Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
24.2.12 12:24

JÉÉ,TAK MOOOC GRATULUJU :kytka: :potlesk: TAK TO MÁ KONEČNĚ ZA SEBOU,TIŠE ZÁVIDÍM :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
24.2.12 12:48

Super zpráva,děkujem za vyřítení a obrovská gratulace :hug: :hug: Tak to měla majdalenka pěkné míry :palec: Já to tušila,že se něco děje když se tu nekázala :pankac: Těšíme se na podrobnosti.
Zakelko,co tu děláš?Neměla jsi ve 3 rodit? :mrgreen: Já noc hrůzy,malej se tam mlel jako nikdy a poslíčci opravdu šílený,že jsem myslela,jestli už to není ono.Ráno zas nic,na monitoru pro změnu spal(bodejť by ne)a takovýhle monitor jsem neměla ani na začátku :zed: To je k vzteku :cert: Já měla termín včera a dnes,tak nevím :nevim: Já už chci taky,a to mi setřička povídá,ať chodím do schodů,vtipálek.Už 3týdny šlapu péšo do 4.patra a nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
24.2.12 14:22

Ahoj holky..Krumpolince mooc gratuluji a přeji oběma zdravíčko a at malinká moc nezlobí :lol: Konečně to má za sebou.A co my holky,kdy porodíme?Já mám termín dneska a pořád taky nic.Byla jsem se nahlásit v porodc a rovnou i a monitoru.Jenž-malej nespal celou noc a tam se mu nechtělo nějak vstávat :mrgreen: Pokoušeli ho budit,normálně jsem si musela u toho monitoru stoupnout,chytit ty kabeli a chodit sem a tam.No mazec.Jediný co mi řekli tak že mám přijít v pondělí.Pevně doufám,že v pondělí budu mít prdolu už dávno u sebe,jinak mi s toho fakt hrábne.To je strašný to čekání!!!

• Citovat
  • Upravit
2428
24.2.12 15:07

Simčo,já se zas na monitoru musela furt přetáčet z boku na bok,a pořád ho budili budíkem :D Celou noc řádil jak černá ruka a pak si v klidu takhle spí,prevít jeden :mrgreen: Se kluci spolu asi nějak domluvili nebo co :) Já jdu v pondělí ke svýmu mudr.na kontrolu a monitor kdyžtak zas v átek,to už ale fakt doufám,že dřív porodim,jinak mě klepne :zed:
Holky,o víkendu to musí klapnout ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
24.2.12 16:56

Jéé tak konečně miminko :potlesk:
Krumpolínce moc moc gratuluji k malé Majdalence, míry má teda krásné :palec: :kytka:

A která bude další holky? Noo?? Teď to musí jít jak po másle :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.2.12 17:40

Gratuluju k Majdalence, to je ale cvalík. Mně se dneska malý (Jáchym) rozhodl odpočívat. Včera sebou šil celý den a dneska velice nic, ani neškytá…až to skoro pozoruju a říkám si jestli se mu něco nestalo, ale snad ne.Nakonec se vždycky trochu hýbne. Už mi to asi taky začíná pomaličku lézt na mozek .Takže jeden z posledních (ne-li poslední) víkendů před námy - dámy. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.2.12 17:41

no teda ale námy dámy se mi opravdu povedlo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
24.2.12 18:18

Já se klidně hlásím dobovolně,že už bych chtěla rodit :mrgreen: Všichni říkají,že to prý bude zítra,tak jsem teda zvědavá :roll: U mě mrňous taky klid,asi spí,to zas bude noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
24.2.12 19:34

Sandreo,Ti naši hoši to mají asi stejně.Malej ted taky spinká,je klídek až je to podezřelé :lol: Taky mi říkaj že to bude zítra,ale věříš tomu?Já teda moc nee!! :zed:

• Citovat
  • Upravit
284
25.2.12 11:51

Zdravím :mavam: ,a hlásím se stále 2v1 :roll: Vůůůůbec nic se u mě neděje,že by „ticho před bouří“?Termín mám pozítří,ale vypadá to,že z nás bude březňáček místo únorčátka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
25.2.12 12:11

Ahojky :mrgreen: Já taky pořád to samý.Den po termínu a běhám tu jak šílená.Uvaříno,upečíno,uklízíno,no tak malej pojd :lol: Taky myslim,že budeme mít březnátka :cert:

• Citovat
  • Upravit
5656
25.2.12 12:17

Tak já porodila 4 dny po prvním termínu a 5 dní před druhým,tak máte ještě asi holky čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
25.2.12 12:23

Kdepak máme Sandreu?Že by už se konečně dočkala?

• Citovat
  • Upravit
5656
25.2.12 12:25

Já si říkám že mi tu některá chybí :mrgreen: No snad se ještě ozve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
25.2.12 13:38

Včera psala,že jí všichni tipujou na dnešek,ne?Tak asi měli pravdu..Jestli jo,moooc jí závidim.Dneska je tak krásně ženy,což?U nás se dělá dřevo,já samo nic nedělám tak se nudím jak blázen!!!Vidim to na nějakou delší prochajdu s tím naším zlatým hafanem :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex