Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5656
3.3.12 09:59

Ahojky berušky, zpráva od zakelky :
Tak se nám včera v 15:30 narodil Davídek, měl 4080g a 52cm. Porod popíšu až budem doma.

Tak velikááá gratulace a hodně zdravíčka Davídkovi i mamince :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.3.12 10:54

Blahopřeju zakelce i Davídkovi, taky se mu nechtělo na svět, jako tomu našemu. Dnes na monitoru vše v pořádku, nic se neděje a to jsem včera řádila jak černá ruka a zkoušela snad vše a večer i ráno sex a nic. Takže mě ta vyvolávačka čeká v pondělí ráno, mám to napsané v průkazce. V 6.30 indukce porodu .Dneska je nádherné počásí , tak po obědě vyrazím na dlouhou procházku se psem a budu doufat, že se malý a moje tělo umoudří. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
3.3.12 12:08

Zakelce moc gratuluju :hug: Ať jí Davídek děla jen radost.Měla teda pravdu,že rodí velké děti 8o Velká poklona :kytka:
Lúco,tak uvidíš,třeba se to ještě pohne a prďolka se umoudří.Dnes je fakt krásně,tak se mu třeba na ten svět zachce :D Nevím jestli mi to pomohlo,ale v den kdy se to rozjelo,sme byli na dlouhé procházce,skoro pořád do kopce,tak se projdeš a uvidíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.3.12 17:24

Tak jsem vzala foťák a šla „do kopců“… :jazyk: Teď si dám opět horkou vanu a k tomu to červené vínečko a to by bylo , aby nebylo…Zítra má být zase tak pěkně, takže zkusím to samé - vydám se jen na druhou stranu. Už si z toho dělám srandu. Myslím, že jsem tady zůstala poslední , Simča už určitě asi taky porodila. :kytka:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
3.3.12 18:46

Lúco sms od Simči zatím nepřišla :think:
Ono je lepší když na to nemyslíš, nejsi tolik ve stresu, tak jsem to tak poslední dva dny dělala, chodila na nákupy a po návštěvách a pak se zadařilo a malej se narodil když jsem byla absolutně nepřipravená a pěkně se mi z toho klepala kolena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
3.3.12 20:00

Krásná to zpráva!!!! Zakelce a celé její rodince velká gratulace. :hug: Davídek je taky pěkný kousek! ;) Hurááááááááá! Dočkala se… A Simča snad už taky, doufejme, že už takymačká mrně v náručí.

Jinak Lúco, držím pěsti! :) Ať už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
4.3.12 09:40

Dobré ráno, nevím, tak mi připadá, že se něco děje. Ve 3 ráno mě vzbudil pes a jak sem šla na záchod, tak ze mě vyteklo trochu (nevím co to bylo) vody . Dala jsem si vložku a je od té doby narůžovělá. Moc jsem nemohla už usnout, dost mě bolelo v kříži, ale v poloze na boku bolest utichala.Když jsem na chvíli zabrala, tak se mi zdálo, že mi ta voda fakt praskla hodně, jak se všude píše. Tak nevím, co myslíte? Asi to hodím ještě jako nové téma do diskuse. Zítra ráno mám nástup na indukci porodu,tak to bylo super, kdyby se dneska malý přihlásil sám. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
4.3.12 10:11

no Lúco to vypadá že prosakuje plodovka… mě rupla teda celá,to byl šplouch! pokud se ti vložka nacucá celá,jela bych do porodky ať to zkontrolují… ono vleže bolesti nejsou tak znatelné,já ležela skoro celých deset h než abych chodila nebo skákala na balonu,to nešlo…tak držím palečky Lúco! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
4.3.12 10:15

jinak dalšé zpráva berušky : Ahoj Radul.Oznamuji,že dnes 4.3. ve 22:35 hod se nám narodil syn Filípek :lol: Meří 49cm a váží 3027g.Porod masakr,ale povyprávím až budem doma :lol: Jinak prosim tě Piuse omluva,asi jsem špatně opsala číslo.říká mi to že je číslo odpojeno .děkuji a měj se krásně zdraví SimčaFíla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
4.3.12 10:20

Nenarodil se 3.3. ? Protože jinak se teprve narodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
4.3.12 10:45

No hurá, samí kluci, že? Určitě myslela 3.3. Volala jsem do porodnice a sestřička říkala, že mám teda dojet s tou vložkou a oni to zjistí, jestli je to plodovka . Mám takový pocit, že si mě tam možná už i nechají, když mám hned ráno jít na vyvolání. Aspoň budu pod dohledem a třeba všechno bude už dnes. Myslím tak do hodinky v poklidu vyrazíme.V neděli tam v nemocnici aspoň bude klid. pondělky jsou šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.3.12 14:00

No supér! Další mimí! :mrgreen: Tak už je Síma spokojená a může si užívat Filípka plnými doušky.

Lúco, tak ať je vše ready a myslím na Tě!!!!! ;) Hodně síly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
4.3.12 17:27

Nj, 3.3. se narodil a já to jak blbec opsala :mrgreen:  :pankac:

Lúco tak na tebe myslím,asi jsi poslední těhulka tady ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lúva T
5.3.12 15:54

Tak dámy, Jáchym se narodil dnes v 9.45. Jela jsem včera do porodnice kvůli narůžovělým vložkám a byla jsem ráda, že jsem tam mohla byt přes noc. Měla jsem původně na vyvolávačku, ale nakonec jsem se během noci otevřela na 7cm . v půl osmé mi praskla paní doktorka vodu a v 9.45 malý vyklouzl ven. To jsem fakt nečekala, taková rychlost. Nejhorší byl klystýr dohromady se stahy.Maličké šití a nebýt toho já snad už ani nevím, že jsem rodila. Ani ten porod do vody jsem nestihla jak to bylo rychlé. Klystýr, sprcha, monitoring a tak 8zatlačení (nevěděla jsem jak,ale nakonec to prostě šlo dle pokynů, měla jsem samozřejmě nejdřív sklon tlačit do hlavy)byl malý venku. No prostě zázraky se dějí i nám obyčejným smrtelníkům. :dance:

• Citovat
  • Upravit
151
5.3.12 16:05

Nevím ´proč je tam Lúva, ale psala jsem to já Lúca T. A míry toho našeho pokladu 3344g a 49 cm, naprosto zdráv a dostali jsme mnoho pochval za průběh - prý na prvorození paráda. Mějte se všichni moc krásně - tak jsme ty naše únorčátka , vlastně nakonec březnátka nádherné zakončíli. JARO JE TADY :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí