Poradna duly
Jana Čurdová
A proč jsi naštvaná na sebe, každý to má jinak. Za to přece nemůžeš. Normální je +,–, 2týdny. Nikdo přesně kdy je ten pravý čas. Já přenáším dnes 5 den. Naštvaná nejsem, jen si přeju , abych nemusela na vyvolání. Aby nebyl malý zmatený, co se to děje. Když to nepujde, o víkendu zkusím trochu vínka a sex
. V pondělí pojedu do porodnice s taškou tak jako tak.
![]()
Lúca T píše:
A proč jsi naštvaná na sebe, každý to má jinak. Za to přece nemůžeš. Normální je +,–, 2týdny. Nikdo přesně kdy je ten pravý čas. Já přenáším dnes 5 den. Naštvaná nejsem, jen si přeju , abych nemusela na vyvolání. Aby nebyl malý zmatený, co se to děje. Když to nepujde, o víkendu zkusím trochu vínka a sex. V pondělí pojedu do porodnice s taškou tak jako tak.
![]()
ahojky,no jsem z toho už psychicky špatná
.Manžel jezdí kamionem,takže je doma jen o víkendu,ale už minulí týden si vzal dovolenou,pač mi ten můj dr.řekl,už před 14 dny,že určitě porodím
a ještě nic a manželovi ubíhá dovolená,je s náma doma a pořád nic,hlavně mě nejvíc deptaj příbuzný,jak pořád volaj(každý den někdo).Včera přišla tchýně a říká"tak co matko,pořád nic?,ty tvoje kluci ti dávaj,co?(mám už dva syny a oba jsem přenášela,jednoho 7 dní druhýho 3 dny),prostě mě to už leze na nervy,no
Navíc mám poslíčky už dlouho,bolej mě ty kosti mezi nohama,no je to fakt mazec
.Já vím,že je to +-14 dní,ale už to chci mít prostě za sebou.
Aha, no to je jiná. Já čekám první , takže nevím do čeho jdu… a taky mi nic není, ani mi nepřijde, že už by měl být malý venku…Dopisuju seminárku a balím věci, bo se po porodu rovnou stěhuju jinam, takže sem do pronájmu se už nevrátím. Tak to ti přeju, ať už to rychle přijde. Dnes je super originální datum, takže mimča do toho!!! ![]()
Lúca T píše:
Aha, no to je jiná. Já čekám první , takže nevím do čeho jdu… a taky mi nic není, ani mi nepřijde, že už by měl být malý venku…Dopisuju seminárku a balím věci, bo se po porodu rovnou stěhuju jinam, takže sem do pronájmu se už nevrátím. Tak to ti přeju, ať už to rychle přijde. Dnes je super originální datum, takže mimča do toho!!!
tak jsi aspoň zabavená jinou čiností,myslím to balení věcí atd.a určitě se těšíš,že se stěhuješ,takže ani nemáš tolik času myslet jen na těhotenství
,já bych se potřebovala taky nějak odreagovat,takhle jsem pořád zavřená doma,jen vařím a uklízím a čekám kdy to přijde a zrovna nic
.Jo dneska je fakt originální datum,nejdřív jsem si říkala,že bych 29.2. rodit nechtěla,ale ted mi to je už jedno,i když zítra a pozítří je taky pěkný datum ![]()
Ahoj holky,tak jsem zpět z monitoru.Paráda,jsem spokojená.Zaprvý,byla tam hrozně příjemná doktorka,zadruhý konečně mě prohlídli a za třetí mi KONEČNĚ ŘEKLI PODROBNOSTI.Takže-monitor v pohodě,měla jsem i kontrakce(vůbec nic jsem necítila),tak mi doktorka říká že mě prohlídne a zkusí urychlid porod.Napadl mě hned hamilton.Asi jo,bylo to dost nepříjemné!!!Říká,by nebylo aby se dnes něco nedělo.Ale že jinak mám přijít v pátek na monitor a když do pondělí pořád nic,tak nástup do porodky..Je to sice jěště daleko,ale už jsem klidnější když vim co a jak!!!Zakelko,já přenášim 5dní,taky mě to štve,ale na tom nic není.Ven jít musí i když ty dny jsou na bednu
Ale já jsem dnes fakt happy ![]()
SimčaFíla píše:
Ahoj holky,tak jsem zpět z monitoru.Paráda,jsem spokojená.Zaprvý,byla tam hrozně příjemná doktorka,zadruhý konečně mě prohlídli a za třetí mi KONEČNĚ ŘEKLI PODROBNOSTI.Takže-monitor v pohodě,měla jsem i kontrakce(vůbec nic jsem necítila),tak mi doktorka říká že mě prohlídne a zkusí urychlid porod.Napadl mě hned hamilton.Asi jo,bylo to dost nepříjemné!!!Říká,by nebylo aby se dnes něco nedělo.Ale že jinak mám přijít v pátek na monitor a když do pondělí pořád nic,tak nástup do porodky..Je to sice jěště daleko,ale už jsem klidnější když vim co a jak!!!Zakelko,já přenášim 5dní,taky mě to štve,ale na tom nic není.Ven jít musí i když ty dny jsou na bednuAle já jsem dnes fakt happy
Ahoj Simčo,tak to jsou samí dobrý zprávy
,třeba ti ten hamilton zabere a ještě dneska porodíš,mě vždycky zabral,ale tentokrát nee
.Tak jsem na tebe zvědavá,jak ti to dopadne ![]()
Simčo tak držím palečky ať se to rozjede do plnejch obrátek a nebolí to! ![]()
Já jsem takový prase
Ted jsem snědla celou milku a zapíjela to colou.Ani nevíte,jak mi je ted těžko..Ale co mám dělat,když to chutná ![]()
A já 2decky toho červeného, pouštím si Navarovou
a tancuju si při úklidu. 5.tý den po termínu. Zítra mě asi čeká ten Hamilton. ![]()
radulkar píše:
Simčo tak držím palečky ať se to rozjede do plnejch obrátek a nebolí to!
Děkuji Radu..
I když dnes néé,je blbé datum ![]()
SimčaFíla píše:radulkar píše:Děkuji Radu..
Simčo tak držím palečky ať se to rozjede do plnejch obrátek a nebolí to!I když dnes néé,je blbé datum
no jóóó vlastně
tak až po půlnoci ať se ti to rozjede ![]()
Ale musím říct,že se bojíííííím moc moc.Asi to nebude procházka růžovým sadem ![]()
Já si to zatím nějak nepřipouštím, bo mě ještě nic nebolí ani nepobolívá, ale jak to přijde, budu asi taky mimo. Nebojím se až tak té bolesti(asi si ji neumím představit) , ale spíš toho, že to fyzicky nebudu zvládat. Jsem poslední rok s fyzičkou hodně dole, bo na jaře vloni jsem byla na operaci kolene a pak měla v tom těžký zánět, takže jsem do léta skoro nechodila a do podzimu pokulhávala a na nějaký sport nebo zátěž jsem mohla zapomenout. Takže nevím, jak ten maraton porodní budu zvládat…ALe Simčo- tolik miliónů žen už to před náma zvládlo, tak co bysme to nedaly my. Hlavně ať je to i pro ty naše tvorečky v nás co nejmenší šoking, ne? ![]()
Holky nebojte, to dáte… já PA pořád říkala že už nemůžu,že nemám sílu a ona mě vždy tak povzbudila,že jsem tlačila jak divá a bolest prostě už nevnímáte, jen se soustředíte na komentáře okolních a těšíte se na to poslední zatlačení a ten pocit co se nedá ani popsat jak mimčo vykoukne ven
jo bolí to,ale porodily horší hysterky si myslím,tak to dáte levou zadní
![]()