Poradna duly
Jana Čurdová
JÉÉ,TAK MOOOC GRATULUJU
TAK TO MÁ KONEČNĚ ZA SEBOU,TIŠE ZÁVIDÍM ![]()
Super zpráva,děkujem za vyřítení a obrovská gratulace
Tak to měla majdalenka pěkné míry
Já to tušila,že se něco děje když se tu nekázala
Těšíme se na podrobnosti.
Zakelko,co tu děláš?Neměla jsi ve 3 rodit?
Já noc hrůzy,malej se tam mlel jako nikdy a poslíčci opravdu šílený,že jsem myslela,jestli už to není ono.Ráno zas nic,na monitoru pro změnu spal(bodejť by ne)a takovýhle monitor jsem neměla ani na začátku
To je k vzteku
Já měla termín včera a dnes,tak nevím
Já už chci taky,a to mi setřička povídá,ať chodím do schodů,vtipálek.Už 3týdny šlapu péšo do 4.patra a nic ![]()
Ahoj holky..Krumpolince mooc gratuluji a přeji oběma zdravíčko a at malinká moc nezlobí
Konečně to má za sebou.A co my holky,kdy porodíme?Já mám termín dneska a pořád taky nic.Byla jsem se nahlásit v porodc a rovnou i a monitoru.Jenž-malej nespal celou noc a tam se mu nechtělo nějak vstávat
Pokoušeli ho budit,normálně jsem si musela u toho monitoru stoupnout,chytit ty kabeli a chodit sem a tam.No mazec.Jediný co mi řekli tak že mám přijít v pondělí.Pevně doufám,že v pondělí budu mít prdolu už dávno u sebe,jinak mi s toho fakt hrábne.To je strašný to čekání!!!
Simčo,já se zas na monitoru musela furt přetáčet z boku na bok,a pořád ho budili budíkem
Celou noc řádil jak černá ruka a pak si v klidu takhle spí,prevít jeden
Se kluci spolu asi nějak domluvili nebo co
Já jdu v pondělí ke svýmu mudr.na kontrolu a monitor kdyžtak zas v átek,to už ale fakt doufám,že dřív porodim,jinak mě klepne ![]()
Holky,o víkendu to musí klapnout ne? ![]()
Jéé tak konečně miminko ![]()
Krumpolínce moc moc gratuluji k malé Majdalence, míry má teda krásné
![]()
A která bude další holky? Noo?? Teď to musí jít jak po másle ![]()
Gratuluju k Majdalence, to je ale cvalík. Mně se dneska malý (Jáchym) rozhodl odpočívat. Včera sebou šil celý den a dneska velice nic, ani neškytá…až to skoro pozoruju a říkám si jestli se mu něco nestalo, ale snad ne.Nakonec se vždycky trochu hýbne. Už mi to asi taky začíná pomaličku lézt na mozek .Takže jeden z posledních (ne-li poslední) víkendů před námy - dámy. ![]()
Já se klidně hlásím dobovolně,že už bych chtěla rodit
Všichni říkají,že to prý bude zítra,tak jsem teda zvědavá
U mě mrňous taky klid,asi spí,to zas bude noc ![]()
Sandreo,Ti naši hoši to mají asi stejně.Malej ted taky spinká,je klídek až je to podezřelé
Taky mi říkaj že to bude zítra,ale věříš tomu?Já teda moc nee!! ![]()
Zdravím
,a hlásím se stále 2v1
Vůůůůbec nic se u mě neděje,že by „ticho před bouří“?Termín mám pozítří,ale vypadá to,že z nás bude březňáček místo únorčátka ![]()
Ahojky
Já taky pořád to samý.Den po termínu a běhám tu jak šílená.Uvaříno,upečíno,uklízíno,no tak malej pojd
Taky myslim,že budeme mít březnátka ![]()
Tak já porodila 4 dny po prvním termínu a 5 dní před druhým,tak máte ještě asi holky čas ![]()
Včera psala,že jí všichni tipujou na dnešek,ne?Tak asi měli pravdu..Jestli jo,moooc jí závidim.Dneska je tak krásně ženy,což?U nás se dělá dřevo,já samo nic nedělám tak se nudím jak blázen!!!Vidim to na nějakou delší prochajdu s tím naším zlatým hafanem ![]()