se něco neděje :think: Už přes dvě hoďky bolesti po 5-7minutách,ale takovej nářez jsem ještě nezažila 8o Horká vana bez efektu naprosto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
25.2.12 17:49
sandrea3 píše:
Tak vám nevím,jestli se něco neděje :think: Už přes dvě hoďky bolesti po 5-7minutách,ale takovej nářez jsem ještě nezažila 8o Horká vana bez efektu naprosto.

no tak ti držím palce ať je to ono.Já jsem byla dneska s dětma na procházce,teď jsem uklízela a chvíli skákala na balonu(prý to taky pomáhá),tak jsem zvědavá.Tak jestli se zítra neozveš,tak je to jasný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
25.2.12 17:55

Sandreo tak pokud už tak držím pěsti a ať to máš rychle za sebou a mimi v náručí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
25.2.12 18:13

Holky,jdu doházet věci do tašky,to je fakt nářez toto.Jestli tohle bude trvat několik hodin,tak se asi po…Díky a snad se tu pak sejdeme už s mimísema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
25.2.12 18:35

Sandreo tak se drž a pokud si budeš chtít ulevit, epidurál to jistí, je to opravdu úleva, já jsem bez něj vydržela deset hodin a ty poslední dvě byli jako procházka rájem :pankac: Držím všechny palce co mám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
25.2.12 18:37

A kdyby se ti chtělo napsat sms, tady je mé číslo 728 714 038 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
25.2.12 19:44

Sandreo,tak to už bude nejsíš ono,ne?Závist :cert: :mrgreen: Já už chci taky,do prdelky!!!!Radulko,vadilo by kdybych použila jednou i já Tvé číslo?

• Citovat
  • Upravit
5656
26.2.12 09:51

Sandrea se už neozvala tak asi to bylo ono a snad má už miminko u sebe, sms nedorazila,tak číslo zdřejmě nestihla přešíst…

Simčo určo ho můžeš použít a doufám,že to bude co nejdříve :pankac:

Příspěvek upraven 26.02.12 v 11:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
26.2.12 11:06

Taky se vsadím,že Sandrea to má za sebou.Aspon někdo se dočkal!!! :cert: Já tady budu trapčit do března..

• Citovat
  • Upravit
284
26.2.12 12:34

Ahoj,Simčo myslím,že tady budu trapčit stebou taky do března :roll:
Radu můžu taky použít tvoje číslo?Kdybych nááááhodou porodila :roll: ?
Jinak Sandrea to už má určitě za sebou,to by se jinak už ozvala,tak papa zase zítra se nahlásím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
26.2.12 14:30

jj holky moje čekatelky, pište jen samé dobré zprávy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
26.2.12 14:51

Aspon v tom jsme spolu,ne? :lol: Já už se tomu musim smát,jinak bych se asi zbláznila!!Je to naprd,fakt..

• Citovat
  • Upravit
5656
26.2.12 17:35

Simčo takové pocity jsem měla taky a snažila se na to nemyslet,zaměstnat se… a za dva dny byl malej venku… já vím že je to těžké,ale máš stoprocentní jistotu že prostě jednou porodíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
26.2.12 17:49

To jo Radu,ale kdy? :cert: :) Taky se snažím zaměstnat,dělat věci,které by to mohlo urychlit,ale semnou to ani nehne!!Už to chci mít za sebou a prdolu u sebe.Zítra opět do tý porodky na monitor,tak mi tam snad už něco podrobnějšího poví..Máme tam ale nepříjemné babky,chjo.To Vám tam došla doktorka a povídá ty PA.Kolik jich jěště je na ten monitor?Mě už to nebaví..To je ale kráva,co?A to tam nedělala nic,jen občas přišla a koukla na křivku,Doufám,že mně nebude rodit!!!!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex