Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SimčaFíla
1.3.12 19:58

Týo,to musel bejt fakt masakr zakelko.A to přesně nechci.Nevim kudy by prošel uzlíček můj malinkatej!!

• Citovat
  • Upravit
5656
1.3.12 20:54

Ahoj Sandreo, vítám tě zpět i s Adámkem a přeji jen zdravíčko :hug: Je krásnej drobeček malej :srdce:

Zakelko tak držím palečky ať se to rozjede a když ne, v nemocnici ti k tomu pomůžou a budeš mít brzo miminko u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
2.3.12 07:30

Zdravím v pátečním ránu. Takže zatím stále nic. Mírné špinění , ale fakt mírné (po hamiltonu). Jinak nic. Chtěla bych předejít tomu pondělnímu vyvolávání, takže budu muset dnes a přes víkend trochu fyzicky asi máknout. Jinak je ale jasné , že je mě čeká poslední víkend s břichem!!!!!! :pankac: Zítra mám jet zase na monitor - bude 3,3, hezké datum - to by šlo! Mohli by si mě tam už nechat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
2.3.12 07:52

ahoj holky

Tak u mě se přes noc nic nerozjelo,přitom jsme měli večer sex :srdce: :hug: ,no takže na mě to nezabírá :roll: .Za chvíli vyrážíme do porodnice,tak si mě tam už nejspíš nechají a porod budou vyvolávat.Držte mi palce,holky,bojím,bojím :( :,( Kdyby mě náhodou poslali ještě domů,tak se ozvu,to je jasný :) Tak se zatím mějte a kdyby něco,tak dám zprávu „Radulce“ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
2.3.12 07:57

Zakelko tfuj tfuj - :mavam: hodně sil a ať to jde jak po másle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
2.3.12 08:01
Lúca T píše:
Zakelko tfuj tfuj - :mavam: hodně sil a ať to jde jak po másle :kytka:

děkuju ti Luci,tobě přeju ať to máš už taky brzy za sebou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
2.3.12 09:59

Zakelko myslím na tebe a držím všechny palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
2.3.12 12:55

Děkuju za gratulace holky.Japak asi Zakelka?A i ostatní?Moc vám držim pěsti holky :kytka: Ať už sme tu všechny s miminkama :andel:
My už dnes byli u doktorky dětský a všechno dobrý,tak jsem ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
2.3.12 15:00

Ahoj holky,já jsem tady taky :lol: Dneska na monitoru-ten malej se tam snad chodí vyspat,nebo co :cert: Vůbec to nemohli natočit!!!Ale jinak zítra nástup do porodky,chtěli v pondělí,ale nakonec se rozhodlo že zítra.Tím líp pro mě,že?Jsem pěkně v klídku a jen se těším na den D :pankac: Tak mi držte palečky a já také napíšu smsku.Sice vůbec nevim kdy,ale napíšu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
193
2.3.12 16:44

Ahoj holky :hug: ,
všechny vás zdravím… :mavam: Moc gratluju Sandree k Adámkovi, je kouzelnej :hug: Brouček malinkej. A myslím na vás holčiny, které netrpělivě očekáváte den D. Přejivám pohodové porody a držím palce i u nohou! Hodímvám sem konečně foto. :) S Majdalenkou se postupně sžíváme, učíme se, je moc hodná (zatím). NAšeberuška. :srdce: Páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
2.3.12 17:10

Simčo tak paráda,konečně budeš mít taky mimi u sebe :dance:
Tak hodně štěstí a těším se na sms a vrať se brzo zpět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
2.3.12 17:13

Krum malá je nádherná :* Už se taky mooc těšim.Radu děkuji,už aby to bylo :) Mám radost :dance: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5656
2.3.12 17:22
SimčaFíla píše:
Krum malá je nádherná :* Už se taky mooc těšim.Radu děkuji,už aby to bylo :) Mám radost :dance: :pankac:

tak si ještě užívej pupík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
2.3.12 18:03

Simčo,takže posl.noc s pupíkem viď? :palec: Tak držím pěsti a co nehladší a nerychlejší průběh :hug:
Krumpolino,malá je krásná :* Přijde mi,že je docela podobná na tebe :think: :D Ale nevím,třeba se mi to jen zdá.
Pěkně se nám to tu rozrůstá :pankac:
Jinak Adámek je zlato,je moc hodnej,jen už ho občas trápí prdíky :cert: Dnes budeme poprvé doma koupat,tak jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
2.3.12 20:38

Tak jsem dnes umyla okna a podlahy, proběhla párkrát schody, pak vřelá koupel a červené víno - třeba se v noci něco stane… :arrow: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí